15 Nisan 2019 Pazartesi

Hdd koruma kutusu

Hdd koruma kutusu

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Hard disk kutularının network depolama ünitesi, dock gibi çeşitleri de bulunmaktadır. En ucuz hard disk kutusu , dock station satın almak için kampanyalarımızı takip edebilirsiniz.


Hdd koruma kutusu

Tüm Ürünlerde Yıl Distribütör Garantisi. Lightweight Ve Kompakt Tasarım, Taşıması Kolay. Günümüzün artan depolama ihtiyacının bir sonucu sahip olduğumuz 3. KUTUSU NOTEBOOK HDDSİ ÇIKMA HARD DİSK BİLGİSAYAR MUHAFAZA SAKLAMA. Yeni Yıla Özel İndirim Kuponu. LogiLink Çift Disk için 2. Hdd Kutusu fiyat avantajını yakala!


Transcend StoreJet 25CKUSB 3. Aşağıdaki resimler temsilidir KOODMAX. Sizin en ucuz fiyatınız hangisi? Koruma Kutusu - Mavi Renk - USB 2. Dark disk koruma kutusu 2. Kutu içerisindeki kanallı yapısı ile diskleriniz sarsılmaz. Gbps’ye kadar veri aktarım hızı.


Güç adaptörü ile yüksek dönüştürücü performansı – USB2. Herhangi bir kapasiteye sahip tüm SATA 2. Tak ve çalıştır, sürücü yükleme. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor.


Toptan Teklif Al Bu bölümü kullanarak ihtiyacınız olan ürünlerin tedariğini toptan, güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Hava Temizleme Cihazları. NGFF (Gbps) Disk Kutusu (Type-A ve Type-C Kablolu) Gözat. Bir çok kategoride elektronik ürünlerin satışını yapan alışveriş sitesi. Thermaltake Thermaltake Muse 5G 2. Inç HDD için Emniyet Kilidi.


Hdd koruma kutusu

KORUMA VE MUKEMMEL ISI EMİLİMİ İÇİN. Alüminyum SATA disk kutusu alüminyumun ısı uzaklaştırma özelliği sayesinde diskiniz kutu içerisinde serin çalışacak ve daha uzun ömürlü olacak. Ana sayfa OEM - Çevre Birimleri Harddisk Sürücü HardDisk Kutuları DARK.


Yorumları oku (0) Ürün Kodu. SATA desteği 4) renkli ve akıllı tasarım 5) Mavi veri erişimi için açtı 5Gbps kadar 6) usb 3. Isıya ve darbelere karşı etkin koruma ! Azal External HDD Case 2. Orijinal deri kılıfı ile disklerinizde sarsıntı ve darbelere karşı maksimum koruma sağlar. Bu tarz bir ekipma kullanmak disklerinizin bilgisayar ile olan direk bağlantısına bir tampon bölge oluşturacaktır. Mini Hdmı To Hdmı Çevirici Kablolu. Banana Jack gold adet 39.


Lenovo yoga usb şarj kablosu. Plastik 1TL ve ücretsiz kargo ile n11. Bu şık tornavidayı başka cihazlarınızı monte ederken de keyifle kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarımıyla cepte dahi kolaylıkla taşınabilir.


Dönüştürücü Bracket (SST-SDP08LITE) (Aynı gün kargo) 2. DİSK KUTUSU ile bilgisayarınızı değil verilerinizi taşıyın. Kolay tak-çıkar özelliği ile vidalı tasarımlı disk kutularına göre esneklik ve yüksek koruma sağlar. Hard Disk Kılıfları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? HDD Kutu ( Hard disk dahil değil) USB 3. Mbps) arabirim Sürücü gerektirmez Güç kaynağı : USB PORTTAN DC 5V Paket İçeriği: x 2. Baskı malzemeleri, kırtasiye malzemeleri, ofis makineleri, gıda malzemeleri, ofis malzemeleri uygun fiyata Paraf Ofis online satış sitesinde sizleri bekliyor. Harici power adaptör gerektirmez.


Hdd koruma kutusu

Ayrıca hediye koruma kutusuyla dış darbelerden koruyabilir ve kutudan çıkarmadan usbden bağlayabilirsiniz. SATA TO USB HDD ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ KABLO ve KUTU Kablomarketim. Sata TO USB Çevirici - 2. Maksimum veri transfer hızı 480Mbps.


Böyle bir sataraid disk kutusu alıp hdd yi ona taşısam. Ayrıca Diskleri koruma ve depolama için koruyucu kutu veya bir dolap yapmayı dene istersen, lazım olan diski alıp takar işini görürsün. Başka alternatif bulamayınca kısa yoldan bu öneriyi yaptım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar