19 Nisan 2019 Cuma

Otg usb kablo

Cep telefonu OTG kablolar ise cep telefonlarının USB bağlantısına ihtiyaç duyan çevre birimleri ile kullanılabilmesine olanak sağlar. S-link SLX-OTGMini Usb to Usb F OTG 10cm Çevirici Kablo. USB TYPE-C Otg Kablo USB C OTG Çevirici Dönüştürücü Mouse Klavye. TL TL (188) techmaster 99.


Otg usb kablo

AYNI GÜN KARGOYA VERİLİR. TL (29) aykutelektronik 98. Dark Micro USB - USB Dönüştürücü Tablet için OTG Kablo (DK-CB-USB2MICROTG) Dark Micro USB 2. Tablet ve Akıllı Telefon İçin USB Giriş Dönüştürücü OTG Kablo. OTG özelliğini sağlamak için içinde herhangi bir yapı bulundurmaz.


Bu konuda kablonun yapabileceği hiç bir şey yoktur. Android telefonda USB otg kablo kullanılabiliyor malum. Flash bellek takılabiliyor klavye ve mouse takılabiliyor. Yani özgün bir çeviriyle iş başında diyebiliriz.


Otg usb kablo

USB OTG ’nin tam açılımı On-The-Go. OTG desteği sayesinde, telefon kullanıcıları USB üzerinden diğer cihazlara hızlıca bağlanabiliyor. Bir kablo vasıtasıyla bağlanan telefonu ana platform olarak kullanabiliyor ve OTG kablosunu, istediğiniz cihazla bağlıyorsunuz. Bağlantı Kablosu fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Diğer ucunda ise hem dişi hem de erkek şekilde kullanılabilen bir USB bağlantı noktasına sahip Coolgear OTG kablosu , bu yönüyle birçok farklı işlev için kullanılabiliyor.


Akıllı telefona USB bellek bağlamak masraflı bir işlem değil. Usb kablo türlerini kabaca, Type-A, Type-B, Mini usb kablo , Micro usb kablo , Type-C ve Lightning olarak sınıflandırabiliriz. Type A, genel olarak klavye ve mouse kablolarının girişlerinde gördüğümüz geniş uçlu bir usb girişidir.


Beni Instagram da takip edin ! Bunu telefonunuzun kutusu üzerindeki USB ON THE GO logosundan anlayabilirsiniz. USB ’niz veya Harddisk ‘inizden dosya alabilir veya dosya atabilirsiniz. OTG ile Android cihazınıza klavye yada f are ‘de bağlayabilirsiniz.


Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Djı Spark Otg Usb Kablo 9TL ve ücretsiz kargo ile n11. Kablo Renkli Kumaş Naylon Örgülü Mikro Usb Kablosu.


Aslında usb girişi olan her cihazda bu özellik vardır. Usb On The Go ingilizcesi. Burada önemli olan, o cihazın usb sini OTG olarak kullanacağımız, otg kablosu dediğimiz ara kabloyu temin etmek.


High power usb device connected - yüksek güç isteyen usb cihaz bağlandı hatası mı alıyorsunuz acaba? Bu hatayı fazla güç tüketen usb flash diskler android cihazlara otg kablo ile bağlandığı zaman alırsınız. Laptopa bağladığınız zaman zırvalıyor olabilir. Flaxes FOK-Otg Micro Usb Uzatma Kablosu ürününün. OTG kablosu aracılığıyla akıllı telefonunuza bağladığınız USB bellek cihaz tarafından tanınmıyor mu?


Benim kullandığım şema buydu beyler. Bu gerçekten can sıkıcı bir durum ve çeşitli sebepleri olabilir. This video is unavailable. Biliyorsunuz telefonumuz direk OTG kablosu ile bir usb bellek taktığımızda okumuyor. Okuması için yapmanız gerekenleri anlatacağım.


USB çoğaltıcı da kullanabilir, Klavye, Mouse ve USB belleği aynı anda çalıştırabilirsiniz. USB erkek çıkışa ve USB dişi girişe sahiptir. Gmd de zaten mini- usb soketi dışarıya güç vermediğinden dolayı bir tarafına güç adaptörü ya da powerbank takabilmeniz için Y şeklinde bir otg kablosu kullanmamız gerekiyor. Ben de öyle yaptım, kablonun bir tarafını 5V adaptöre, diğer tarafını USB belleğe,diğerini de telefona bağladım. OTG Micro USB kablo BZ- OTG -BL – Toptan” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


Otg usb kablo

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Kompakt Boyutlar ve 13cm Uzatma Kablosu Telefonunuz veya tabletiniz ile kolayca bağlantı yapabilmeniz için Dark USB - OTG dönüştürücü kablo 13cm uzunluğundadır. Powermaster USB Cm Mini 5P OTG Data Kablosu.


TL Kategori: Bilgisayar Fiş- Kablo -Aparatları. Cihazınıza Mouse, Klavye, Flash Bellek Bağlayarak kullanım imkanı sağlar. Bu imkanları sağlaması için Kullanılan Aparatların Cihazınızı desteklemesi gereklidir.


Not: Stok Durumuna Göre renk gönderilmektedir. C5Safe Dahili Micro USB Kablo Çift Çıkışlı Led Akıllı Şarj. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


GB Micro SD Adaptörlü Hafıza Kart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar