2 Nisan 2019 Salı

Manyetik şarj adaptörü

Hızlı şarj özelliğini kullanabilmek için orjinal adaptör veya kaliteli 2. Manyetik kablo sayesinde telefonunuzu saniyede şarja takabilirsiniz. Sony Xperia ZSiyah L4Qiçin USB 2. Bende zde kullanıyorum orjinal şarj adaptörü ile kullanılırsa sorun olacağını düşünmüyorum adaptör aynı sonuçta gelen voltaj ve amper aynı. Tek kusuru en ufak harekette yerinden çıkıyor. Cep telefonu şarj cihazı, şarj aleti modelleri ve indirimli fiyatları n11.


Manyetik şarj adaptörü

Eğer sorununuz sadece adaptörde ise tek başına satılan şarj adaptörü edinerek bu sorunu ortadan rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Ayrıca seyahat aksesuarı ile de kablo etrafına düzgün bir şekilde sarılarak kopmamasını sağlıyor. Manyetik şarj sistemiyle akıllı telefonların birçoğunu şarj edebilen MagCable, Kickstarter’da beklediği ilgiyi fazlasıyla buldu.


Yani manyetik adaptör dışında herhangi bir cihazdan güç almak istediğinizde, her iki cihazın birbirine çok yakın yerlerde olması gerekiyor. Kampanya (haberi yazdığımız andan itibaren). TL 2TL (86) Kablo için. Hem mm hem mm modelini şarj edebilir. Bir çok kişi onun kullanım rahatlığını özlemiştir.


ZNAPS, Mobil cihazlar için geliştirilmiş bir manyetik bağlantı adaptörü sayesinden cihazımızı şarja bağlamayı ve şarjdan çıkarmayı çok daha pratik bir hale getirmeyi amaçlıyor. Type-C USB ve Lightning gibi kolay bağlantı çeşitlerine göre çok daha yenilikçi bir tasarımla geliyor. Sarj aletlerini de bulabilirsiniz. Aynı gün kargo ile sipariş verin. En ucuz şarj cihazı ve diğer cep telefonu aksesuarlarını Güvenli e-Ticaret sistemi ile taksitle satın alabilir, ücretsiz ilan vererek ürünlerinizi satabilirsiniz.


Samsung orijinal hızlı şarj adaptör : Priz (220V) Samsung: TL. Tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmiştir. HepsiSony sitesinden 80TL aldığım ürünü yaklaşık haftadır kullanıyorum.


Manyetik şarj adaptörü

Cihazda Smart Connect özelliği olduğu için Şarj olurken telefonda başka işlerle de uğraşabiliyorsunuz. Kapakları açmadan şarj oluyor. Marka ve modele göre uyum sağlayacak aksesuar ürünleri farklılık gösterir. Alınan şarj aleti orijinal olmadığında telefona zarar verebilir, bu da telefonun arızalanmasına sebep olur. Bass 1A Yassı Seyahat Şarjı Beyaz 1. M (Micro Usb Kablolu) 1TL 29.


Apple Lightning Manyetik USB Kablo - Gümüş. Baseus Insnap Series Lightning Manyetik USB Kablo. Olight UC Manyetik USB Şarj Cihazı. Yeni varış metal manyetik kablo için Tip-C.


Kırılmalara ve kopmalara karşı ekstra dayanıklıdır. Tak-çıkar adaptörü sayesinde cihazınızı bilgisayarınıza kolayca bağlayabilirsiniz. USB girişi sayesinde bilgisayarınızdan kolayca dosya aktarımını gerçekleştirebilirsiniz. Type C, Lightning, Mikro USB uyumlu manyetik hızlı şarj kablosu.


Telefonunuzu hızlıca şarj etmenizi sağlar. Yeni bir adaptör aldım ve bilgisayarımı şarj ediyor, başka bir şeye bakmama gerek varmı ? Adaptörün kablosuna nazik davranınız. IPHONE Manyetik Usb Mıknatıslı Data Şarj Kablosu. En iyisini satın al mikro usb 2. Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. Bir powerbank edinilirken en çok merak edilen özelliklerden biridir.


Bu özellik hangi tip telefon için kullanılacağına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Manyetik alan oluşturarak çalışan ve İndüksiyon Şarj olarak da anılan henüz çok yeni bir teknolojidir. Ayrıca, kablosuz şarj şimdilik kablolu şarj kadar etkili ve hızlı değildir.


Not: Bu özelliğe sahip olmayan cihazlar ancak ek bir kılıf veya adaptör ile kablosuz şarj edilebilir. Arkadaşlar şimdi manyetik kablo alcam birkaç kişi manyetik kablo orjinal olsun diyor fakat ben adaptörün orjinal olduğu sürece kablonun etki etmeyeceğini düşünüyorum. Ne diyorsunuz aliexpress den 3-dolarlık bişey alayım mı? VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor.


Manyetik şarj adaptörü

Akü Şarj Redresörleri Akü Test Cihazları Ambalaj Malzemeleri DC Güç Kaynakları. Apple Watch’la birlikte pratik şarj teknolojisini ortaya çıkartan Apple’dan şimdi de Apple Watch için yeni bir manyetik şarj docku geldi. Bu şarj docku ile Apple Watch’ı şarj etmek çok kolay. Dilerseniz Apple Watch’ı kayışı açık şekilde mevcut şarj adaptörü ile ettiğiniz gibi şarj edebilir ya da yatay modda şarj edebiliyorsunuz.


UGREEN Apple Watch Manyetik Şarj Standı. Satın almak için yardım alın. Birlikte verilen 12V güç adaptörü UL sertifikasına sahiptir. LED lamba telefonunuzun şarj durumunu soluk maviden başlayarak gösterir ve şarj tamamlandığında parlak yeşile döner.


Yaptığınız ziyareti değerlendirmek için müşteri anketimize katılın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar