10 Nisan 2019 Çarşamba

Hiremco f15 kumanda

HIREMCO F UYDU KUMANDASI. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. REDLINE IPTV KANAL LİSTESİ. Hiremco FUydu Kumanda - Kargo Ücretsiz.


Hiremco f15 kumanda

BAZI KUMANDALAR BİRBİRLERİNE BENZER FAKAT BİRBİRLERİNE UYMAMAKTADIR. Hıremco Kumanda modelleri, Hıremco Kumanda çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Seoul Uzaktan Kumandalar uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada.


Aradığınız ürünü bulabildiniz mi? Stokta Sipariş Listesine Ekle Karşılaştırma Listesine Ekle. Yazılım indirme linki aşağıdadır. Radyo özelliği çok güzel.


Hiremco f15 kumanda

Net söyleyemiyorum ama 2-saat kadar çaldıktan sonra radyo sesi kendiliğinden kesiliyor. Kumanda ile kanal artırma eksiltme çalışıyor fakat hiç bir kanaldan ses gelmiyor. Merhaba, hiremco chipbox plus var.


Receiver güzel de kumandanın receiver ile iletişimi biraz kötü olmuş bence. Yoksa benimkinde mi sorun var acaba? Xturbo uydu alıcısı aldım. Versiyon güncellemesi yaparken yanlışlıkla Xün versiyonono yükledim ve reciver birdaha açılmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.


En uygun ikinci el ve sıfır fiyatları ile ev elektroniği ve uydu ekipmanları ihtiyaçlarınız için GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Axen diye bir uydu alıcısını yollamış bir akraba bu akşam bize baktım yapacaktım ama kumandası çalışmıyor diye yarım kaldı yarın yaparken önemli yerin resmini çekerim. Uydudan güncelleme yapılamıyormuş galiba artık. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. HD Uydu Alıcısı Günümüzde HD standardının girmediği ev kalmadı desek hata etmemiş oluruz. GoldMaster HD uydu alıcısı da bu keyfi tamamlayabilmeniz için tasarlanan seçenekler arasında kendisini gösteriyor.


Tüm özellikleri kolayca yönetebileceğiniz bir uzaktan kumanda ile birlikte gelen HD uydu alıcınızın arka kısmında geleneksel tüplü televizyonlarına. Online sipariş verilebilir. HOMETECH HT10KANAL LİSTELİ YAZILIM. XDream SCT-8Mini Scart Uydu Alıcı.


Fiyatlar ve teslim şartları. HİREMCO TİTANX-HD MAX UYDU ALISICI FULL HD 10DREAMBOX 500S Siyah Kasa SAMUX SX 40USB PWR. Konu Bilgileri: cakir0 28. Hakkımızda Forumumuz 20Yılında yayın hayatına başlamış olup kuruluş gayesi uydu sevenlere kar amacı gütmeden destek olmaktır. Zapp-16Next Amigo Yeni Uydu Kumandası.


Zapp-5KR-8010B Benjamin Uydu Alıcısı Kumandası. F Gaz mekanizması step motor arızası FKombi kapatıldıktan, sn den fazla bir süre sonra alev hala mevcut F Voltaj düşük 1V Voltaj problemi var elektirikçiye başvurun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar