8 Nisan 2019 Pazartesi

Power led armatür akvaryum

Bizim ülkemizde power led piyasada 1watlık olanı mevcut daha üsütnü sorduğumda henüz teknoloji oraya gelemedi diyor esnaf arkadaşlarımız. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. Merhaba İbrahim bey ne tür power led kullanmayı düşünüyorsunuz. Malzeme kalitesi ve akvaryum armatür olarak çok güzel duruyor.


Tamamını görmek için tıklayın. Armatür profili nereden aldınız acaba bende almak istiyorum. A ve watt 700mA power led çeşitleri. Kısa güç değerleri tablodaki gibidir. Detaylı özellikleri ise aşağıda model isimlerine göre belirtilmiştir.


Kaliteli ve orjinal akvaryum aydınlatma ürünleri sadece burada. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Akımı: W: 300mA gerilim:3. V renkli olan power ledlerde 1w için 3. Led aydınlatma ile bitkili akvaryum kuran ve gözlemlerini bildiren olursa bizler de bilgi sahibi oluruz.


Power led armatür akvaryum

Aralarındaki farklar oldukça fazla! Bende power led e geçtim. Uzun uğraşlar sonucu 12w ( beyaz deep red royal blue) line pcb ile alüminyum soğutucu üzerine armatür yaptım. Ekonomik elektrik tüketimi - son teknoloji mercekli power led - özel imalat.


Birkaç sorum olacak bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Son günlerde yeni bir canlı sahiplenmek isteyen üyelerimiz dolandırıcıların ağına düşmektedir. Tuzlu su ve tatlı su akvaryumları için 1Türk Malı , Patentli ürün. Bu konuda bir çalışma yapmaya karar verdik ve özellikle uzun yıllardır deniz akvaryumu sahibi olan kişilerle ve akvaryum malzeme satıcıları ile de görüştük.


Power led armatür akvaryum

Sonuç olarak kullanımı kolay ve ihtiyaçları karşılayabilecek ürünleri üretmeye karar verdik. Bununla birlikte kapak armatür çeşitleri akvaryum ağzının büyük bir kısmını kapladığı için gereksiz toz,. TL 9TL (1) kocaelipet 99. Hazır Led Armatür Önerileri , Işık COve Ekipmanlar.


Ana Menü Toggle navigation. Beyaz ötesi renk spektruma sahiptir. Son teknoloji mercekli power led. Pcb üzerine monteli olarak gönderilmektedir.


Kelvin değeri yüksek led armatürler gelişen led teknolojisi ile akvaryum sahipleri için güzel bir aydınlatma sağlamaktadır. Herkese selamlar arkadaşlar. Korumalı ve suya karşı dayanıklı. Led üzerleri tek parça pleksi korumalıdır.


Tek Parça korumalı kasa sayesinde sıvı temasına dayanıklıdır. Düşük ışık ihtiyacı olan bitkiler ekleyeceğim için power led olayına bulaşmak istemedim, bende modül led yapmaya karar verdim :). LED Armatür CM - Kırmızı Renk. Anthias - Peri Hanileri Aslanbalıkları Bahçe Mürenleri - Mığrılar Balonbalıkları Çenebalıkları Damsel - Papazbalıkları Dartbalıkları Denizatları Deniziğneleri. Asıl olan güç LED ’leri ile armatür tasarımlarının daha kolay ve kullanım alanının geniş olmasıdır.


Power led armatür akvaryum

Haqos Haqos Stratos Led Armatür 18w 42LED 60cm 24TL. TwinStar FLEXİ MİNİ SİYAH 50TL. Eheim Eheim Dimmer powerLED 28TL. Aydınlatma, Yazılar LED , powerled.


Light Spect 3W Nano Led Armatur LS03-One. Bitki Yetiştirmek İçin Uygundur. TL İndirimli Fiyat: 8TL indirimli. Coihtiyaç duymayan bitkileri tankıma eklemek istiyorum. TL 1TL Sepete Ekle 40.


Hocam merhaba bitkilo akvaryum icin led yazinizi okudum ama cokda anlamis degilim 125x50x60h bir akvaryumum var canli doguran ve bitki karisik. Smd Led Armatür Kasaları. Powerled Toptan Satış (Adet). Tebrikler hocam led aydınlatma sistemi ile çok güzel bir bitki akvaryumu kurmuşsunuz.


Fotosentez de yapmayı başarmışsınız. Bizim led tecrübesi biraz kötü sonuçlandı. Arkadaşlar buradada devreye power led Armatür giriyor. Sonuç itibari ile aydınlatma seçerken ucuz yada herkez bunu söylediyi deil. EDuylu Led Lamba 2Volt.


Ne kadar fiyata yapıyorsunuz acaba?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar