3 Nisan 2019 Çarşamba

Opel corsa kızdırma bujisi fiyatı

Bir Araçta Toplam Adet Bulunmaktadır. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. BOSCH BUJİ SETİ Nikel-İtriyu.


Opel corsa kızdırma bujisi fiyatı

Benzinli Motor Tek Tırnak Buji Takım NGK. Bosch Buji fiyatı Yedek Parça kategorisinde. DİZEL Z13DT MOTOR NOLU ARAÇLARA UYUMLUDUR. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Beğendiysen bu ürünü paylaş! Orijinal ve İthal Bol Ürün Seçenekleriyle hizmetinizde.


Opel corsa kızdırma bujisi fiyatı

ISITMA KIZDIRMA BUJİSİ 04- CORSA C COMBO C CORSA D ASTRA H DOBLO LİNEA G. PUN BERU LİSTESİ fiyatları ŞASE NO İLE YEDEK PARÇA SORGULAMA. Hocam aracım opel corsa 1. A13DTC, Z13DTC ve Z13DTE. Bir araçta toplam adet kullanılır.


Aluçlar Otomotiv de bulabilirsiniz. Motor yağı seviyesi düşünce sarı renkte yanar. Yağ seviyesi normale çıkarılmalıdır. Kontağı çevirdiğiniz anda yanan ışıklardan birisi de kızdırma bujisi için yanmaktadır. Yanlış fiyat Stokta yok Şirketin tüm teklifleri 97.


Bilgileri Ant Otomotiv Tahsin ANARAT. ZFR6F-Ateşleme Bujisi. Astra f Astra g Astra h Astra j Astra k Corsa b Corsa c Corsa d Corsa e Combo b Combo c Vectra a Vectra b Vectra c İnsignia İnsignia Zafira a Zafira b. Fiyatı görmek için lütfen üye olunuz.


Bu ürünün açıklamaları, fiyatı veya diğer özelliklerinin hatalı olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak bize gönderebilirsiniz. TL ve üzeri kaporta harici alışverişlerde ücretsiz kargo. CDTI ürününü ParçaPazarı. Bu ürün kapıda ödeme ve kredi kartına taksit seçeneği ile kapınıza kadar geliyor. DİZEL MOTOR ARAÇLARA UYUMLU KIZDIRMA BUJİSİ ISITMA BUJİSİ BERU MARKA ALMAN MALI ÜRÜNDÜR.


Madeni yağ fiyatları , motor yağı fiyat , benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı , şanzıman yağları, antifriz, gres yağ, motosiklet yağları,. BU ÜRÜNÜ KREDİ KARTINA TAKSİT VE EN DÜŞÜK FİYAT GARANTİSİ İLE ALABİLİRSİNİZ. DOĞRU PARÇAYI DOĞRU FİYATA ALIN ! Corsa Agila Antara Calibra Crossland X Frontera Grandland Insignia Kadett Meriva. Soğuk kış günlerinde aracın çalışmasına yardımcı olur. Fabrika çıkışı araçlarımızda takılı olan kızdırma bujileri.


Lütfen Aranacak Kelime Giriniz. Emilen hava silindirlerin içinde sıkıştırma yoluyla yakl. C lik bir sıcaklığa kadar ısıtılarak yakıt püskürtüldüğünde oluşan karışımın kendi kendine tutuşması sağlanır.


Albea - Doblo - Palio - Opel 1. Yedek Parça, opel insignia Ankara Çıkma yedek Parça, opel insignia şaşmaz Çıkma yedek Parça, opel insignia yıldız sanayi Çıkma yedek. Kızdırma (ısıtma) bujisi fiyatları ? Her araçta silindir başı kızdırma bujisi olur. TL ye tüm bujiler yenilenebillir.


Yalnız bazı kızdırma bujisi satış. Isıtma bujisi arızası verdi değiştirdim. Tüm araçlarda kullanılan bazı uyarı işaretleri vardır. Buna ilave olarak bazı uyarı işaretleri ise bazı modellere özgüdür. Online sipariş verilebilir.


Opel corsa kızdırma bujisi fiyatı

Alt tarafi bir buji degil. Bu denli sıcak olan katalitik konvektöre yanmadan ulaşan yakıt bu parça içerisinde yanarak parçanın tıkanmasına neden olabilmektedir. Söz konusu parçanın fiyatı oldukça pahalı olup kızdırma bujisi değiştirmediğinizde başınıza gelebilecek pahalı masraflardan birisidir.


Opel Corsa kızdırma bujisi değişimi? Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz. En kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunarak müşterilerimize hizmet ediyoruz.


Opel corsa kızdırma bujisi fiyatı

Değerli müşterilerimiz sayesinde, Türkiyenin dört köşesinden sipariş almanın gururunu yaşıyoruz. Klasik Araçlar İçin Yedek Parçalar. Aracınızın orijinal yedek parçaları Oto-Parca.


Bosch, VDO, Delphi, Denso yakıt sistemleri yetkili satıcısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar