8 Kasım 2018 Perşembe

Sokak direkleri

Sokak Aydınlatma Direkleri. Tamamı yerli üretimimiz olan aydınlatma direkleri , klasik yol aydınlatma direkleri , nostaljik dekoratif yol aydınlatma direkleri , ve modern yol aydınlatma direkleri , çok seçenekli sokak cadde elektrik aydınlatma ürünlerini bu platformda gezinip cazip fiyatları görebilirsiniz. Tek yönlü aydınlatma söz konusu olduğundan en çok tercih edilen modellerden bir tanesi direk gövdesinin bükülmesiyle oluşan poligon kesitli konsol tipidir.


Sokak direkleri

Aluminyum Aydınlatma Direkleri PALMİYE LED AYDINLATMA, Olarak hedefimiz müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın mutluluğunu gözeterek ekonomik değer yaratmak, sunduğumuz ürün kalitesi, hizmet ve katma değer ile lider konuma ulaşarak ürün ve tasarım olarak sektörde takip edilen marka olmaktır. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Cadde, sokak , park, bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler sekizgen kesitli, mt. Poligonal modüllerin sıkı geçmesi ile oluşturulan tek parça direk. Bahçe Aydınlatma Direkleri.


Bunların yaklaşık kadarı led sokak lambaları, lamba direkleri ve kadarı sokak lambaları şeklindedir. Projektör Direkleri Kara yolları,kavşaklar,park yerleri,hava alanları,şehir meydanları,spor sahaları,stadyumlar,açık alanlar , fabrikalar,benzin istasyonları ve bunun gibi alanların aydınlatmasında kullanılan galvanizli poligon direkler,müşteri talebine göre istenilen yükseklikte. Her direğin ölçüsüne göre statik hesaplamalar sonucu özel büküm yapılarak galvanizli şekilde paslanma ve çürümeye karşı uzun ömürlü olarak üretilmektedir. Planlamada Aydınlatmanın Yeri.


Sokak direkleri

Küçük bir toplu iğne yapımından milyonluk şehirleri ve yaşam alanını oluşturmanın başı hayalleri gerçeğe dönüştüren tasarımdır. CADDE VE SOKAK AYDINLATMA. Cadde ve sokak aydınlatma, sistemleri için kullanılacak olan cadde ve sokak aydınlatma direkleri , uluslararası standartlara, cadde ve sokak aydınlatma yönetmeliğine ve müşterilerimizin şartnamesine uygun olarak ISO ve TSE gibi ulusal ve uluslararası kalite standartlarına tam uyum gösteren sıcak daldırma galvanizle kaplanmakla birlikte, paketlenerek.


Aydınlatma Sistemleri alanında Türkiyenin bahçe aydınlatma denilince akla gelen öncü firmalarındandır. Cadde, kavşak, sokak , park, fabrika ve işyerleri aydınlatmalarında kullanılır. Dekoratif Aydınlatma Direkleri , Projektör , Wallwasher.


Sokak direkleri

Yüksek Aydınlatma Direkleri. Aydınlatma direkleri farklı bir durum belirtilmedikce yeraltı kablosu ile besleneceği düşünülerek imal edilir. Modern Led Aydınlatma Direkleri. Bu kriterlere göre projeler hazırlayıp anahtar teslim.


Klasik Aydınlatma Direkleri. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin.


Sokak direkleri

Lampeti Her Hakkı Saklıdır. Sosyal Medyada Bizi Takip Edin Fırsat ve Kampanyalardan Haberiniz Olsun. Bollard Aydınlatma Ürünleri. Kataner Aydınlatma Direkleri. Meydan Aydınlatma Direkleri.


Aydınlatma armatürlerini taşıyan konsollar, ihtiyaca göre, tek, çift, üç yada dört adet yapılabilmektedir. Farklı renk ve Armatür seçenekleriyle sunulan bahçe aydınlatmaları , bahçenize şık bir görünüm kazandırırken gece olduğunda bahçenize farklı bir atmosfer kazandıracaktır. BGS-LED aydınlatma, bina iç ve dış aydınlatmaları, endüstriyel aydınlatma, ofislerin aydınlatılması, park ve bahçelerde, sokak , cadde ve meydan aydınlatmaları, otomotiv ve reklam sektörü gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Firmamız Galvanizli Aydınlatma Direği Satışları karayolu, cadde, sokak ve parkların aydınlatılmasında kullanılan direkler olup, standart olarak ile metre yükseklikte üretilebilmektedir. Türkiye de sokak ışıklandırma tarihi Osmanlı devletinin son dönemlerine denk gelmektedir.


Enerjiden 1Tasarruf sağlar. Parkın ya da bahçenin istediğiniz yerlerine taşınabilir. Gündüz depoladığı enerjiyi, gece kullanır. Elektrik şebekesinden uzak alanlar için kullanılabilir.


Ankara Çevre Aydınlatması Ankara muhsin yazıcıoğlu caddesi çevre aydınlatmasıda, proje kapsamında led sokak armatürü kullanıdı Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğü Futbol Sahaları Samsun Dikbıyık ve İlkadım ilçelerinde gençlik spor ve il müdürlüğünün futbol sahası aydınlatması, 24mt. Bu kategoride bulunan tüm ürünlere müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Galvaniz , elektro kaplama ve boya uygulanmaktadır. Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz. RENME FAALİYETİ–Uygun eğitim ortamında bu öğrenme faaliyeti ile direkleri , direk çeşitlerini, direk tiplerini, özelliklerini ve kullanılacak yere göre seçimini doğru bir şekilde yapabileceksiniz.


Press question mark to see available shortcut keys. RÜN AÇIKLAMASI : KULLANIM ALANLARI ve AMACI. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Erzincan Üniversitesi dekoratif ledli yol Aydınlatma çalışması Işın aydınlatma olarak devam etmektedir. Resim 6’da trafo girişi ve sokak aydınlatma beton direkleri görülmektedir. Savurma yöntemi beton içindeki.


Dış aydınlatma direkleri olarak, park ve bahçe aydınlatma direkleri , sokak aydınlatma direkleri , cadde aydınlatma direkleri , çevre aydınlatma direkleri , yol aydınlatma direkleri , galvaniz aydınlatma direkleri olarak kullanılır. EHİR olarak park ve bahçe aydınlatma direkleri , cadde ve sokak aydınlatma direkleri üretimini ve satışını yapıyoruz. Direklerin dip modellerini, gövde borusunu, kolları ve armatürleri müşteri seçeneğine göre, kullanım alanlarına göre çeşitli malzemelerden üretim yapıyoruz. Uzun ayağı olduğunu anlamak için alışık edilmiştir, Aydınlatma ekipmanları (hala sokak aydınlatma veya sokak lambalarının için ayağı olarak anılacaktır) aydınlatma kamu, devlet, ve bu nedenle bir beraberlik vardır.


Her çift konsollu direğe bir faz verelim deyip ekteki hesabı verirseniz tamamen yanlış yapmış olursunuz. Mina Galvaniz, enerji nakil hatları, aydınlatma direkleri , oto bariyer, GSM operatör direkleri , çelik konstrüksiyon ürünleri gibi bir çok önemli alanda üretim yapmaktadır. En sık kullanılan aydınlatma direkleri açık farkla yol ve sokak aydınlatmasında belediyelerin kullandığı direklerdir.


There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar