16 Kasım 2018 Cuma

Esnek delinatör

Bu Ürün Kampanyalı Fiyatıdır. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Gece görüşünü artırmak için delinatörler reflektif malzeme ile kaplıdır. TPU oranının fazlalığı ürün kalitesini doğrudan etkiler.


Yol, kaldırım, park alanları düzenlemelerinde, araç girişlerinin yasaklandığı bölgelere, yollarda şerit ayırıcı olarak, geçici yol bakım ve onarım çalışmaların- da, inşaat alanlarında vs. Araç Ve Yayalara Zarar Vermez. Baskı Tekstil Plastik Uluslararası Ticaret A. Trafik malzemeleri Trafik şerit ayırıcı. Delinatörler Ürünleri en iyi fiyatla trafikgerecleri.


Esnek yapısı sayesinde darbelere dayanıklıdır. Taban Çapı :Q2mm Ağırlık : 0. TL Kdv Dahil Otopark Kolon Köşe Koruyucu. Yön ayırıcıların uyarı panelleri esnek bir özelliğe sahip polimerden üretilmiştir. Trafiğin yoğun olduğu yolların şerit ayrımlarında, köprü ve kavşak girişlerinde, otoparklarda, sitelerde, benzin istasyonlarında, park yapılmasının istenmediği yerlerde, şerit düzenlemelerinde, refüjlerde araç sürücülerini uyarı ve ikaz amaçlı uygulanmaktadırlar.


Ayrıca Havale indirimi uygulanmaktadır. MFK ESNEK ŞERİT DELİNATÖR CM. TL’ye Varan MaxiPuan Kampanyası! Esnek şerit ayırıcı trafik güvenlik malzemesidir. Turuncu esnek şerit ayırıcı ( delinatör ) Daha Fazla.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Görüldüğü gibi bizim millet böyle esnek şeyler gelmiyor. Künk dikmek lazım demirden. Oraya araba park etmeyin, şeridi tıkamayın veya şerit değiştirmeyin diye koyuyorlar bizim millet carmageddon oynar gibi tek.


Esnek delinatör

Koniler Hem yumuşak plastikten hemde sert plastikten üretilmektedir. Online sipariş verilebilir. TEKNİK ÖZELLİKLER MADDE 00. CM ESNEK DELİNATÖR CM ESNEK DELİNATÖR Esnek Kırılmaz Ebat Ø 2mm Reflektif Mikro Prizmatik Malzeme PU Ağırlık 1. Bu öğe mobilya ve montaj panelleri ve nesne oluşacaktır türleri belirteçleri planları üzerinde gösterilecek. Toptan Satış İçin Fiyat Teklifi Alın!


TRAFİK KONİSİ CM PVC ESNEK KIRILMAZ OTOPARK DUBA DELİNATÖR. TL 7TL (1) erenmakine 100. Tek Kullanımlık ve Metal Örgü Eldivenler. Geri Dönüşüm-Tıbbi Atık Uyarı Levhaları. Kimyasal Tehlikeli Ortam Uyarı Levhaları.


Esnek delinatör

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Malzemenin profil kalınlığı ve ağırlığı ideal bir ürünü belirler. today for free and be the first to get notified on our new updates, discounts and special Offers. Esnek delinatör , esnek refüj başı çeşitleri en iyi fiyatla satın alın! Hızlı Kargo, Satış Sonrası Güven. Sert Plastikten üretilenler uzun ömürlü olmamakla birlikte çarpmalara karşı esnek ürünlere nazaran daha dayanıksızdır.


Reflektif Folayolar, polimerik film üzerine ileri teknoloji kalıplar ile hassas baskı sonucu elde edilen çok küçük ebatlarda prizmalardır. TL Üzeri Ücretsiz Kargo Avantajından Faydalanabilirsiniz. Uygun fiyatlar için tıklayınız. Karşılaştır Karşılaştır Enfekte Atık Kutusu lt. EZEL GROUP PLASTİK İNŞAAT SAN.


Esnek delinatör

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. Eurometall, işletmelerin temel ekipman ihtiyaçlarını sağlayan Türkiye’nin en büyük, dünyanın önde gelen ekipman tedarikçisidir. Esnek kırılmaz pvc gövde ve taban Üst üste konulabilme özeliği ile. Kuruluş amacı , günümüz zemin kaplamaları ve özellikle asfalt kaplamalar konusunda tekniğine uygun malzeme seçimi ve uygulamarını gerçekleştirmektedir.


Teknik Özellikleri : Esnek ,kırılmaz, ZEPLİN trafik levhaları adaptörsüz kolayca montaj edilir. Eldivenler, Yanmaz, Kesilmez, Göz Koruyucu, Baret, İş Elbiseleri, Ücretsiz kargo fırsatları ile her şey ayağına gelsin. APARAT İLE LEVHA – FLAŞÖR TAKABİLME.


GECE GÖRÜŞÜNE UYGUN REFLEKTÖRLÜ. Teknik Hırdavat ürünleri toptan ve perakende satışını yapmaktadır. FİYATLARIMIZ NAKİT VEYA TEK ÇEKİM KREDİ KARTI FİYATLARIDIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar