20 Kasım 2018 Salı

Renault 19 buji kablosu

Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. Tüm Kargolar (Vergi Dahil) Kargo Bedava! Bujiler yüksek gerilimli elektriği iki elektrot arasından atlatarak kıvılcım oluştururlar.


Renault 19 buji kablosu

TL ve ücretsiz kargo ile n11. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Slm arkadaşlar aracımda bujileri değiştirmek istiyorum aracım lpgli. ORJİNAL BUJİ KABLO TAKIMI. Ne kadar da eskir bi buji KABLOSU.


Aynı Gün Ücretsiz Kargo ! HAVALE İLE ÖDEMELERDE EKSTRA İNDİRİM ! Fiyat Bilgisi için Telefon, WhatsApp, Messenger veya Mail yolu iletişime geçin. Zafer bey araç tüplümü, enjektörlere baktırdınız mı? Lada , Land Rover , Mazda , Mercedes.


Benim aracım motor ısınınca LPG de tekleme yapıyordu. Uzun süren araştırmalardan sonra buji kablolarını değiştirdik. Bir kaç gün daha kullanalım bakalım. Eğer aracınız LPG de tekleme yapıyorsa ve sorunun LPG sisteminden olmadığına eminseniz ilk olarak bujilerle buji kablolarına baktırınız.


Alışveriş sepetinizde ürün yok. Reno buji fiyatları ,. Etkili bir ateşleme ve performans içim kaliteli buji ve buji kablosu kullanmak gerekir. Diğer internet sitelerinden aldığınız parçalar ParcaTreni garantisi dışındadır.


Tüm oto yedek parça siteleri ParcaTreni. TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Hafif gevşyinceye kadar saat yönünün tersine çeviriniz. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et.


Distribütör kapağına veya motor içindeki lpg bağlantılarına, buji kablo uclarına su gelmiş yada oksitlenmiş olabilir. Kontrolleri yapılır ıslaklık varsa kurulanır oksitlenme varsa ince zımparayla temizlene bilir. V N7Q Motor KDV Dahil: 126.


OPAR en ucuz fiyatları ile başta Tofaş ve Fiat Marka Araç Gruplarında. E-BÜLTEN Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için E-Bülten listemize kayıt olun! YOW JUNG) ürünü en uygun fiyatlarla Oto Parça Dünyası ile sahip olun. Sepetinizde ürün bulunmuyor. Buji Kablosu Tempra-Tipo 1. Bu nedenle kablo uzunluklarıgöz ardı edilerek ohm ölçümünü yorumlamak yanlış olacaktır.


Ama admiral arkadaşımız 4. Kategori: Symbol: TL den başlayan taksitlerle! YAN DİKİZ AYNA SOL (MANUEL) KDV Dahil Fiyat 100. Bu ürünün daha ucuzu var diyorsanız lütfen aşağıdaki formu doldurup bize gönderin. Renault Clio kullanıcıları Platformu. Spark plug change at renault megane.


Renault 19 buji kablosu

Dört buji ve kablosu ile bobine işcilik dahil 2tl verdim ve şu anda arabada bir skıntı yok. Akşam internette gezdiğimde aynı kablo ve bobine ile arası para istiyorlardı. Düşündüm acaba iyimi oldu yada kötümü servise gitmek. Bugün yeni LPG buji kabloları aldım. Fark , Şimdi orjinal benzin buji kablolarının direnç ölçüm değerleri.


Amerikadan ithal geliyormuş kablolar. Kıvılcım atıyorsa buji kablosu çalışıyor diyebiliriz. Her buji kablosunun yeri ayrıdır. Hellux RENAULT SAFRANE I 2. Abs Kablosu Clio Ön K9K 57cm.


Renault 19 buji kablosu

Benzinli Modeller İçin Uygundur. Tüm ürün fotoğraflarımız iş yerimizde çekilmektedir. Temsili fotoğraf değildir. Sipariş ettiğiniz ürünler görseldeki ürün ile aynı olacaktır.


Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic. Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat!


Beyaz eşya kablo gruplama uygulamaları, aydınlatma, otomotiv ve sıcak ortamlarda kablolama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar