14 Kasım 2018 Çarşamba

Kare led aydınlatma

Kare led aydınlatma

Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere, Bıçkı Makinesi Spiral, Taşlama Makinesi Kapı, Pervaz, Kapı Aksesuar Tümünü Gör. LE ( Light Emitting Diode ) ışık yayan diyot anlamına gelmektedir. Yarı iletken elektronik devre elemanıdır. TL 3TL (1) sarperdizayn 100. Duvar aplik ürünümüz farklı boy ve ebatlarda üretilebilmektedir, led aydınlatma sistemi kullanılarak üretilen bu ürün tamamen kullanıcıların mekanına göre farklı renk ve boya malzemeleri de kullanılarak üretilebilen bu ürünün tasarımı h- kare aydınlatma olarak kendi tasarımımızdır.


Philips Aydınlatma, yenilikçi (LED) aydınlatma çözümlerinin geliştirilmesinde, üretiminde ve uygulanmasında oldukça deneyimli bir küresel pazar lideridir. Her LED ampul Watt’lık güçlü boncuk led ile aydınlık sağlar. SLEHSA LED Ray Spot Yüksek renk çözünürlükleri ile doğal, gerçekçi ve parlak renkler.


Güvenlik Aydınlatma Projektörü. Modern tasarımlarıyla kullanıcılarının gözdesi olan paneller aynı zamanda yüksek verimde ışık yaymaktadır. Tasarruflu ve uzun süreli kullanım imkanı sunan led armatürler fiyat olarak da, oldukça uygun. Elektrik ve aydınlatma kategorimiz altında bulunan diğer armatür, aydınlatma , spot çeşitlerimizi inceleyerek, ihtiyacınıza en uygun, aydınlatma ürününü, uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz.


V verdiğinizde çalışmaktadır. Taş yünü tavanda kullanılabilir, dekoratif bir parça olarak. Lens açısı ve kasa rengi seçenekleriyle, mimari tasarım ve uygulamalara en etkili çözümleri sağlar.


Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Plüton LED Spot Armatür Karşılaştır. X3W LED PROJEKTÖR YUVARLAK. DİKDÖRTGEN PANEL ARMATÜRLER.


Kare led aydınlatma

SIVA ÜSTÜ SLİM LED PANEL. Bant Tipi(Lineer) Aydınlatma. LED AYDINLATMA ÜRÜN KATEGORİLERİ. LUDEL LDA4KARE LED SARKIT LİNEER ARMATÜR RADÜS KENAR. Led Spot Panel çeşitleri.


TL İstaluce IST DMini LED Derin Kasa Downlight. Bizimle harika işler çıkaran ekip arkadaşlarımız. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için.


Kare led aydınlatma

Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Sloganımız “Geleceği Aydınlatın” da belirttiğimiz üzere çıktığımız bu yolda gün geçtikçe tükenen enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması için düşük tüketimli aydınlatma ürünlerini tasarlamakta, üretmekte ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaya çalışmaktayız. Justled Marka TUm Ledli Aydınlatma Armaturlerimize Sitemiz Uzerinden inceleyebilir.


En Cazip Avantajlar ile satın Alabilrsiniz Tüm Müşterilerimize kayitsiz sartsiz yil Garanti veriyoruz. Kare Aydınlatma ürünü bulduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar