26 Kasım 2018 Pazartesi

Ingiltere için priz dönüştürücü

Ingiltere için priz dönüştürücü

Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Priz çevirici mı bakmıştınız? Ancak piyasada bunlar için dönüştürücü adaptörler bulunur.


Bu tip fişler voltaj gerilimi yüksek olan cihazlar ile de kullanıma uygundur. AVUSTURYA İNGİLTERE PRİZ ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR JAK. Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. YURTDIŞI İNGİLTERE İÇİN KULLANIMDIR.


FATURALI VE AYNI GÜN KARO. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Oldukça kullanışlı ve güvenli bir ürün olduğunu düşünüyorum.


AMERİKAN,İNGİLİZ FİŞ ÇEVİRİCİ. Burada prizlerin üç uçlu olması güvenlikten ileri geliyor. Yani prizdeki üçüncü uç topraklama hattından dolayı var. Burada tüm prizler toprak hatlı olduğu için üç uçlu elekrik fişleri kullanılır.


Bu nedenle bir tane dönüştürücü satın almanız gerekir. ELEKTRİK PRİZ FİŞ ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR APARAT DÖNÜŞTÜRÜCÜ. TÜRKİYE İNGİLİZ İNGİLTERE.


Yurtdışı Dönüştürücü Prizler , Şarj Aletleri, Prizler. Havale ile indirimli 2TL Tek. Fiş adaptörün delikleri çok geniş olduğu için oturmuyor. Gevşek bir şekilde duruyor. Bu durum kullanımda zorluk oluşturuyor.


Bende dikkat etmeden 240v olanı sipariş ettim, bu modele İngiltere için tavsiye edilir yazmışlar. Diğer 230v olan modele de çoğu Avrupa ülkesi için tavsiye edilir yazılmış. Bunlar yaygın kurallardır ama hazırlıklı olmak için gittiğiniz bölgede tam olarak hangi prizin kullanıldığını bilmekte fayda var, bunun için de aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz. Artık Dubai priz , Ukrayna priz , İspanya priz , Almanya priz diye ayrı ayrı aramanıza gerek yok. Ancak bazı ürünlerde alt kısımdaki yuvarlak girişli priz ucu bulunmaz.


Nerdeyse tüm elektronik marketlerde bu aparata ulaşabilirsiniz. O yüzden, hem kendi sağlığınız ve güvenliğini hem de aletlerinizin sağlığı için gerçekten tüm fişlere adapte bir çeviri seçin. Ayrıca şimdi fark ettim bakın, İtalyan tipi fiş de sokamazsınız buna. Demekki elimdeki modellerde ince uzun olan daha iyi. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir Kullanıcı Cevap. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Daha önceden İngiltere ’ye gelmeden önce priz çevirici hakkında yazdığımı hatırlıyorum.


Ingiltere için priz dönüştürücü

Not: Kanada, Çin, Hong Kong, Japonya, Birleşik Krallık ve ABD için tasarlanmış olanlar ve Apple USB güç adaptörleri dahil olmak üzere diğer priz adaptörleri bu program kapsamında değildir. Adaptörünüzü aşağıdaki resimlerle karşılaştırın. VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor. M-TECH seyahat adaptörü dünyadaki tüm seyahatleriniz için mükemmel bir arkadaştır. CE işaretli İNGILTERE tipi G standart giriş aşağıdaki için kullanılabilir fişler: AB fiş.


A sigorta Akı3A (5A) bu ürün gerilimi dönüştürmek değil. Eğer destekliyorsa basıt bir uç. Prizlerin voltajları farklıdır ve İngiltere ’dekiler üç girişlidir. Türkiye-Amerika priz voltaj farkı.


Ingiltere için priz dönüştürücü

Bu prizler am plug olarak bilinirler. Ancak havaalanlarından ya da şehir merkezindeki elektrik dükkanlarından dönüştürücü adaptör alabilirsiniz. Malta, Kıbrıs, Malezya, İrlanda, Singapur ve Hong Kong ‘da en yaygın kullanılan fiş priz tipi G. Bu kategori altında birçok model ve özellikte çeşidi bir arada bulabilir, eviniz için en uygun tasarıma ve özelliğe sahip modellere tekli ya da çoklu olarak sahip olabilirsiniz.


Uluslararası fiş ekleri ve USB bağlantısı ile AC Şarj Ofiste, evde kullanım için veya seyahat için idealdir. Dünyadaki elektrik prizleri için fiş adaptörleri içerir. Evin hemen her odasında kullanılan elektrik prizi ihtiyaçlarınız için Tekzen'in priz kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Bundan sonra hangi ülkeye giderseniz gidin, priz tipleri artık sizin için sorun değil. Portatif, şık ve hafiftir.


Topraklı priz olmadan tüm ekipmanlar için uygundur. Kuzey Kıbrıs’ta trafik sistemi İngiltere usulü olduğu için Trafik Sol taraftan akıyor. Ve araç direksiyonlar sağ tarafta yer alıyor. Seyahat için tasarlanmış bir üründür. Online Alışveriş Elektrik Prizleri Ve Fişler Adaptörler, Dizinimizden Göz Atın Elektrik Prizleri Ve Fişler Adaptörler, Aksesuar ve Parçaları, Tüketici Elektroniği ve daha fazlası Aliexpress.


Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! Geziko ekibi olarak Kıbrıs’ı sizin için gezdik, tanıdık. Yemeklerini tattık, denizine girdik, tarihini öğrendik, sokak sokak keşif turuna çıktık.


Ingiltere için priz dönüştürücü

Kıbrıs’taki prizler , İngiltere usulü girişli olduğu için yanınızda çevirici adaptör olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar