14 Kasım 2018 Çarşamba

Bohemia kristal avize

Bohemia kristal avize

Bohemia kristal avize İkinci el lambaderleri, abajurları, aplikleri tarzlarına, markalarına göre incele. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aydınlatmaları satın al. Bu avizenin iskeleti ayar altin kaplama. BOHEMİA KRİSTAL AVİZE FABRİKASI ZARF-ZEHRA ZUHAL.


Ve bohemia kristal avize ürününün. Durum Eskice Boyut x x cm Favorilere ekle; siyahetiket. Eskilerden Kromaj Taşlı Siyah Avize.


Birinci kalitede kristal taşlar kullanılan ve salon gibi daha gösterişli alanlarda kendine yer bulan modeller, avizenin fiyatına etki edebilir. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Zarif bir ev hediyesi olarak değerlendirilen kristal takım koleksiyonumuz, renkli kadehleri ile loğusa şerbet bardağı olarak da ilgi görmektedir.


Türkiye’de 20yılından itibaren satılmaya başlanmıştır. Diğer Bohemia antika eser ve parçalar için Antika, Sanat,Antika Cam Obje, göz atın. Kristal oranı en az olarak açıklanmaktadır.


YUVARLAK KRİSTALLİ ÇEK OPAL AVİZE. Antika Aydınlatma, sahibinden satılık çeşitli antika eşyalar uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. BAKIRKÖY ANTİK)güvencesiyle. Bohemya kristal avize yapımında da yeni bir çığır açarak, tüm Avrupa saraylarına, şatolara ve konaklara renkli veya beyaz kristal avizeler o dönemlerde kullanılan gaz lambalarına ayak ve fanuslar üretti.


Kampanya Nisan’a kadar geçerlidir. KALEMİŞİ ALTI ADET BARDAK - Ürün No: 7Kategori: Cam Objeler. MURANO CAM AVIZE ART DECO - Ürün No: 5Kategori: Cam Objeler. KRISTAL BUZ KOVASI GÜMÜŞ KAPLAMA - Ürün No: 5Kategori: Cam Objeler. Bağlarbaşı Mahallesi, Sümbül Sk.


Maltepe/İstanbul Telefon: +(216) 8Email: info@sudamlasi. En Beğenilen Ürünlerimiz. Avize ; Lambader; Masaüstü Lamba;.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar