31 Ekim 2018 Çarşamba

Orjinal bosch korna

Orjinal bosch korna

Artık tüp parası harcamaya son! TL 38TL (5) FZRulman 97. Normal Sesli Korna fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. TL 14TL (31) SETAŞ 100.


Orjinal bosch korna

TL 5TL (14) SETAŞ 100. Hella Korna Süper Ton V. Pazarlik yok yaninda rölesi de verilecek orjinal sifir ayarinda bosch korna - letgo. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir. Etiketler: bosch - korna krom- korna nikelaj- korna 12-volt- korna super-ton- korna bosch - korna.


BOSCH SÜPER TON KORNA VOLT. Henüz Yorum Eklenmemiştir. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. NİKEL KORNA ÇOK YÜKSEK SES (KOCA KAFA ) KDV Dahil 8TL. KÜZ KORNA (EBUBE) V HER ARACA UYGUN.


Orjinal bosch korna

Siren Sesli Mikrofonlu Siren 12V 40W. Com Bostancı Sanayi Sitesi Huzur Hoca Cad. Firma Açıklaması : KORNA V 3Hz Ü. Bosch Krom Korna Votl 118db.


ORJİNAL Dacia YEDEK PARÇALARI Liste GörünüTablo. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Tüm yerli ve yabancı otomobillerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Korna fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz.


Bir adet korna fiyatıdır. Kargo Bilgisi : Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile m esafeye bağlı olarak ila gün içinde ürün adresinize teslim edilmektedir. Kargo ücreti sistem tarafından, satın almak istediğiniz ürünün parasını ödemeden önce size belirtilecektir.


Adet (ince kalın) Yüksek Gücü Ve uzun Ömrü Sayesinde Yıllarca Kullanabilirsiniz. Uzak mesafeler için de keskin, sert tonİleriye engelsiz ses yayılımıSağlam mekanik yapıMikro gözenekli teflon filtre sayesinde basınç dengelemesiHava koşullarına dayanıklıPas ve sıçrayan taşlara karşı dayanıklıAT ve ECE direktiflerine göre. Aracınız için yüksek kaliteli yedek parçalar. KORNA 12V DADAT yedek parça siparişini ürünü sepete ekleyerek ya da hemen al butonunu kullanarak sipariş verebilirsiniz. Kayıtlı ob ein leben nach dem cabrio ist.


Ankarada bikaç yere sordum kimisi hella kimisi bosch diyor fakat orjinal sesini vereni bulamıyorlar bildiğiniz bi yer varmı siz ne önerirsiniz fiyat aralığı nedir? Her zaman etkili uyarı sesi Uzun çalışma ömrü, güvenilir kalite Tüm araç tipleri için izinli ECE normlarına göre izinli Teknik veriler Ses şiddeti: 1dB (A) EMV koruması Kullanım alanları Otomobil, SUV sportif arazi araçları, pikap. Köy yolunda giderken kornanın biri çalıyordu diğeri çalmıyordu. Asfaltta sorun yok yani takılıyordu.


Bugün bi elektrikcide değiştirdim kornaların ikisini de Transit kornası gibi bi korna taktı. Daha önce tofaş da dat kornası taktı onlar güzel çalmadı. Röle bağlarsak iyi çalar dedi. Neyse Ford kornalarını taktık ama onlarda pek iç açıcı çalmıyor. KORNA BUJİ MARŞ MOTORU LED FAN REFLEKTÖR ANAHTAR VE DÜĞMELER PARK SENSÖRÜ AKÜ ŞARJ CİHAZI OTO ALARM TEKERLEK.


Bazı yedek parçalarda aracınızın marka, model vb. Tüm marka ve model otomobiller ile uyumludur. Seger Korna Burda korna çeşitleri mevcut. Anadolu Konya Selçuklu.


Kurulduğu tarihten itibaren gerek orjinal gerekse yan sanayi oto elektrik yedek parça ürünlerini uygun fiyat garantisi ile müşterileriyle buluşturmaktadır. Benim aracımda şuanda stebel ve kendi orjinal kornası, yani korna mevcut. Takması zahmetli oldu biraz ama değdi.


Orjinal bosch korna

Sonuçta Minibüsçü Kornası Değil Kafa Şişiren Cinsten Ne Ahenginden Bahsediyorsun Sen Dedim. Mobiliteyi kolaylaştıran yenilikçi çözümler! Orjinal koca kafa cat cat korna sesi vidiohd. Korna Çalma Düğme Kısımları Yıprandığından Dolayı Değişen Kapaktır.


VOLKSWAGEN TRANSPORTER ÇIKMA DİREKSİYON SİMİDİ VE KORNA GÖBEĞİ. Kodu : Volkswagen çıkma parça, vosvagen çıkma parça, wosvagen çıkma parça, woswagen çıkma parça, vw çıkma parça, voswagen çıkma parça, vosvogen çıkma parça, wosvogen çıkma parça. IoT - Nesnelerin İnterneti. Detaylı bilgi global web sitemizde!


Bu parça DACIA LOGAN vb otomobillere uymaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar