11 Ekim 2018 Perşembe

Cam gövdeli abajur

Cam gövdeli abajur

Kargolama Web sitemizden satın aldığınız ürünlerin teslimatı UPS kargo veya PTT Kargo aracılığıyla yapılmaktadır. Siparişinizin durumunu, size verilen sipariş numarası ile web sitemizde yer alan kargo takibi sekmesi üzerinden ya da kargo şirketinin gönderi takip sayfası üzerinden kontrol etmeniz mümkündür. Aym lüx cam gövdeli abajur lamba. KEA KNUBBİG MASA LAMBASI CAM BEYAZ ABAJUR SALON BAŞUCU GECE YATAK OTURMA ODASI LAMBASI PÖ. Kristal Cam Gövdeli Abajur Pembe.


Cam gövdeli abajur

Taşev Misk Cam Isıtıcı Küçük. MASAÜSTÜ MOZAİK ÇALIŞMA MASASI ABAJUR GECE LAMBASI DEKOR LAMBA. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. TL KDV DAHİL İndirim 587. Cam (4) Krom (3) Poliüretan (2) Pleksi (1) Polyester (1) Renk.


Salon abajur modelleri arasında ilk göze çarpan model kumaş abajurlardır. Kumaş abajurlar ile salonunuzun perdeleri ile uyum sağlayabilir ve. Onlarca alternatif vintage dekoratif ürünler arasından dekorasyon stilinize uygun abajur şapkas. Altıncı Cadde Cam Gövdeli Abajur. Bakır İstanbul Antik Afyon Güğüm Abajur.


Gövdesindeki cam dilimleri, ışığın altında büyüleyici bir atmosfer yaratacak. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Ayaklı abajur modelleri arasından siz de en şık abajuru seçebilirsiniz. Popart Mask Cam Ayaklı Abajur. TL (1) BerkBeren 98.


Eviniz ve kendiniz için hemen alışverişe başlayın! Siyah-Gümüş Üfleme Cam Abajur. Beyaz Şapkalı Petek Dokulu Abajur. TL Turuncu Üfleme Cam Abajur. TL Seramik Gövdeli Abajur.


Cam gövdeli abajur

Evinizin bütün odalarında kullanabileceğiniz estetik bir yapıya sahip olan ve gövde kısmı camdan üretilen şık parçalardır. Kısa bir süre kullanıldığından oldukça temiz olup çalışır durumdadır. Kahverengi cam gövdeli abajur.


Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Bu şık abajur , şeffaf cam gövdesindeki kuş yuvası detayı ile ilginç bir tasarıma imza atıyor. Evinize hoş bir hava katacak, şaşırtıcı bir tasarım. Teknik Bilgiler : İçi kuş yuvası figürlü cam gövdeli masa abajuru. Porio Porio Gümüş Ayaklı Yeşil Cam Gövdeli Gri Abajur.


Sepete Ekle Hemen Al Favorilere Ekle. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aydınlatmaları satın al. Favori 1Ziyaret Yorumlar Üfleme cam gövdeli masa lambası 1TL Orijinal Fiyatı. Aqua abajur , turkuvaz rengi denizin sakinliğini ve derinliğini evinize getiriyor. Dingin turkuvaz renkteki cam gövdeye ve krem rengi kumaş başlığa sahip bu abajurla huzur bulacağınıza eminiz.


Metal Ayaklı Cam Gövdeli Gri Abajur. Gri tonlarındaki bu özel masa lambası, size önerdiğimiz tasarımlar arasında. Gövdesi camdan, ayakları metalden üretilmiş gri abajur … Yuvarlak camların lambanın gövdesine simetrik dizilimiyle hoş bir stile imza atıyor.


Abajur , dekoratif aydınlatma çeşitlerinden biridir. Aydınlatma işlevinden çok dekoratif özelliği için kullanılan abajurları alırken de bu noktayı göze alarak seçim yapmak gerekir. Abajur başlıklarının rengi ve yükseklikleri aynı olursa görüntü derli toplu olacaktır.


Sade yatak odanızda herhangi bir canlı renk kullanmak istemiyor ama mobilya rengine uygun da abajur bulamamaktan yakınıyorsanız, cam gövdeli veya diğer şeffaf malzemeden üretilmiş abajurlar kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar