5 Ekim 2018 Cuma

Micro usb şarj aleti

Tıkla, en ucuz şarj aleti ayağına gelsin. Ekstra indirimli fiyat. USB Şarj Kabloları markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar. Güvenli şarj için devre korumasına sahip şarj cihazı için tıklayınız. LG KAkıllı telefonu için orijinal şarj adaptörü.


Micro usb şarj aleti

Priz adaptörü ve USB kablosundan oluşan şarj aletleri belki de sevdiklerinizden sonra yanınızdan ayırmak istemediğiniz en özel arkadaşlarınız haline gelmiş olabilir. Telefon şarj aleti ve diğer aksesurları, telefon aksesuar kategorisinde! TL ve üzeri alışverişlere Flormar Makyaj Seti HEDİYE. Gönül Rahatlığı İle Satın Alabilirsiniz. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Samsung TAMicroUSB Şarj Aleti (Siyah). Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Cep telefonunuzun hızlı şarj olmasını sağlar. Seyahat şarj cihazının taşıması kolaydır.


Cihazınızı şarj girişinden dock üzerine bıraktığınızda şarj işlemi gerçekleşir. Usb kablosuyla şarj imkanı. Fotoğraflar gönderilecek ürüne ait olup, stüdyolarımızda çekilmiştir. Micro Usb Girişli Cihazlar içindir.


Tüm telefonlara uygun şarj etletleri modeli, şarj kabloları, seyahat şarj aletleri , usb data kablosu çeşitleri cepsesuar. Toptan şarj aleti için bizimle iletişime geçin yada bayilik başvurusu yapın. A Araç Şarj Aleti 2CKSAradığınız tüm ürünler alışverişin uğurlu adresi n11. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Benim yeni bir micro USB kablosuna ihtiyacım var ama maalesef hangisini alacağını bilmiyorum.


Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. A Beyaz Beyaz - 2SCC751B 5TL 4TL. Huawei type c şarj takımı. This site uses Akismet to reduce spam. Henüz hiç yorum yapılmamış.


Birlikte En Çok Alınan -. Telefonunuz için en kaliteli şarj aleti orjinal şarj aletleridir. Online sipariş vererek hemen bu ürüne sahip olabilirsiniz. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Sepetinizde ürün bulunmuyor.


EVDE VEYA BÜRO İÇİN TASARLANMIŞ. A Kırılmaz Garantili Kablo. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir.


Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Sosyal kimliğinizle giriş yapın. Memnuniyet garantisi ve kapıda ödeme ayrıcalıklarından faydalanmak için tıklayın. Kırılmaya karşı garantili dayanıklı flat kablo makaralı (80cm) Farklı cihazlarda kullanım için USB çıkış Cihazınızı verimli biçimde şarj eder CE standartlarında sertifikalı ürün CE Standardı sertifikalı ve.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Elektronik Ticaret ve San. Diğer siteler aracılığıyla, 10.


Hemen indirimli en uygun fiyatla online sipariş verin, kapınıza ücretsiz gelsin! E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Siyah Stylus Dokunmatik Kalem Dokunmatik Kalemler indirim.


Micro usb şarj aleti

Böylece birim zamanda alacağınız verim diğer şarj aletlerine göre daha fazla olmaktadır. Hızlı şarj özelliğinin kullanılabilmesi için voltajı yüksek bir adaptör ve hızlı şarj teknolojisine sahip bir usb kablo gerekmektedir. A Çift Usb C3ile Benzer Ürünler. E-bültene abone olarak sitemizdeki duyuru ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Orjinal Ürün 1orjinal Syrox ürünüdür.


A özellikleri 4TL kapıda ödeme imkanıyla ücretsiz kargo avantajıyla. Redroid 3( İPTV OTT BOX Android ) 4k özelligi. A F-Cstok durumu yukarıda fiyat bilgisi altında yer almaktadır.


Micro usb şarj aleti

Ttec SpeedCharger Universal Şarj Aleti 2. Cihaz bilgisayara veri aktarımı için bağlandığında otomatik olarak şarj olur. Ancak USB üzerinden şarj prizden şarja göre daha uzun sürer. Spor ve Sağlık Tansiyon Aleti Ateş Ölçer Spor Aletleri Kondisyon Bisikleti Koşu Band.


Son günde bin yeni ürün listelemeye başladık. Sahip olduğunuz ürünler için yorum yazarak bizlere destek olabilir, satın almak isteyenlere sizler de yardımcı olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar