15 Ekim 2018 Pazartesi

Balondan abajur

Gerçekten ipten yapılmış abajur ilginizi çekecektir. Yalnızca balon ve ip kullanarak avize yapımını gösteren video. Ev yapımı bir avizeye sahip olmak için videoyu izleyin. Merhaba hanımlar sizlerle el sanatları ve hobi kanalı tarafından hazırlanan balondan abajur yapımı veya ipten abajur yapımı videosu ile birlikteyiz.


Balondan abajur

Daha sonra ise içinde balon patlatılır. Videodan da anlaşılacağı gibi balondan abajur yapımı. Kendin yap ahşap fotoğraflık. Sarım sayısını ne kadar çok tutarsak elde edeceğimiz abajur o kadar sağlam olacaktır.


Turn Tissue Paper into White Flower. Sonra balonu patlatıp içinden çıkarıyoruz. Bu üçlü ile ne yapıldığını çoğu kişi biliyordur, pek çok kişi de uyguladı hatta bu çalışmayı, ben de bilmeyenler için detaylı olarak paylaşmak istedim.


Balondan abajur

Evde balondan abajur yapılışı ile ilgili bu yazımda paylaşacağım anlatımlı video sayesinde sizde kolay bir şekilde balon yardımı ile harika abajurlar yapabileceksiniz. ABAJUR (13) AHŞAP BOYAMA (34) DEKORASYON (40) KİŞİSEL BAKIM (13) PROJELER (63) YEMEK (12) LAMBA YAPIMI DENİZ TOPU bu gün evimiz için neler yapalım. Bununla birlikte kalın ipleri tutkal dolu bir kasenin içerisine batırarak kurumadan henüz yumuşak ve ıslakken balonun etrafına istediğiniz şekilleri vererek istediğiniz yoğunlukta dolamanız gerekmektedir. Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Selam Kızlar balondan ve ipten abajur yapan bir arkadaşım var çok da güzel olmuş heveslendim bende yapacağım yeni mutfağıma yapan arkadaşlar var mı hangi.


Pilili kumaş abajurları sayesinde odaya dağınık bir ışık yayan klasik görünümlü bir lamba mı yoksa abajur tasarımı sayesinde ışık desenleri yapabileceğiniz, renkli ve modern görünümü bir lamba mı? Daha iyi hizmet vermek için bu websitesinde çerezler kullanıyoruz. Get real, active and permanent subscribers. Hafif suyla incelttiğiniz tutkalı abajur yapacağınız ipe fırça yardımıyla sürün.


Sürerken altına gazete sermeyi unutmayın. Belirli bir kısım sürüp top veya balona dolamaya başlayın. Topa dolağınız ipler yeterli geldikten sonra kurumaya bırakın.


Duvar kağıtlarım ile uyumlu bir abajur şapkası bulamayınca iş başa düştü. Detayları blogumda paylaştım, beklerim. Abajurumu tavşanlı peçete dekupaj ile süsledim, abajurumun başlığını tavşan motifleri işlediğim ketenle kapladım.


Balondan abajur

Bütün detay fotoğrafları da Hobilemece‘ye yükledim. Hasır iple yapımı oldukça kolay olup urganla da hem hoş ve estetik bir görünüm hem de dekoratif abajur pratik ve kolay kabul edilmektedir. Plastik olan şişemizi ortadan ikiye keselim. Remember, By downloading this music or song mpfile you agree with our Terms and Conditions.


Resimli anlatımda detaylar gösteriliyor. Bu yöntem Evde yapılan İple Avize çalışması içinde kullanılıyor. Linke tıkladığınızda yapılan Avizeyi görebilirsiniz. Bu sefer de balondan çikolata yumurtalar yapıyoruz. Nasıl olduğunu öğrenmek için videomuza tıklayabilirsiniz.


Annenize farklı bir hediye vermek istermisiniz? Veya elinizdeki atık malzemeleri değerlendirmek istermisiniz? Bir tasarımcı olarak iplik,balon ve kumaş sertleştirici kullanarak şekilde görüldüğü gibi bir avize yapmak istiyorsanız BUYRUN DEVAM EDELİM. Biz daha düz durması için balon yerine top kullandık. Bu videoda balon kullanarak basit bir cep telefonu kılıfı yapıyoruz.


Belki sürekli kullanmazsınız ama bence bir kereliğine de olsa yapması çok eğlenceli. Organizasyon ve etkinlikleriniz için balondan süsleme nasıl yapılır balon süsleme ve balon dekorasyonu çalışmaları firmamız tarafından hassasiyetle dekore edilmektedir. Zincir balon süslemesi, uçan balon demetleri, kemer şeklinde giriş ve kapı süslemeleri, iç-dış mekanlar için.


Dantelden abajur ve lambader de yapabilirsiniz. Aslında dantelden yaratıcılığınızı kullanarak aklınıza gelebilecek her şeyi yapabilirsiniz. Bence mutlaka siz de dantelden avize yapmayı denemelisiniz. Artık hemen hemen herkes dijital fotoğraf makinası kullanıyor ve bu eski film şeritleri kımsenin işine yaramıyor, sizde bu film şeritlerini neden eski bir vazoda değerlendirmeyesiniz ki, illa abajur olmak zorunda değil bu sadece bir fikir , bir çok konuyu zaten fikir olması ve size ilham vermesi açısından paylaşıyorum. AVİZE balon Evde EVDE AVİZE YAPIMI ip NASIL YAPILIR resimli anlatım tutkal yapım.


Hobili Kadin Yorum balon ve ip ile avize yapımı, balon ve iple kendin avize yap, balondan avize yapımı, balonla abajur yapılışı, balonla kendin yap projesi Evinizin ve yazlıklarınızın dekorasyonunu artık el emeği avizelerinizle tamamlayabilirsiniz. Tutkala bulanmış ipi işaretli yerden başlayarak balonu sarın. Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin. Bu balonla yapılan avize modelini, balondan iple abajur yapımında görmüştük.


Balondan abajur

Dantelleri nişasta kolası yaparak veya hobi marketlerden alacağınız, kumaş sertleştiricileri kullanarak form. Eviniz için muhtşeme pratik bir dekor. Bende görmüştüm ama yapmak nasip olmadi hiccc.


Balonla İpten Avize Yapımı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar