3 Ekim 2018 Çarşamba

Mağaza ışıklandırma

Yapılan mağaza aydınlatma armatürlerin de Osram Led Chip ve Philips Driver kullanılmaktadır. Sizde satışlarınızı artırmak ve uygun ışıklandırma armatürlerinin tercihi için bizimle İletişime geçebilirsiniz. Mağaza aydınlatmaları mağazaların ya da teşhir edilecek ürünlerin tipine göre farklılık gösterir.


Hipermarket, marka mağaza , indirimli ürün mağazaları gibi mağaza çeşitlerine göre aydınlatmaların şekli, rengi, tipi, lux değerleri, ekonomisi değişiklik gösterir. Bir şey almayacak olsanız bile bu deneyimi yaşamak için mağazaya gidip bir şey deneyin. Mağazanın tasarımcısı Chris Dewar-Dixon’ın dünya çapındaki Harvey Nichols,.


Daha iyi bir şekilde aydınlatılmış görsel ortam ile müşterileri mağazaya çekme, mağazada daha fazla kalmaları ve alış veriş yapmaları için mağaza çekici hale getirilebilir. Mağaza ışıklandırma mağaza atmosferinin önemli bir faktörüdür. Mağazanızın içine ve dışına yılbaşı ile ilgili ışık süslemeleri, ışıklı kar tanesi, yılbaşı ağacı, ışıklı çelenk süslemeleri yapılabilir. Led ışıklandırma için 5sonuç bulundu. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Mağaza ışıklandırma

Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Ev, Dekorasyon, Bahçe kategorimizde Aydınlatma Armatürleri ürünlerini bulabilirsiniz. Sizin için önemli olan tarihlerde yapacağınız organizasyonlarda farklılıklar istiyor olabilirsiniz. Aklınıza gelebilecek hemen hemen her objeye, alana ve mekana ışıklandırma yapmaktayız.


Akvaryum ışıklandırma için 2sonuç bulundu. Led Efekt Işık Sahne ses, efekt ve ışıklandırma sistemleri GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Mağaza dekorasyonunda önemli bir kriter de mağazanın bulunduğu mekandır. Alışveriş merkezinde bulunan bir mağazanız var ise elbette yine vitrin önemli olmakla birlikte ışıklandırma sistemi daha ön plana çıkar. Bunun sağlanmasında güzel hazırlanmış bir kombin, estetik bir vitrin, mağaza dizaynı, iyi ışıklandırma , ferah bir ortam, güler yüzlü mağaza personelleri gibi detaylar aktif rol alıyor.


Bu faktörler insanları bilinçaltında olumlu olarak etkileyip alışverişe yönlendiriyor. Fotoğraf ve video çekimlerinin yanı sıra, tiyatro sahnelerinin de aydınlatılmasında bu tür ışıklara ihtiyaç duyuluyor. Güçlü ve kaliteli ışıklandırma sistemleri, genellikle tavana ya da yere monte edilerek objenin üzerine yansıtılır.


Yılbaşı yaklaşıyor artık yavaş yavaş mağaza , avm, restoran, pastane gibi mekanlarda led saçak led perde gibi dekoratif ışıklandırmaların kurulduğunu görüyoruz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyoruz. Vermiş olduğunuz siparişler ile ilgili destek almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Bu kriterler arasında mağazada kullanılacak mobilyaların rengi, fon, ışıklandırma sistemi, Duvar malzemeler, taban ve tavan uyumu, mağazanın gün boyunca aldığı güneş ışığı yoğunluğu mağazaya gelen müşteri trafiği ve rakip mağazalara göre durumu göz önüne alınır.


Mağaza ışıklandırma

Daha orta yaşa hitap eden bir mağaza ise, ışıklandırma ona göre yapılıp, detaylar azaltılabilir. Erkek ve bayan mağazaları na göre de değişebilir. Erkek mağazaları nda vitrin renkleri siyah kırmızı ve beyaz üzerine olabilir. Yılbaşı vitrin süslemeleri için dükkan ve mağaza ışık sistemleri dizayn edilir, vitrin ışıklandırması yapılır. Vitrin ışıklandırma işleri için hesaplı fiyatlarla uygun ve ucuz elektrikçi hizmeti sunuyoruz.


Bilge dizayn olarak biz kuruluşumuzdan itibaren, led ışık,ve ışık süslemesin de kaliteyi ilke edinerek geldiğimiz bu noktada, müşterilerimizin mutluluğu ve sadakatını, işlerimizdeki müşteri memmuniyeti ve kaliteyi, ön planda tutarak sağlamaktayız. Bilgisayar kasa ışıklandırma ve iç dış mekan aydınlatma ürünleri. Sepet Ürün Ürünler (boş) Ürün yok.


MAGAZA IŞIK SÜSLEME , AGAÇ LED IŞIK SÜSLEME , YALI IŞIK SÜSLEME , VİLLA IŞIK SÜSLEME , CADDE IŞIK SÜSLEME , AVM IŞIK SÜSLEME. Aksi durumda kullanılacak. Elektrik Malzemeleri ve Aydınlatma Ürünleri. Mağaza içerisinde ışıklandırma da oldukça önemlidir.


Hem gözü yormayacak hem de ürünlerinizi ışıldatacak şekilde bir ışıklandırma tercih edilmelidir. Aspen’in Lumuner LED Aydınlatma ürünleri, 600×6mm standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, taşyünü ve ahşap asma tavan sistemlerine entegre olabilecek bir seri olarak tasarlanmıştır. Dekorasyonlarda dikkat çeken ve en önem verilen ayrıntılardan ilki mağazanın çok fazla ilgi çekmemesi olacaktır. Aydınlatmalar ile aşırı şekilde ışıklandırılan fonlar, ürünleri fazla ışıklandırma ve parlak renkler kullanılarak ilgi çekici yapmak yerine daha dingin ve şık ortam oluşturmak önemlidir. Mağaza Dekorasyonu Emosyonel alışveriş macerası Markalı ürün üreticileri mağaza dekorasyonu ve donanımlarında kesinlikle taviz vermeyen çözümler isterler.


Nişantaşı Osmanbey Teşvikiye Fulya Beşiktaş Mecidiyeköy Şişli servisimiz hizmetinizdedir. Kültürel izler taşıyan mağazalar , eskitilmiş ahşap, lekeli beton veya seramik zemin, metal tabureler ve atölye esintili ışıklandırma ile birlikte Seattle Pike Place’deki ilk mağazamızın kökenini de yansıtır. Büyük masalar, berjer koltuklar ve ahşap panjurlar ağırlıklı olarak kullanılır.


TMT Aydınlatma, bahçe, mağaza , ev veya ofisinizde karşılaştığınız ışıklandırma sorunlarını kolayca çözebileceğiniz aydınlatma çözümlerini size sunar. Bunu yaparken salt ticari bir anlayışla hareket etmeyiz. Mimar ve elektrik mühendislerimizle birlikte sizlere en uygun çözümü bulmak için çalışırız.


Mağaza ışıklandırma

Mesela bir sonbahara ait kıyafet satan bir mağaza vitrin oluştururken daha çok koyu renkli kıyafetlerden yararlanmalı. Anlatmak istediğimiz mevsimlik kıyafet satan bir firmanın aynı anda yazın giyilebilecek ürünlerle kışın giyebileceğimiz ürünlere aynı vitrinde yer vermemesi gerektiğidir. YILBAŞI MAĞAZA IŞIK SÜSLEMESİ, Yılbaşı ışık süsleme ve daha pek çok kategoride olabildiğinde detaylı, titiz bir çalışma yapmaktayız.


Yılbaşı temasını dışarıda da görmenin en dikkat çekici hali için ışıklandırmanın görselliğinden faydalanmak en doğrusu olacaktır. Butik dekorasyonu normal bir mağaza dekorasyonuna benzemez. Yanlış bir ışıklandırma sistemi ile ürünleriniz olduğundan daha sönük durabilir. Kuyumcu mağaza dekorasyonları, mücevher mağaza dekorasyonları Gün ışığına en yakın renk ve sıcaklıktaki ışıklandırma , LED aydınlatma sayesinde elde edilir.


Kuyumculuk sektöründe vazgeçilmez olan LED ışıklandırmanın alıcı üzerinde psikolojik etki oluşturduğu ve satın alma isteği yarattığı bilinen bir gerçektir. Cadde üzerindeki mağazada ışıklandırma kullanılsa dahi güneş ışığı yüzünden yapılan vitrin ışıklandırması istenilen etkiyi göstermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar