15 Ekim 2018 Pazartesi

Bnc sıkma pensesi

Bnc sıkma pensesi

Ct3Bnc Rg2Lmr4Sıkma Pensesi İçin Yorumlar. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


Bnc sıkma pensesi

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. S-Link SL-BNC4BNC , RG5RG5 RGSıkma Pensesi. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! BNC RG2- LMR4Sıkma Pensesi.


Genellikle plastik tutacağı bulunan penseler birçok iş için kullanılmaktadır. PROSKİT CP-3UYDU F KONNEKTÖR SIKMA PENSESİ. Bu penselere kablo sıkma pensesi adı da verilmektedir.


Bnc sıkma pensesi

CP-3Ayarlanabilir Sıkıştırma Pensesi RG-5 RG-5 RG-koaksiyel kablolarına takılabilen F, BNC , RCA, IEC, MINI F gibi konnektörleri sıkma için kullanılabilen pratik bir alettir. Güvenlik Teknolojileri ve Otomasyon Sistemleri, Toptan ve Parekende Satış, Yozgat, Kayseri, Kamera, Hırsız Alarm Sistemleri, Garaj Kapı Motorları, Turnike. TL Kdv Dahil Ödeme Seçenekleri.


PCI, PCMCIA, EXPRESS KARTLAR YENİ MODEL VE ÇEVİRİCİLERİ STOKLARDA. Elektronik malzeme alırken doğru siteden alın. Fiber Sustalar Plastik Sustalar Pvc Sustalar. Bu konnektör çeşitine ait ürünlerin listesini aşağıda görebilirsiniz.


Yalnızca Sıkma Pensesi ile takılır. EL ALETLERİ (Resimleri görmek için tıklayınız) BNC KONNEKTÖR SIKMA PENSELERİ: KOD: CİNSİ: K. Hidrolik SKP Altıgen Sıkma Pensesi. Kablo Pabucu Sıkma Penseleri.


MXITA RGRGRGcrimper BNC fiber optik Sıkma Aracı için sıkma koaksiyel kablo konnektörleri LS-02Hsıkma pensesi US $15. Vade farksız taksit fırsatı burada! SAATLERİ ARASI ULAŞABİLİRSİNİZ. Somun Sıkma Makinaları Vidalama Makinaları Zımpara Makinaları CARASKALLAR Caraskal Hubzug ÇUVAL ÇEŞİTLERİ DEMİR BAĞLAMA MAKİNALARI VE TELLERİ DEMİR KESME VE BÜKME EL ALETLERİ DEMİR BÜKME ANAHTARLARI DEMİR KESME MAKASLARI. BNC konnektörlerinin uzunluğu 1. Sürekli ve en iyi bağlantıyı garanti eder.


Bnc sıkma pensesi

RGsıkma aracı LY-02HRGRGRGkoaksiyel kablo sıkma aracı BNC. Sıkma pensesi ve el aletleri çeşitleri arasında aşağıdaki ürün çeşitleri stoklarımızda yeralmaktadır. Satışını yaptığımız ürün bilgilerini almak için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Verimli sap tasarımı için optimum kaldıraç prensibini kullanan yeni sıkma pensesi , kısa ve kompakt yapılarına rağmen telin daha büyük enine kesitlerine bağlandığında ve kıvrıldığında bile çok emek tasarrufu sağlar.


BNC , YNC, MİNİ UHF konnektörleri sıkarSıkma çeneleri ve gövdesi çeliktirCırcırlı sıkma mekanizması v. Kategorisi: Araç - Gereç Proskit Ayarlanabilir Sıkıştırma Pensesi - CP-316. Konnektör, Pense ve Test Cihazları (Adet Ürün Bulundu). CK-CK-CK-SGT-SGT-SGT-38. BNC SIKMA PENSESİ ₺13KDV Dahil. Binlerce elektronik malzemeleri, sarf malzemeleri çeşitliliğini bulabileceğiniz sektörde yıllık lider.


TL den başlayan taksitlerle! HT0RjrjSıkma Pensesi Test Aletikablo çeşitleri,çeviriciler,kadıköy bilgisayar,yazıcıoğlu işhanı,fan çeşitleri,network ürünleri,voltaj çevirici,sata çevirici,usb 3. Versandkostenfrei Sichere Zahlungsarten Schneller Su. Havalı Sosis ve Silikon Tabancaları.


Harç Ve Boya Karıştırma Mikserleri. LMR4kablonun uçlarına N , BNC , TNC , SMA gibi konnektörlerin montajını yaparken kullanılır. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


TL-3Sıkma Pensesi ( Telefon ve Cat). LMR4Profesyonel Tip Sıkma Pensesi LMR4Profesyonel Tip Sıkma Pensesi SKU: TRY0. EZCOOL BNC KONNEKTÖR VİDALI TEKLİ (ADET) BAYİ OL.


Swİtch Anahtarlar Sprey ve Yapistiricilar Uydu sistemleri Dekoder ve Kontrol Cihazlari Tepe lambası flaşörlü Makaronlar BNC SOKETLER SMPS METAL KASA Power Soketler Plastik Kasa Power Adaptörler Endüstriyel Kontrol Çözümleri. Yüksük Sıkma Pensesi (Köfle) Gözat. Bir tarafı krokodilli diğer tarafı BNC jack şeklinde ölçü aleti probudur. Osiloskop, frekans sayıcı ve sinyal fonksiyon jeneratörleri için uygundur. BNC denilen konnektörler kullanılır.


Bir bilgisayar ağı kablosu hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler UTP veya STP kablo, RJ-konnektör ve kablo sıkma pensesidir. Yorum Yazın Benzer Ürünler. Online sipariş verilebilir.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar