30 Ekim 2018 Salı

Golf 4 buji kablosu

Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. Sipariş listesinde ürün yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Golf 4 buji kablosu

Yalnızca bir ürünü bir gün değil, her ihtiyacınızı her gün en ucuza alın. Selamlar, Ustam bujilerin 40. Bilen duyan var mı böyle birşey eski polo 6n. Com sitesinde yayınlanan tüm ilanların ve ilan içeriklerinin sorumluluğu ilan sahibine aittir.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Aracın maksimum gücünde artış tespit edilmişti (normal bujiyle dyno karşılaştırılmasına göre) okuduğum bir testte. Düşük devirlerde pek etkisi yoktur.


Golf 4 buji kablosu

Normal bujilere göre daha uzun ömürlüdür. TSİ ADET CBZB adlı ürün VW araçlarda orjinal yedek parça olarak kullanılmaktadır. Distribütör kapağına veya motor içindeki lpg bağlantılarına, buji kablo uclarına su gelmiş yada oksitlenmiş olabilir. Kontrolleri yapılır ıslaklık varsa kurulanır oksitlenme varsa ince zımparayla temizlene bilir. X14XE,X16XEL Motor No lu Araçlarda Kullanılmaktadır.


Kalitenin ve Güvenli Alışverişin Adresi OtoSuperMarket. Golf Jetta Passat Polo Scirocco. Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, antifriz, gres yağ, motosiklet yağları, adblue,yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, polen. Seat İbiza III 6K6L1. ZELLİK TAKSİT YORUM BENZER ÜRÜN.


AracıPolo 6NYer: İstanbul Mesaj Sayısı: 985. Aracı kesiklik yapıyordur rolanti sesi farklıydı vs vs. TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Kullanım şekli çok etkiliyor buji ömrünü aslında en doğrusu. Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic.


Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic. Yanıt vermek için üye olmalı veya giriş yapmalısınız) Bu Sayfayı Paylaş. Sonra kendim çelik telden buji kablosu yapmıştım ki mükemmel performanslı ömürlük kablo oldu ki ne yazıkki ateşleme modülü ve bobini buna dayanamadı ve intihar etti (çıkma orijinal modül bulana kadar canım çıktı sonunda izmir den bir arkadaştan satın aldım) ikinci seiwa ise halen çalışıyordu ki NGK buji kablosunu bir. Teşhis Tarayıcı aracı OBDII VAG COM 1. Opar marka orijinal yedek parça. Online Alışveriş Ateşleme Kablosu Kiti, Dizinimizden Göz Atın Ateşleme Kablosu Kiti, Ateşleme Sistemi, Oto Yedek Parçaları ve daha fazlası Aliexpress.


Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! Ancak her üreticinin garanti prosedürü farklılık göstermektedir. Profil bilgileri Mesajlarını Göster Özel Mesaj Gönder. By blacksnake in forum Arıza Tespit Cevaplar: Son Mesaj: 24. BOSCH ATEŞLEME BUJİSİ Turkoilmarket.


BUJİ KABLO BAŞLIĞI BUJİ KABLOSU KALORİFER BUJİSİ KIZDIRMA BUJİSİ. Başlıkta belirttiğim araç için orjinal parçaları bulamıyorum yardımcı olabilecek olan varmı? Bu sitedeki buji kablosu ve fiyatı hakkında yorum yapabilecek arkadaş varmı. Completează o cerere şi primeşti oferte în cel mult minute!


Golf 4 buji kablosu

ATEŞLEME KABLOSU Kategorisindeki BREMİ markalı BREMİ 2VW GOLF JETTA PASSAT TRANSPORTER ürünü ay taksit seçenekleriyle alabilirsiniz. AUDI A- 6i - AKL Eng. SEAT Leon 6i - AKL Eng.


VOLKSWAGEN Bora 6İ - AKL Eng. Yıldız Sanayi Sitesi Ostim Ankara Hizmetinizde, Saatte Kargo İle Tüm İllere Çıkma Parça Gönderiyoruz. Buji ve buji kablosu değişimi. Volkswagen: Bora: 1TL. Chevrolet Kalos Yedek Parçalarını En İyi Fiyata Satın Alın.


SEPETE EKLE HEMEN AL 425. Resmi Büyüt Kategori: Elektrik ve Aydınlatma Grubu. BU ÜRÜNÜN ARACINIZA UYUMLU OLDUĞUNA EMİN DEĞİLSENİZ, ARACINIZIN RUHSATINDA YER ALAN.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. V sadece 7TL TL olarak Tofaş Fiat yedek parça marketi Aktaş Otodan satın alabilirsiniz. Fise buji ngk vw golf oferte și promoții. Primește ultimele știri din lumea auto! Introdu o adresă validă de e-mail Abonare newsletter.


Anunțuri auto Mașini second hand Motociclete Piese auto Accesorii Auto Dezmembrari auto Jante si Anvelope. Hepsi ya aynı derecede bozuk ya da sağlam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar