11 Haziran 2018 Pazartesi

Solar aydınlatma

Solar aydınlatma

Bilindiği üzere lamba bir aydınlatma aracıdır. Bilinen ürünlerin hemen hemen çoğu elektrik enerjisi ile çalışmaktadır. Solar Aydınlatma Sistemleri. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Solar aydınlatma

Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Aydınlatmak istediğiniz dış mekanların hepsinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Akşam vakti karanlığına ve yüksek elektrik faturalarına elveda deyin. Gelişmiş solar sensörler sayesinde 1derecede algınanın. Paket sistem kurulumu ve satışı. Dekoratif amaçlı mı, güvenlik amaçlı mı, yoksa aydınlatma amaçlı mı kullanacaksınız.


Güneş enerjisinden elektrik üretimi ve led aydınlatma direği imalatı. Kırıkkale Orman ve Su İşlerine bağlı Karaahmetli Tabiat Parkı’nın anahtar teslim güneş enerjili aydınlatması ve daha önceden yaptırılmış solar aydınlatma direklerin tadilat tamirat ve devreye alınma işi yapılmıştır. SSL 21-Dikey düzleme monte edilir-Sabit lümen ışık verir.


Bu aydınlatma sistemleri solar aydınlatma olarak anılmaktadır. Gesper 1Watt Polikristal Güneş Paneli 25TL 33. Cix Dönebilen Sensörlü Lamba Light Angel. Ledli Aydınlatma Armatürleri. Cep Telefonu ve Şarj Edilebilir Tüm Cihazlarınızı Şarj Edebilirsiniz.


Bir kere yaptığınız kurulum ile uzun zamanlar aydınlatma ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Dış mekan aydınlatma ürünleri ile siz değerli müşterilerimize ürün tedariği sağlayan firmamızın imalatı olan güneş enerjisi ile çalışan lamba modellerini deneyebilir mekanlarınızı süsleyebilirsiniz. Kullanılacak solar enerji sistemine göre kurulum aşamaları projelendirilir. Aydınlatma sağlayan küçük boyutlu lambalar doğrudan son kullanıcı tarafından yerleştirilebilir.


Ancak daha büyük sistemler için öncelikle fizibilite çalışmalarının tamamlanmış olması gerekir. Tüm ürünlerde taksit fırsatı. Bütün kredi kartlarına taksit imkanı. Bedava elektrik üretip kullanabilmeniz için tüm imkanlarımızı seferber ettik. GÜNEY SUDAN OFFGRID SİSTEM PROJESİ - 50KW.


Nijerya Petrol Platformu Off-grid Sistem. DENİZLİ TAVAS 1MWP GES SANTRALİ AKYAR ENERJİ. GÜNEŞ ENERJİLİ SOLAR IŞILDAK. TASARRUF AMPUL - LED AMPUL. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


WIFI KAMERA Hareket takip özellikli, telefondan döndürülebilen, bebek telsizi wifi kameralar. Bahçe ve çit alanlarında en çok tercih edilen ürünlerden birisidir. Güçlü ve mercekli ledlere sahiptir. Gelecek sektörde de yerini alacak olan bu lambalar, özellikle bağ, bahçe, sokak, peyzaj gibi elektriğin zor ulaştığı alanlarda işinizi kolaylıkla görebilecektir.


Solar aydınlatma

GES kurulumu, verimli enerji kullanımı için ısı pompası sistemleri. Doğru kontrastı kurarak mobilyalarınızı çok daha güzel gösterebilir, evin güzel bölümlerini ön plana çıkarabilir, evinizi daha ferah gösterebilirsiniz. Aydınlatma , evinizin güzelliğini ortaya çıkaran çok önemli bir dekorasyon aracıdır. LED ürünlerinin teknik özelliklerini görmek için ürün açıklamalarını inceleyin.


KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ GENEL AYDINLATMA BEYANI. Hiç bir kablo bağlantısı gerektirmez. Tak, çalıştır,kullan mantığı ile çalışır. Suya karşı dayanıklı panelleri vardır. Alüminyum kaplama olanları ise daha fazla dayanıklıdır.


Enerjisini doğrudan güneşten alır. Uzun çalışma süresi, sürekli geceleri saat çalışabilir. Panel, su geçirmez iç ve dış kullanılır. Elektrik altyapısına ihtiyaç duymaması altyapı sorunu olan bölgelerde kullanılmak üzere idealdir. Yüksek aydınlatma direklerinde LED armatür ,park ve bahçe aydınlatmalarında ise LED Ampul tercih edilmektedir.


Hem güneş ışığını kullanır, hem de farklı yöntemler ile enerjiyi akıllı bir şekilde dağıtır. Lambaların çalışma mantığı ve yapısı eldeki enerjiyi daha fazla ışık saçacak şekilde yaymak yönündedir. Aydınlatma işlevinin yanında Powermaster solar aydınlatma sistemlerinde en önemli işlevsel özellik, cihazlarda USB çıkışının olmasıdır.


Solar aydınlatma

Akıllı telefon, tablet, mpplayer gibi mobilde kesintisiz kullanıma ihtiyaç duyulan cihazların şarj ihtiyacı için Powermaster solar aydınlatma setlerini powerbank olarak kullanabilirsiniz. Belki alanımızda ki hiçbir kuruluşun yapmadığı kadar Yapı ve Yalıtım konularında sürekli olarak araştırmalar yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar