22 Haziran 2018 Cuma

Bahçe direkleri

Geniş bir ürün skalası olan bu kategoride bütçenize uygun bahçe direkleri fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca metal, alüminyum, cam, hasır, bakır, polietilen gibi birçok farklı materyal ile yapılmış lamba seçeneği arasından yaşam alanınıza en uygun olan materyali seçebilirsiniz. Park bahçe aydınlatma direkleri kategorimizde bulunan ürünlerimiz metreden başlayıp metreye kadar üretim yapılabilmektedir. Yine bu tip Ürünlerimizde, kurum ve kuruluşların tercihine özel olarak, Aydınlatma direğinin gövdesine lazer yazı ve özel renk seçenekleri. Türkiye de sokak ışıklandırma tarihi Osmanlı devletinin son dönemlerine denk gelmektedir.


Açık alanının boyutuna göre veya aydınlatmak istediğiniz bölgenin ışık ihtiyacına göre ürünün boyunu seçebiliyorsunuz. Sepete Ekle Follow Dış Mekan Prizmatik Kollu Aydınlatma Direği (Ş 909) 1. Projektör Direkleri Kara yolları,kavşaklar,park yerleri,hava alanları,şehir meydanları,spor sahaları,stadyumlar,açık alanlar , fabrikalar,benzin istasyonları ve bunun gibi alanların aydınlatmasında kullanılan galvanizli poligon direkler,müşteri talebine göre istenilen yükseklikte üretilmektedir. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Modellerimizi uzun otoban kenar lambaları, aydınlatma direkleri , bahçe elektrik aydınlatma direkleri , site içi aydınlatma direkleri , sokak cadde lambaları, halı saha aydınlatma direkleri diye sıralayabiliriz.


Farklı renk ve Armatür seçenekleriyle sunulan bahçe aydınlatmaları , bahçenize şık bir görünüm kazandırırken gece olduğunda bahçenize farklı bir atmosfer kazandıracaktır. Boru direklerimiz ise istenilen ebatlarda imalat yapılabilir. KLASİK AYDINLATMA DİREKLERİ. Cihan Tel ve Çit Sanayii olarak kurulan şahıs firmamız Cihan Tel Çit San.


Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri modellerimiz. Bu kategoride bulunan tüm ürünlere müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Galvaniz , elektro kaplama ve boya uygulanmaktadır. Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz. Toprak Aydınlatma olarak aydınlatma direkleri , sokak aydınlatma direkleri , park bahçe aydınlatma direklerinin üretimini yapmaktayız.


Peyzaj projelerinizde ihtiyaçlarınız doğrultusunda çevresel faktörleride dikkate alarak sizlere çelik, pik, alüminyum gibi malzemelere seçerek en doğru bahçe aydınlatmasını sunmayı hedefliyoruz. Yürüme yolunu aydınlatmak için yolun iki yanına bahçe aydınlatma direkleri ya da yere monte edilen bahçe aydınlatma armatürleri kullanabilirsiniz. Hareket sensörlü olan modeller herhangi bir düğmeye basmadan siz geçtikçe yanar.


Bahçe direkleri

Aydınlatma Sistemleri alanında Türkiyenin bahçe aydınlatma denilince akla gelen öncü firmalarındandır. Bunun yanı sıra sokak aydınlatma alanında da ilk sıralardadır. Cadde, sokak, park, bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler sekizgen kesitli, mt. Aydınlatma fenerleri arasında farklı dizayna sahip ürünlere ulaşabilirsiniz. Altıgen fenerli direklere veya yuvarlak fenerli aydınlatma direklerini kategoriden temin edebilirsiniz.


Kent aydınlatmaları üretiminde kalite, minimum enerji tüketimi ve tasarımı ön plana çıkararak, sektördeki rakiplerine öncülük eden DB Aydınlatma tarafından üretilen park bahçe aydınlatma direkleri ile olarak park ve bahçeler güzelleşmektedir. Projelerinizi ve istediğiniz aydınlatma direklerini tarafımıza ulaştırmanız durumunda sizlere özel aydınlatma direkleri ekstra ücretler talep edilmeden sunulmaktadır. Evinizin ya da sitelerin bahçesini aydınlatmak için kullanacağınız bahçe aydınlatma direkleri tamamen kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiştir.


Boru çit direkleri düz ve eğri boyunlu olmak üzere iki çeşittir. Bakım Gerektirmez,İşcilikten kurtulursunuz,Parkın ya da bahçenin istediğiniz yerlerine taşınabilir,Gündüz depoladığı enerjiyi, gece kullanır. Elektrik şebekesinden uzak alanlar için kullanılabilir.


Aydınlatma sistemlerinin en önemli parçalarından ve çalışma tiplerinden bir tanesi olan armatürler, farklı modelleri ile hem iç yapıda, hem de dış yapıda sizlere en iyi şekilde yardımcı oluyor. Mobilyaları yıllık üretim ve model tecrübesi ile hazırlamaktadır. EAD-5LA 50₺ Seçenekler. Planlamada Aydınlatmanın Yeri. Küçük bir toplu iğne yapımından milyonluk şehirleri ve yaşam alanını oluşturmanın başı hayalleri gerçeğe dönüştüren tasarımdır.


Bollard ve bahçe çim aydınlatma direkleri modellerimizi mutlaka inceleyin. Beton ve metal olmak üzere çeşit olan çit direği vardır. EHİR olarak park ve bahçe aydınlatma direkleri , cadde ve sokak aydınlatma direkleri üretimini ve satışını yapıyoruz. Direklerin dip modellerini, gövde borusunu, kolları ve armatürleri müşteri seçeneğine göre, kullanım alanlarına göre çeşitli malzemelerden üretim yapıyoruz.


Keskin hatların baskın olduğu, modern tasarımların bir araya getirildiği aydınlatma direkleri için doğru adrestesiniz. Sınırsız renk seçeneğiyle dış mekan. TL Kdv Dahil 2TL Kdv Dahil İNCELE 40. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Kişisel Veriler Politikası.


Bahçe direkleri

Park, bahçe ve şehir içi yol aydınlatması için ideal bir modeldir. Kademesiz, kaynaksız tek parça alüminyum konik direk ve bu direğe bağlı bükümlü estetik tasarımı ile öne çıkan tekli konsoldan oluşmaktadır. Aydınlatma Direkleri özellikle estetik, yaratıcı ve farklı tasarımları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara) şeklindedir ve sırasıyla galvanizli metal direkleri bağ ürününün 1 kadarını karşılarlar. Galvanizli metal direkleri bağ ürünleri en çok Oceania, North Americave Northern Europe ülkelerinde popülerdir.


Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Erzincan Üniversitesi dekoratif ledli yol Aydınlatma çalışması Işın aydınlatma olarak devam etmektedir. Lampeti Her Hakkı Saklıdır. Kollar ve Armatür Alüminyum Enjeksiyon.


Bahçe direkleri

TUANNA METAL Bağ Bahçe Sistemleri ve Çit direkleri imalatını tek elden kendi çalışanlarımız ve üretim tesislerimizle sizler için üretiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar