6 Haziran 2018 Çarşamba

Halı saha led projektör

Armatür yaklaşık olarak 3x 2x 1ebatlarında ve kg (± 5) ağırlığında olacaktır. Talep edilen Armatürün ışıksal akışı 8. Halı Saha Malzemeleri Hakkında. LED projektör kullanılan halı sahalarda ise 200TL – 250TL elektrik faturası gelmektedir.


Kullanımında enerji tasarrufunun amaç edindiği bu LED ’li projektörler sudan ve havadan etkilenmedikleri için uzun süre sorunsuz olarak kullanılabilir ve ısınma yapmadığı için de fan kullanmaya ihtiyaç duyulmaz. OSRAM, VESTEL, PHILIPS, LED SOKAK LAMBASI FİYATLARI, led floresan, led spot, 400W, civalı. Projelerimize bir göz atın.


Led halı saha projektörü özel lens ile sahanızda homojen bir ışık sağlar. Enerji tasarrufu sağlar, kademeli olaması sayesinde istediğiniz yönde ayarlanabilme özelliği ile ışığınızı siz yönlendirin. Lütfen satın almak istediğiniz ürünle ilgili isteklerinizi yandaki bölüme yazınız. Led aydınlatmanın gerçek verimliliği ile elektriği ışığa dönüştüren mukavemeti yüksek ürünlerimiz, fabrika aydınlatmaları, dış alan aydınlatmaları, halı saha aydınlatmaları, bahçe, köprü aydınatmalarında kullanılır. LED projektörlerin ilk yatırım maliyetleri yüksektir ancak enerji tasarrufu sağlamaktadır.


Jeneratör devreye girdiğinde led armatürlerin düşük enerji tüketimi sayesinde daha düşük güçteki jeneratör kullanılabilir. Ama tabi ki zamanla bu durumun aşılacağı da muhakkaktır. Opvision 500W led projektör halı saha ve çevre aydınlatma armatür imalatında kullandığımız lens sayesinde açık alanda ışık siddetini ile 1metreye kadar yayılır. Bu sayede geniş sahalarda, meydan aydınlatmasında, otopark aydınlatmalarında tercih edilmektedir.


Ayrıca halı saha aydınlatmalarının LED olarak tercih edilmesi de fiyatı arttıran etkenlerden birisidir. LED aydınlatmaların ilk maliyeti çok yüksek olsa da yaklaşık bir buçuk sene gibi kısa bür sürede kendini amorti eder. Bundan dolayı tünel, halı saha , stadyum, viyadük gibi farklı alanlarda led projektör ürünlerini görmek hem sıradan hem de klasik manada gerçekçi kabul edilir. Kablolama işlemleri önceden yapılan projektörler ikili makas aydınlatma direklerine bağlanır. Panoya bağlandıktan sonra işlem tamamlanır.


Halı saha led projektör

Opvision 300W led projektör halı saha ve çevre aydınlatma armatür imalatında kullandığımız lens sayesinde açık alanda ışık siddetini ile 1metreye kadar yayılır. Ortalama düzgünlük değeri değerinden büyük olmalıdır. Futbolun beşiği halısahalarımızda , halısaha işletmelerimiz ve. Opvision 400W led halı saha meydan çevre park projektör imalatında kullandığımız lens sayesinde açık alanda ışık siddetini 1metreye kadar homojen bir şekilde yollayabiliyoruz.


Yani bahçe, halı saha , otopark veya akla gelen geniş alanların uzun süreli ekonomik. LED PROJEKTÖR LEDPROJEKTOR. Kullanım Amacı: Spor alanları aydınlatmaları, halı saha aydınlatması, kapalı halı saha aydınlatma, açık alan aydınlatma, kapalı alan aydınlatma.


Park bahçe aydınlatmaları, cephe aydınlatmaları, halı saha aydınlatmaları ve tabela aydınlatmalarında tercih edebileceğiniz cob led projektörler normal projektörlere göre oldukça iyi bir tasarruf sağlıyor. Cata marka led projektörün yer aldığı konumuz içerisinde ki projektör 70w modeli genel olarak yüksek bir ışık kuvveti sağlıyor. TL gibi ciddi bir fiyat farkı oluşmaktadır. LED teknolojisi halen daha tam oturmadığı için ve pahallı olduğu için bu teknolojiyi şimdilik tavsiye etmiyoruz. Ledlerin maliyeti çok fazladır ancak yılda genellikle kendini amorti etmektedir.


Ancak bakanlıktan teşvik almak. Günümüzde halı saha olmayan bir il veya ilçe yoktur. Lümen, gövde rengi siyah, cob ledli,. Kurumsal olarak da işletmelerin dekorasyonunda, halı saha aydınlatmalarında ya da akla gelen diğer yerlerde kullanımı söz konusudur.


Halı saha led projektör

Park bahçe, geniş alan aydınlatmaları, halı saha , Stadyum, hali saha , antreman sahası, tenis kortu gibi spor tesisleri, bina cephe aydınlatmaları, otopark aydınlatmaları, sanayi ve üretim. Foblight watt smd led projektör , SMD led projektör ürünleri, Yerli imalat smd led projektör ürünleri, foblight smd led projektör fiyatı. Bahçe aydınlatma, çevre aydınlatma, halı saha aydınlatma vb gibi dış mekan alanlarda kullanıma uygundur. Fiyatları ile Satın Alabilirsiniz. Fabrikalarda, işyerlerinde, düğün salonları, halı sahalar gibi bir çok kullanım alanında kullanılmaktadır.


Kapalı halı sahalar farklı şekilde yapılmaktadır. Uzay çatı denen üç ayaklı sistem, karbonline sistem ve branda kaplama sistemi olarak yapılan kapalı halı sahaların yapılacağı bölge,. Saha içlerinde kullanılan halı ve diğer malzemeleri büyük bir dikkatle seçerek halısaha deneyiminizi en üst seviyeye çıkarmak için kendimizi ve ekibimizi sürekli geliştirmekteyiz. LED sistem halide projektöre göre elektrik tasarrufu sağlamaktadır.


Halı saha led projektör

Benzer bir saha için teklif alın:. DOLUNAY AYDINLATMA KAZANÇ TABLOSU 4WATT METAL. ALAN , HALI SAHA ,ŞANTİYE , İNŞAAT ALANI , APARTMAN, FABRİKA, TARİHİ ESER, KAPI ÖNÜ, TABELA TÜM DIŞ CEPHE AYDINLATMA İHTİYAÇLARINDA KESİN. Watt yerine 1watt led projektör.


Tercihiniz led olsa bile maliyet çok yüksek olsa da yaklaşık sene de kendi ücretini çıkartır. Açık halı sahalarda 55mm suni çim tercih edilir. Aydınlatma sisteminin kablolama işlemleri ile topraklama işlemleri yapılıp aydınlatma panosuna bağlantıları sağlanır.


Halı saha led projektör

Led projektörler aynı zamanda geniş alanları aydınlatmak amacıyla da kullanılır. Fabrika,Depo,Santiyeler ve hali saha aydinlatmalari gibi genis alanlarin aydinlatmalari icin tasarlanmistir. Watt’lık geçiş modeli de serimize eklendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar