21 Haziran 2018 Perşembe

Akvaryum mavi floresan

Akvaryum mavi floresan

Aktinik mavi ışık mercanların ışıldamasını sağlar ve gelişimini destekler. Daha sonra değiştirilmesi gerekir. Bitkili bir akvaryum yapıyorum bu sebeple Grolüx kullanıcam ama akvaryumumun da pembe gibi görünmesini istemiyorum, aslına bakarsanız ışık hiç renk vermesin istiyorum sadece aydınlatsın, bunun için, Grolüx, daylight ve mavi floresanları her birisi w olacak şekilde kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşlar lelupi ve calvus beslediğim tankımda actinic mavi floresan kullanmamın bir sakıncası varmı acaba balıklarımı rahatsız edermi ? Birçok bitkili akvaryum sahibinin diğer lambalarla beraber aktinik lambaları da daha estetik bir görüntü elde etmek için kullandıklarını söylüyor. Evcil Hayvan Ürünleri kategorimizde akvaryum Aydınlatma ürünleri ve malzemelerini bulabilirsiniz.


Akvaryum mavi floresan

Tatlı ve tuzlu su akvaryumu için, mikrop öldürücü, mavi renkli dalgıç floresan. Akvaryum İçin Dalgıç Su Altı Floresan Lamba Mavi Watt. Kaliteli ve orjinal akvaryum aydınlatma ürünleri sadece burada. Aqua Led Led Aydınlatma Armatür Karışık Renkli Beyaz-Kırmızı- Mavi 80Cm 10.


Sylvania Floresan Aquastar T54W 1Cm. Slv Floresan Grolux Watt 17. Sera Blue Sky TFloresanSera Blue Sky TFloresan 18W 600mm 12000K - Parlak Mavi FloresanÜrün Kodu:. TL Vergiler Hariç: 10TL. Söz konusu evde balık bakımı olduğu zaman bu hobi akvaryum ,. AquaLed Led Aydınlatma Armatür Mavi 100Cm.


Akvaryum mavi floresan

JBL Solar Marin Blue T38W 1047mm 15000K.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar