6 Haziran 2018 Çarşamba

Analog ampermetre

Analog ampermetre

ENGLISH - TÜRKÇE Fiyat Listesi. ANASAYFA ÜRÜNLER HAKKIMIZDA TEKNİK BELGELER İLETİŞİM ÜYE GİR İŞİ. Akım şiddetini ölçen bu elektronik ölçüm cihazları dijital ampermetre , analog ampermetre ve pens ampermetre olarak çeşitleri vardır. Our selection of brands is always growing, so chances are your favorite is on AliExpress. Bu ölçüm DC veya AC akım ölçümü olabilmektedir.


Yapısından kaynaklanan hata, civarındadır. Firmamız pano tipi analog ölçü aleti imalatı yapmaktadır. Aşağıdaki resimde gerçek bir analog (dijital olmayan demek) voltmetre gösteriliyor. Bir elektrik devresinde, herhangi bir devre elemanının üstünden geçen elektrik akımını ölçmek için kullanılan ölçüm cihazına ampermetre denir. Ampermetre nedir, devreye nasıl bağlanır?


En iyi analog ampermetre seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli analog ampermetre Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Etiket : dijital voltmetre, dijital ampermetre , analog voltmetre, analog ampermetre Teknelerde Servis, makina, emergency, ırgat, baş - kıç pervane. Akım bobini kalın kesitli az sarımlıdır ve ampermetre özelliği göstermektedir. Gücü ölçülecek alıcıya seri bağlanır.


A aralığında doğru akım ölçer. Burada amaç ampermetreyi bozacak,bobinini yakacak amper değerindeki yüksek akımı,bir akım bölücü prensiple ikiye bölerek,ama ağırlıklı olarak da ampermetre uçlarına paralel bağlı bu direnç üzerinden akmasını. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir. Aksi takdirde analog ölçü aletlerinde ibre ters sapar dijital ölçü aletlerinde değer önünde negatif ifadesi görünür. A seviyesindeki akım, amper seviyesinde ölçüm yapan bir ampermetre ile ölçülemez.


Elektrik devrelerinde gerilim ölçmeye yarayan aletlere VOLTMETRE denir. Başka bir deyişle voltmetreler, bir elektrik devresinde iki nokta arasındaki potansiyel farkının (geriliminin) ölçülmesine yarayan bir ölçü aletidir. Dijital ve analog göstergeli olarak üretilirler. TL en uygun fiyat ve çeşitleri ile emaelektrik. Set marka elektrik malzemeleri modelleri indirimde!


Analog ampermetre

Ucuza satın almak istiyorsanız analog ampermetre , tercih analog ampermetre banggood. Herçeşit analog ampermetre istediğin modeli, buradan kolaylıkla satın alabilirsin. Akım miktarı veya şiddeti amper cinsinden bir ampermetre ile ölçülür. Voltmetre ise volt cinsinden potansiyel farkını ölçer.


Her birisi bir magnetik alan içerisinde bulunan bir bobin bulundurur. Efes otomasyon Dış ticaret mühendislik taahhüt san. Adres:Mavro Elektrik Elektronik- VEYSEL İPEKÇİ Merkez : Çınar Mah 748. Bunlardan tanesi analog test cihazı, tanesi dijital test cihazıdır. Analog termostatlar AT96 AT721.


Analog ampermetre

Devreden geçmekte olan akımı ölçerler. Kalaem havya, Tabanca havya, Pvc bant çeşitleri, Asansör butonu, Acil stop Butonu, Hidrolik Pabuç. Cihazı kullanmadan önce kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz!


Yukarıdaki resimde akım ölçer analog ampermetre gösteriliyor, amperden ampere kadar doğru akımı ölçebiliyor. Hem eksi hem artı değerleri okuyabildiğine dikkat edin. Sayım True RMS 700A AC Pensampermetre. Amaçlı Profesyonel Kanallı 2Telli Sistem Datalogge r. Tek Cihaz İle UPS Akülerinin Testini Yapın. AMPERMETRE ANALOG SİPARİŞ VERİLDİĞİNDE AMPER BELİRTİNİZ SET MARKA TÜRK MALI.


Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. TL KDV Dahil Vergiler Hariç: 3TL. ER-NA DADİJİTAL AMPERMETRE. TEKLİF İSTE ÜRÜNÜ İNCELE.


GÜVENLİ ALIŞVERİŞ 2bit SSL Şifreleme. SA-analog ampermetre için 20A 60A doğrudan okuma metre devresine bağlı, ancak doğruluk sınıfı 2. Isı Direnci: analog ampermetre halinde yanıcı olmayan plastik malzeme kullanılarak yapılır. Ve Çok az bir iç direnci olur.


Analog ampermetre

Sizce nasıl bir bağlantı yapmalıyım ? View the new All Products menu. AMP - In without dial - x mm. Online elektrik malzemeleri satış. Gencal Kardeşler Elektrik San.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar