16 Şubat 2018 Cuma

Humminbird 561 balık bulucu

TEKNE - YAT BALIK BULUCULAR kategorisinde adet ürün bulunmuştur 0. On Binlerce Üründe Saatte Kargo. Bu modelde de sonar ve balık bulucu var. Bir balık bulucu almayı düşünüyorum, bu derinliklerde işimi görebilecek örneğin istavrit sürülerini, lüfer sürülerini vb gösterebilecek, derinliklerini gösterecek uygun fiyatlı bir balık bulucu tavsiye eder misiniz? Küçük balık sürülerini dahi gösterir mi?


Humminbird 561 balık bulucu

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Balıkçılık ile amatör olarak değil profesyonel olarak uğraşmaya karar verdiğinizde edinmeniz gereken ekipman ve cihazlar da ona göre değişiklik gösterir. En son teknolojiyle gelen balık bulucular sayesinde teknede size kalan, sadece, avcılık hünerlerinizi konuşturmak olacak. HUMMINBIRD 5BALIK BULUCU - olta-malzemelerim.


Bu ürün stoklarımızda kalmamıştır. GPS- Navigasyon Ekipmanı. Aradığınız ürüne hemen ulaşın, güvenilir alışveriş ile satın alın. En uygun fiyatlar, Taksit seçeneği ile.


Balık Bulucular ( Sonarlar ) Fish Finder. BALIK BULUCU HUMMİNBİRD HELİX DI GPS BALIK BULUCU HUMMİNBİRD HELİX DI GPS Ürün yorumu yok. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Ocak Perşembe günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Genel olarak arzuya göre değişmekle beraber sarı ya da kırmızı renkler ile bunu görüntü şeklinde yansıtmaktadır. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Humminbird Ethernet Kablosu. Helix serisi balık bulucular 3d dip taraması ile adeta suyun altının boyutlu haritasını çıkarıyor.


Su altında görünen nesnenin bir balık mı yoksa başka bir cisim mi olduğunu çok daha rahat anlayabileceksiniz. Ve tecrübelerimi size aktarmaya çalışıyorum. Balık bulucu tekniği benim işimin bir parçası.


Sahip olduğu özelliklerden olan net sınırlamalı gri tonlama ile net olmayan yapısal şekiller ve farklı ısıdaki su katmanlarında, saniyede defa yenilenen gerçek sonar dalgalarını görüntüleyerek teknenizin altındaki gerçek. Transducer dahil komple satılıktır. Furuno marka balık bulucular.


Humminbird 561 balık bulucu

En ideal fiyatlar marinmarketi. Watt anlık güç çıkışı ile sınıfının. Bayram ve resmi tatillerde kargo firmaları hizmet vermediğinden siparişiniz tatil sonrasında sevk edilecektir. Su yüzey sısını ölçebilen, yeni geliştirilmiş kablosuz sonar sensöre (RSS) ve açılıp kapatılabilen ekran aydınlatmasına sahiptir. RSS programlanabilme özelliği ile kullanıcıya kanal A veya kanal B modunu kullanabilmesini sağlar.


Balık alarmı, derinlik alarmı, zum, su sıcaklığı ve daha fazlası! Bu aletleri balık bulucu kategorisinde de inceleyebiliriz. Aklımıza gelen bir balık bulucu markası olarak ilk akla gelen markalardan bir tanesi de humminbird markasıdır.


Humminbird 561 balık bulucu

Türkiye pazarında oldukça söz getiren bu markanın balık bulucuları oldukça fazla kullanmaktadır. Yüksek çözünürlüklü siyah-beyaz ekranlı, üstün performanslı DualBeam PLUS? Esnek ve kullanışlı tasarımıyla ile her boy teknede kullanıma uygundur. Seçeceğiniz siyah-beyaz ekran ile tüm koşullara uyum sağlar. Navıonıcs Harita Kartuşu, 517.


Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Peşin fiyatına taksit ve ücretsiz kargo fırsatı. Kullandıkça daha fazla yararlanacağınız bu cihazlar balık avı dışında da seyir sırasında derinlik, su sıcaklığı, tekne akü voltajı vb. Tl civarına kadar çıkmaktadır.


Buna ek olarak üç programlanabilir ayar düğmeleri içerir. Piranha balık bulucular ‘Fish ID’ ve ‘Target Depth’ gibi popüler özellikleri tek dokunuşla görüntüler. Hepsini inceliyorum birde humminbird marka bir ürünü de önerenler oldu.


Mustafa Abideki cihazı biliyorum, dragonfly da iyi bir cihaz, Erman Reisin Garmin epeyce iddialı. Asıl amacım aslında balık bulmak değil ama önümde şöyle bir detaylı ekran olsun istiyorum. HELIX CHIRP GPS G( BALIK BULUCU ) detay için tıklayınız. Axiom DV Chirp BalıkBulucu. Erdek Turan koy organizasyonunda gece firtinanin goturdugu ve kayaliklarda biraz hasar goren fiber kayigimizi ancak revizyondan gecirip kullanilabilir hale getirebildik.


Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Denizle tanistirmaya hazirlandigimiz su gunlerde aslinda pek tasvif etmedigim, daha dogrusu hic kullanmadigim, ve bilgi sahibi bulunmadigim balik bulucu aldik. Tüm ödemeleriniz güvenli ödeme sistemi ile şifreli olarak alınmaktadır.


Hakkımızda İletişim Tüm Kategoriler Whatsapp Destek Hattı : Anasayfa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar