14 Şubat 2018 Çarşamba

Dündar sanayi tipi vantilatör

Dündar sanayi tipi vantilatör

Büyük mekan ve açık hava kullanımı için tasarlanmış endüstriyel vantilatörler , yüksek üfleme kapasiteleri ile serinlik hissi verir ve yoğunlaşan sıcak havayı iter. Tüm veriler TSE ve EC normlarına göre ölçülmüştür. Ses seviyesi ölçümü üründen 1. Tavsiye edilen kullanım ömrü yıldır.


Yıldır elektrik malzemeleri konusunda hizmet veren uzman bir kuruluştur. Dündar CKDF Dikdörtgen Kanal Tipi Fan. Otamatik sağa sola salanımlıdır.


Ev tipi elektrik kullanıcaksa monofaze bir fan tercih edilmelidir. Yükseklik ayarlanabilir gövdesi ve otomatik sağa sola salınımlıdır. DÜNDAR CM DUVAR TİPİ SANAYİ VANTİLATÖR TÜRK MALI.


Dündar sanayi tipi vantilatör

Yeni Yıla Özel İndirim Kuponu. Weewell WHC7Buhar Makinesi. Ortam ısısını homojen hale getirerek içinde bulunulan ortamın ısı konforunu ideal hale getirir, doğal serinleme sağlar.


Motor gövdesi ısı iletim kapasitesi yüksek alüminyum federlidir ve motor aşırı ısınma korumalıdır. E- bülten aboneliğinizi başlatarak güncel haberlerimizden haberdar olun! Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Gerçek indirim ve avantajları yakalayın.


Dündar sanayi tipi vantilatör

Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. DÜNDAR SV-AYAKLI VANTİLATÖR SANAYİ TİPİ Ürün yorumu yok. Geniş pervaneleri sayesinde yüksek debi sağlamaktadır. Hız ayarı (potansiyometre) olması sayesinde üflediği hava istenilen değere getirilebilmektedir.


Duvar tipi , ayaklı sanayi tipi vantilatör. Favori Aramanız Bulunmamaktadır aramasında en çok tercih edilen ” kategorisini sizin için seçtik. Sanayi sitelerine gitmeye gerek kalmadı. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Elektrik motoru, su pompası, hidrofor, redüktör, aspiratör , fan, vantilatör ve birçok ürün bir tık uzakta!


Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Yer tipi ayaklı, duvar tipi sarhoş ve hız ayarlı sanayi vantilatörü modelleri, güçlü, yüksek verimli sanayi tipi vantilatör fiyatları ve çeşitleri. Bir sanayi vantilatör web sitesidir. Tüm telif hakları saklıdır.


V Trifaze Elektrik Motorları - IE(Yüksek Verimli) 3V Trifaze Kompakt Elektrik Motorları. Hava sıcaklığının yüksek olduğu yerlerde serinletme amacı ile genel ve endüstriyel binalarda,depolarda, ambar ve antrepolarda, garaj ve umuna açık binalarda,tarımsal binalarda,ticari seralarda kullanılır. Ezber bozan bu tasarımın verimlilik ve sessizlik gibi çok önemli iki de avantajı var. Sıradan kırık geometrili kanatların oluşturduğu türbülans , orak kanatların yumuşak geçişi sayesinde azaltıldı. Hız kademe ayarı ile üfleme oranı ayarlanabilir.


Hava sıcaklığın yüksek olduğu yerlerde sıcak hava tahliyesi,genel ve endüstriyel binalarda,depo, ambar ve antrepo alanlarında,garaj ve umuna açık binalarda,tarımsal binalarda,ticari seralarda kullanılır. BSC Serisi Hız Kontrol Cihazı. Endüstriyel vantilatör fiyatları için firmamıza danışınız. Pazar alanları gibi kapalı mekanların serinletilmesi konusunda sanayi tipi vantilatörler önemli bir görev görürler.


Pervaneleri uçak pervanesine benzeyen bir yapıdadır bu nedenle ses düzeyi hissedilir niteliktedir. Duvar Tipi Fan - 2V Modelleri MODEL Gerilim (V) Gü. Daha büyük alanlar için ise sanayi tipi vantilatörler tercih edilir. Koçtaş vantilatör modelleri ile size seçim yapabileceğiniz geniş bir yelpaze sunar.


Seçtiğiniz vantilatör online satış imkanı ile kapınıza kadar gelir. Watt ile KW arası), mekanik meyve presi üretimine devam etmekteyiz. Marka ve modele göre farklı yapılara sahip olan sanayi tipi cihazların temizliği için kullanma kılavuzuna bakabilirsiniz. Metal yada plastik sanayi vantilatör ayakları. SANAYİ TİPİ VANTİLATÖR duvar tipi vantilatör sulu vantilatör , buharlı vantilatör , soğuk buharlı vantilatör fiyatları.


Arkadaşına Öner Fiyatı Düşünce Haber Ver. Kanat (pervane) çapı cm. Koruma muhafazasının çapı cm. Online Led ve led ürünleri havalandırma fan aspiratör vantilatör sitemiz. KARGO BİLGİSİ SANAYİ TİP VANTİLATÖRLER KÜMES FANI AKSİYAL ENDÜSTRİYEL FANLAR AKSİYAL EV TİPİ FANLAR YUVARLAK KANAL FANLARI PLASTİK FANLAR.


Dündar sanayi tipi vantilatör

En büyük avantajı olan, yılların birikim ve tecrübesini, bugünün teknolojisi ile birleştirmeyi başaran VANTSAN dün olduğu gibi, bugünde sektöründe söz sahibi. Vantilatör - gittigidiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar