19 Şubat 2018 Pazartesi

Asiri akim rolesi

Bir motor besleme devresinde hattın başına konulan elektrik sigortaları, çalışma karakteristikleri sebebiyle motoru değil sadece hattı korurlar. Motorları arıza olmadan korumak için farklı röleler kullanılır. Motorun akımını kesme işleminde kullanılan aşırı akım röleleri manyetik ve termik esaslı olmak üzere iki çeşittir. Elektronik aşırı akım rölesi.


Akım transformatörlerinin sekonder polarite uçları birbirine ters bağlanarak 1derece faz farklı akımların oluşumu sağlanır ve bir akım rölesi yerleştirilir. Bu akım rölesine diferansiyel (farklı) röle denir. Selamın aleykum asiri akim rolesi parametresinde yakalama (-) In bunun acılımi nedir 1. Geleneksel akım trafosu ölçümünün kullanıldığı aşırı akım rölesi , koruma fonksiyonlarını bu şekilde sağlar.


Motor akımının manyetik etkisiyle çalışan aşırı akım rölelerine manyetik aşırı akım rölesi denir. Daha fazla doküman ve video için sitemizi ziyaret ediniz. Aşırı Akım ( Termik ) Rölesi. Bu videoda malzemenin en temel özellikleri detaya girilmeden verilmiştir. Daha detaylı bilgi için ders notlarımızı inceleyebilirsiniz.


Asiri akim rolesi

Monofaze sistemlerde, tek iletken üzerine seri bağlanan aşırı akım koruma röleleri, trifaze sistemlerde her faz iletkeni üzerine de seri bağlanırlar. Bu rölelerin akım bölgeleri, gövde üzerindeki vida ile ayarlanabilirdir. Buna karşın standart termik rölelere göre varyasyon çeşitliliği azaltılmıştır.


Motorların anma akımlarına göre, aşırı akım koruma rölesi ayarı yapılır. Kaçak Akım Koruma Rölesi indirim. Bu da istenmeyen bir durumdur ve motora zarar verir. Sistemde oluşabilecek bir arıza durumunda sistemdeki akım değerleri nominal değerlerinin çok üzerindeki seviyelere ulaşabilmektedir.


Bu değerlerin çok yükselmesi sistemi ve tüketiciyi direkt olarak etkilemektedir. Yalnız aşırı akım rölesini kurmadan önce rölenin atmasına neden olan arızayı gidermek gerekir. Bütün iş tezgahlarında kullanılan aşırı akım röleleri elle kurulurlar. Sekonder aşırı akım röleleri akım trafolarının sekonder (ikincil) devresine bağlanır ve trafo ve elektrik motorlarını aşırı akımlara karşı korur. Bu röle alçak, orta ve yüksek gerilim devrelerinde koruma yapar.


Sepetinizde ürün bulunmaktadır. Bu sitede 256Bit SSL sertifikası ile güvendesiniz Üye Girişi. DC kaçağı rölesi : Besleme gerilimi VDC - 1VDC kademelerine ve Sabit zamanlı, normal zamanlı, normal ters zamanlı, ters zamanlı, çok çok ters zaman karekteristikierine sahip olabilecektir. TL Entes AKC-01D Düşük Akım Koruma Rölesi. A,Fiyatı öğrenin,Fiyatları karşılaştırın,Çok uygun indirimli Fiyatlarla satınalma işlemleri yapabilirsiniz.


Organize Sanayi Bölgesi Dericiler San. Termik aşırı akım röleleri çeşitli akım değerleri için yapılırlar. Her termik aşırı akım rölesi belirli iki akım değeri arasında çalışır.


Röle üzerinde bulunan bir ayar vidasıyla, rölenin arzulanan motor akımına ayarlanması sağlanır. Bazı termik aşırı akım rölelerinde şönt dirençler kullanılır. Motor devresinden geçecek çok büyük akımlarda aşırı akım rölesi devreyi açmadan, manyetik açak devreyi açar ve motoru durdurur.


TERMİK AŞIRI AKIM RÖLESİ Bu sölenin bi metalli ve ergiyici alaşımlı olmak üzere iki çeşidivardır. Bimetalli aşırı akım röleleri de direkt ve endirekt ısıtmalıolmak üzere iki şekilde yapılırlar. Bu tip aşırı akım rölesinde bimetalin üzerinde bulunan ısıtıcı, motor akımını taşır.


AQ F21 modüler genişleyebilir yapısı ve tekrar kapama (recloser) özellikleri ile yönsüz aşırı akım ve toprak kaçak koruma rölesi çözümleri sunar. I-O kart slotlarına ek I-O modülleri eklenerek daha kompleks izleme ve kontrol uygulamaları yapmak mümkündür. OCR Serisi aşırı akım röleleri elektrik tesislerinde, trafo koruma hat koruma, motor koruma olarak kullanılmakta ve bu donanımları faz ve toprak arızalarına karşı korumaktadır.


Asiri akim rolesi

Etiket: aşırı ve düşük akım rölesi. ELEKTRONİK ELEMANLAR İLE RÖLE KONTROLÜ VE ASIRI AKIM KORUMASI. Koruma Röleleri Eğitimi: Kısa devre ve toprak kaçağına karşı koruma rölesi kullanabilme yetisinin kazandırılmaya çalışıldığı bir eğitim materyalidir.


Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Türkçe - İngilizce çeviri (v yeni)? EKOSocr 8 akım fonksiyonlarını kullanarak elektrik şebekelerinin sekonder transformasyon ve dağıtım merkezlerini korumak için tasarlandı. Kesici ile çalışıp gücü kesme elemanı olarak görev yapar. Röle fiyatları kontak yapılarına, markasına, büyük ve küçük olmasına, kontakların akım taşıma özelliğine bağlı olarak değişir.


Asiri akim rolesi

TEKNİK DETAY ve DÖKÜMANLAR. SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN yeni nesil teknolojiler. Her bir fideri koruyan bir aşırı akım rölesi.


We use cookies to make interactions with our website easy and meaningful, to better understand the use of our services, and to tailor advertising. Ayrıca ark koruma sensörlerinin eklenebilir olması rölenin koruma fonksiyonelliğini bir üst boyuta taşımaktadır. ENTES Kalitesi, Yeni A Serisi Akım Trafoları ile Ölçümden Başlıyor Detaylı Bilgi. MPR Serisi Yeni Nesil Şebeke Analizörleri Detaylı Bilgi.


MCB-2Çok Fonksiyonlu Zaman Röleleri Detaylı Bilgi. Safety Suite Worker Honeywell SafetySuite Çalışanların Uyumluluk Yazılımı Mühendis ve Teknisyenlerin Güvenli Çalışmaları İçin Hazır Olmalarına İlişkin Gerçek Zamanlı Görünürlük Çalışanlarınız Güvenli Şekilde Hizmet vermesi İçin Malzeme ve Eğitim Açısından Hazırmı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar