1 Şubat 2018 Perşembe

Akıllı priz

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Hem sizi yangın riskine karşı korur hem de prizden geçen enerji harcamasının miktarını görsel olarak anlamanızı sağlar. Dışarı Evde olmadığınız zaman biri evde görüntüsü vermek için farklı zamanlarda cihazlarınızı açar. Tıkla, en ucuz akıllı priz seçenekleri ayağına gelsin.


Telefonunuzun WiFi bağlantısını aktif edin. Mi Home uygulamasını telefonunuza yükleyin, yeni bir Mi hesabı oluşturun ya da önceki hesabınız ile oturum açın. Tak kullan yapısı sayesinde evinizde istediğiniz yere hiçbir alete ve elektrikçiye ihtiyaç duymadan kolayca takıp kullanabilirsiniz. Ayrıca akıllı telefonunuza da kasa adlı uygulamayı indirip kurmanız gerekli. Bu güç anahtarı ile prizi açıp kapatabiliyorsunuz.


Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır. Apple’ın Home Kit desteği ile öne çıkan Koogeek marka akıllı prizi , Apple’ın iOS işletim sisteminde yer alan Home uygulamasını kullanarak, telefon veya tablet ile eşleştirmeniz gerekiyor. Yeni bir aksesuar ekle seçeneğini kullanarak, cihazın üzerindeki numaraları kamera yardımı ile uygulamaya dahil edebilirsiniz.


Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! Günümüzde artık her an yeni bir teknolojik gelişme yaşanıyor. TV’nin her gece ile sabah arasında tamamen kapalı olması programlanarak, bu saatler arasındaki elektrik tüketimi sıfırlanabiliyor. Yaşamınıza ve yaşadığınız ortamlara değer katan ürünler ile tanışın.


USB portuna sahip olanlar akıllı telefon ve tablet gibi USB bağlantısı üzerinden şarj olan cihazlarınızı şarj ederken, “ akıllı ” olarak geçen prizler ise uzaktan kumanda ya da mobil uygulaması üzerinden güç geçişinin açılıp kapatılabilmesine yaramaktadır. Son olarak da zaman ayarlı modeller mevcuttur. USB şarjlı topraklı priz modelleri de ihtiyacınıza göre tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer alır.


Web Sitemiz Şu Anda Güncelleniyor. Tradfri akıllı prizin fiyatı ise dolar olarak duyuruldu. Uzaktan kumanda ile birlikte gelen başka bir versiyon dolar fiyata sahip.


Bu kumanda yardımıyla uygulamaya ihtiyaç duymadan prizi açıp kapatabileceksiniz. Android veya IOS cihazlar üzerinden prizlerinizi dünyanın her yerinden kontrol edin. Akıllı IP Priz ile neler yapılabilir ? Wifi üzerinden cep telefonu ile prizi istediğiniz her yerden kontrol edin.


Evinizi akıllı hale getirin. FIBARO’nun priz modülü ultra küçük yapısı, ışıklı göstergesi ve enerji ölçüm özelliği ile rakipsiz. Siz de paylaşımda bulunun!


Akıllı priz

EBA’da yayınlanmasını istediğiniz içerikleri paylaşmak için tıklayın. Anahtar Priz ürünlerimiz hakkında Whatsapp destek hattımızdan veya telefonla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Turgut Özal Bulvarı Büyük Yavuz Sok. Wifi akıllı priz ile çamaşır makinesi, ısıtıcı, fırın gibi cihazlarınızı telefon uygulaması ile uzaktan kontrol edebilirsiniz. Zaman ayarı sayesinde istediğiniz saatte akıllı prize bağlı cihazını çalıştırıp durdurabilirsiniz.


Böylece yangın tehlikesinin önüne geçiliyor. Bunların yanı sıra prize takılı olarak kullandığımız ancak uzun süre elektrik almaması gereken elektronik aletler de mevcut. Bugün bu elektrikli aletlere giden akımı, telefonunuz üzerinden kontrol etmenize imkan sağlayan Bix akım korumalı akıllı prizi inceleyeceğiz. Her konuda olduğu gibi elektrik tüketiminde de tasarruf yapmak önemli. TP-Link’in akıllı prizler i sadece prize bağlı cihazlarının kullanımını kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı.


Akıllı priz

Priz seçerken maksimum güç kapasitesini de mutlaka dikkate almalısınız. Yüksek güce sahip olmayan bir priz aldığınızda ve ona başladığınız güç değeri. Cep telefonunuzla veya tabletinizle a kıllı wifi prizlere bağlanarak evinizdeki prizlere bağlı tüm cihazları uzaktan rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulamayı telefon veya tabletinize kurup elektrikli aletlere uzaktan erişimin sağladığı rahatlığa kavuşmak. Fişler ve Prizler ve Elektrik Tesisat Malzemeleri kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz.


Smarthome ile Enerjiyi Verimli Kullanın, Daha Yaşanabilir Bir Dünya ve Daha Yüksek Hayat Standartlarına Ulaşın. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor. Hedefimiz olan sıfır şikayet, 1memnuniyet için gece gündüz çalışmaktayız. Aksesuar Ürünleri Prizler modellerinde adet kayıt bulundu.


Akıllı priz

Yapay Zeka ile Daha Başarılı Yazılımlar. Uludağ Üniversitesi (UÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda (MYO), kapatıldığı halde enerji tüketmeye devam eden televizyon, bilgisayar gibi elektronik cihazların elektrik tüketimini keserek milyonlarca lira. FIBARO akıllı priz modülü ile elektrikli cihazlarınızı evin herhangi bir prizinden uzaktan kontrol edebilir, bağlı olan cihazın ne kadar enerji tükettiğini sistem üzerinden izleyebilirsiniz.


Takılı olan ürünü korur, isterseniz akıllı prizinize belirli bi watt girip üstünde akım geldiğinde otomatik ürünü kapatmasını sağlayabilirsiniz Yetkili Distribütör Firmamız Tarafindan Ürünlerimiz Yıl Garantilidir , Prize Takmak İçin Dönüştürücü Aparat Gereklidir. TP-LINK, Barselona’da yapılacak olan Mobile World Kongresi’nde ev ve ofislerde geleceğin. Orhun Bilişim Sistemleri Tel.


Akıllı priz

Dan Hiz TİC LTD ŞTİ, Halil Rıfat Paşa Mah. T-LINK HS 11 kendisine bağlanan cihazları uzaktan yönetebilmenizi sağlayan bir akıllı priz. Bağlanan cihazın ne zaman açılıp kapanacağına karar verebilir, ister ev içinde ister ev dışında kablosuz olarak kumanda edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar