9 Şubat 2018 Cuma

Fiat fiorino ısıtma bujileri

Multijet 95HP StartStop (SİYAH) Cevapla. Cvp: ön ısıtma bujileri ? Onl imzamda var zaten fiat fiorino 1. Fiorino Motor ısıtma bujileri. TL KONTROL UNİTESİ , ISITMA BUJİSİ KONTROL RÖLESİ FİAT DOBLO 1. Bence tek bir cevabı var, motor soğukken sökülmeli ve motor soğukken takılmalı. Kızdırma bujileri , ihtiyaç duyulan enerji kaynaklarıdır. JTD Doblo combi VİP aracımın ısıtma buji lambası araç çalıştıktan sonra saniye boyunca sn aralıklarla yanıp sönüyor.


Fiat fiorino ısıtma bujileri

Hatayı alınca speedy e gittim ve aracı ücretsiz olarak makineye bağladılar. Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt Ol 1. Ancak ısıtma bujilerinin zaman içerisinde motor bloğuna kaynadığı doğru. Sanırım eski forumda bunun konusu geçmişti. Get without the ads. Evet arkadaşlar ön ısıtma bujisi yazısı çıkıyor yol bilgisayar da bende servise götürdüm kaynak yapmış dediler.


Fiat Linea Türkiye Forumu;. Isıtma bujileri kaynak yapmış. Biride sarmış dediler neyse yapın o zaman dedim 4tl masraf çıkardılar. Ona da tamam dedim adam bana dışarıda tornacıya yaptıracam diyor. Fıat Doblo Punto Fıorıno 1. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


MJTD KIZDIRMA (ISITMA) BUJİSİ BERU KIZDIRMA BUJİSİ 1. Gümüşhane Çimenler bayi sinden sıfır olarak aldım. Daha araç binde ekranında ön ısıtma buji lerini kontrol edin diye uyarı verdi. Egr Valfi (Elektovalf) 1. Gaz Kelebeği-Linea Freemont 500L Bravo Doblo Ducato Sedici Giulietta Mito TOFA Ş. MAF ın da sağlam olduğunu söyledi, kendi pc sini bağlayıp hata kodlarını sildi ve gittim Bir kaç gün sıkıntı yok, akşam eve gideceğim bindim araca kontağı açtım aynı manzara devam ediyor, hafif bi üşüme.


Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. BENZİNLİ ATEŞLEME BUJİ TAKIMI. LPG bujisi fiat FİORİNO 1. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bu nedenle Bosch bujileri ekstra. Bu bakımdan ön ısıtma bujileri devreye girerek aracın çalışmasını kolaylaştırmaktadır.


Genellikle bahsettiğimiz durumlar kış aylarında ve ayaz olan gecelerde geçerli olmaktadır. Dizel motor yapı ve yakıt itibariyle benzinli bir motora göre çok farklı bir. FİORİNO LİNEA MAREA PALİO PUNTO STİLO FORD B-MAX C-MAX CONNECT. Dizel motorlarda kullanılan kızdırma ( ısıtma ) bujileri , benzinli motorların kullandığı bujilerden tamamen farklıdır. Bosch koruma elemanlı bujileri çok uygun özellik profilleriyle yüksek puan alır ve her araç modelinin gerekliliklerini karşılamak üzere bir çalışma voltajını, maksimum ön ısıtma sıcaklığını, ısıtma süresini ve kızdırma sonrası süreyi kusursuz bir şekilde birleştirir.


ATİKER KARBÜRATÖRLÜ DÜĞME 4TL KOMPLE TAKIM (ÜCRETSİZ KARGO). Fakat bu belirtiler farklı tip arızalarda da ortaya çıkabildiği için sorunun gerçekten kızdırma bujileri olup olmadığını anlamak için birkaç kontrolün yapılması gerekmektedir. Günümüz teknolojisi ile kıymetli metalden üretilen buji çeşitleri bulunmaktadır, ancak bu bujileri kullanabilmek için gerekli kapasitede ateşleme sistemine sahip araçlar gerekmektedir. Eski tip araçlarda bu bujilerin kullanılması pek etki etmeyecektir.


Fren balataları aşınma 8. Bugün ön ısıtma bujisine dair araçtan bir uyarı aldım. Başta uyarı verip yanıp sönüyordu, gün içinde yanıp sönme süresi daha da uzadı. Araç Sahibi Açıklama: bin bakımı ve ön ısıtma Bujileri arıza lambası yanıyor. Ayrıca o ışık yanıp söner arıza olduğunda da bazı araçlarda sürekli yanıyor bildiğim kadarıyla. Kontak anahtarı, soğutma suyu sıcaklık sensörü, gösterge panelinde kızdırma bujisi uyarı lambası, kızdırma bujileri , kontrol kutusu (röle) ve elektronik kontrol ünitesi.


Hız sabitleme sistemi, dokunmatik radyosu. Emotion model aracım ilk çalıştırılmasın da aracım çalışmıyor, ikinci çalıştırılmasında çalışıyor. HO modeli ile birlikte gelen startstop, aracın öne çıkan donanımları olarak sayılabilir. Soğutma soğutma suyu sıcaklığı 3. Vites arızası (opsiyon) 4. Egzoz sistemi, Klimalar, ısıtma , havalandırma, Radyatörler, Alarm ve güvenlik sistemleri, Amortisörler, yaylar. Mjet HP Emotion İle En Çok Karşılaştırılan Arabalar.


FIORINO COMBI POP FIORINO COMBI SAFELINE 1. Mult 75HP COMBI Renk Beyaz Hasar kaydı darbe boya vs yok Modelinin en fullu Km orjinal 26. Kabin Içi ısıtma Eşanjörü. Karşılaştırmalı parametreler üreticisinin resmi veritabanından alınmıştır.


Ve verilerin sürekli olarak güncellendiğinden dolayı doğruluğundan emin olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar