13 Şubat 2018 Salı

5M usb kablo

Digitus USB Repeater Kablosu 5M USB 2. HDMI Konnectör ÜRÜNÜ İNCELE. S-link SL- USB -CUSB 3. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Kablolar fiyatı Bilgisayar kategorisinde. USB kablolar girişlerine göre USB dişi kablo ve USB erkek kablo olarak adlandırılır. Cihazlarınızı birbirine bağladığınız mesafeyi artırmak isterseniz USB uzatma kablosundan yararlanabilirsiniz.


5M usb kablo

USB çeşitleri arasında USB to mini USB ve USB to Paralel bulunur. CM- 5M -3M- 5M -10M USB UZATMA KABLOSU 2. Type A, genel olarak klavye ve mouse kablolarının girişlerinde gördüğümüz geniş uçlu bir usb girişidir. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Devam etmeniz halinde çerez kullanımına izin verdiğinizi kabul edeceğiz.


Bağlantı Kablosu Dark, başta yazıcılar (printer) olmak üzere USB bağlantıya sahip docking station, harici sabit disk kutusu ve medya oynatıcı gibi cihazlarınızdan. Uzatma Kablosu (USB A Tip) 27. TL En uygun fiyat ile şimdi satın al. Aynı Gün Kargo, Kapıda Ödeme, Kredi Kartı taksit hepsi için Robolink Ankara, Online Satış robolinkmarket. Pek çok ürün ile gelen kabloların aksine Dark USB kablo 5m uzunluğu ile hareket serbestliği sunar.


5M usb kablo

I Linkte yer alan metre micro usb uzatma kablosu ihtiyaç fazlalığından satılıktır. Y Usb 2xUSB-A,1xMini-B Usb Kablosu Belkin BLK-F3U167cp. USB DATA KABLOSU Fiyat avantajları ve indirim seçenekleri Cimri.


Vade farksız taksit fırsatı burada! DARK (DK-CB-USB2PRNL150) 1. USB Yazıcı Kablosu 1TL TL. VGA Pin Kablo 1TL. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!


5M usb kablo

Adet Minimum adet ürün için toptan satış fiyatı alabilirsiniz. Doğrulama işlemi tamamlanmadı! USB Kablosu Yetişmeyenler için En İdeal Çözüm Dark, daha uzun bir USB kablosuna ihtiyaç duyanlar için 5m uzatma kablosunu sunar.


USB Klavye, fare, yazıcı, tarayıcı, kablosuz ağ adaptörü, disk kutusu gibi ürünleri masa arkasından, kasa arkasından çıkarıp istediğiniz konumda rahatça kullanmanızı sağlar. USB Bellek Bilgisayar ve Tablet Aksesuarları PC Joystick ve Gamepad Tablet Aksesuarları Laptop Aksesuarları. Genel model akıllı telefonlar ve tabletler için. Veri senkronizasyon için yüksek hız.


Data ve şarj destekli kablo. Micro USB girişli tüm cihazlar ile uyumludur. Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır. Hızlı Şarj (QC ve QC) destekler. Daha Fazla Bilgi İndirimli Fiyat!


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Elektronik Ticaret ve San. Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor.


Sepetinizde ürün bulunmuyor. Ben Denedim usb kablosu aldım içi gözüken mavi usb uzatma kablosu 1. Renkleri Ayırdım ve lehimlettirdim. Usb Erkek Erkek Kablo 5m.


En Çok Satılan Kablo ve Dönüştürücüler Listesi. RS2(Seri) Çevirici 35indirim 11TL 7TL 53. Türkiye’nin en büyük Apple Premium Reseller’ı olan Pupa, alışveriş, teknik servis, eğitim hizmetleriyle sizlere 360° derece hizmet sunmaktadır. Lightning To USB Kablo 0. Baseus Cafule Cable USB For Type-c 3A 0. M Kablo , Kablo ve Dönüştürücüler ORİJİNAL BASEUS ÜRÜNÜDÜRBASİT VE DÜZGÜNŞIK TASARIMGENİŞLETİLMİŞ EKLEM VE TAM KAPSAMAQC3.


Satın almak için yardım alın. KATEGORİDEKİ DİĞER ÜRÜNLER. Toptan Güvenlik Ürünleri. Uyumlu Telefonlar: Oppo RXPro, Xiaomi Mi Pro, Samsung Galaxy A8s, Xiaomi Mi Mix Meizu 16X, Meizu Plus, Meizu 1 Xiaomi Mi Lite, Huawei Mate 2 Nokia 7. T83 Samsung Galaxy Tab A 10.


T59 Huawei Mate Pro, Casper Via APlus, Honor Play, Nokia.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar