7 Temmuz 2017 Cuma

Topraklama pensesi

Axu topraklama şase penseleri üretim çeşitliliği ile kaynak sektörüne hizmet etmektedir. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz.


Topraklama pensesi

Kaynak makinalarında topraklama kablosunun iş parçasına tutturulması için kullanılırlar. Yaylı tip olması nedeniyle iş parçasına çok çabuk tutturulur. Haber Listemize Ücretsiz Kayıt Olarak Kampanyalardan İlk Siz Haberdar Olun. Kaynak makinelerinin topraklama kablo çıkışına bağlanıp kaynak yapılacak metale bağlantı yapılan elemandır.


Piyasada saç şase olarak da adlandırılır. MTPY-4kaynak işlerinde topraklama pensesi olarak kullanılır. Bu işlevinin haricinde kullanılmamalıdır. Paketleme ve Nakliye MTPY-40 naylon ambalaj içerisinde ve kolide adet bulunmaktadır.


Nakliye ve stoklama esnasında naylon ambalajından çıkarılmamalıdır. Amper paratoner, iç yıldırımlık, dış yıldırımlık, topraklama , yıldırımdan. Sosyal Medyada Bizi Takip Edin ! Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Görüntüde pek çok pense iletkenlere bağlanmış görünse de kir, pas, boya, vb. Bu da oluşabilecek yüklerin deşarj olamaması, birikmesi anlamına gelmektedir. Mağazaya özel 2TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Ocak Perşembe günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Tanker boşaltma esnasında statik topraklama pensesi takılmalıdır. LNG tanker boşaltma esnasında tanker şoförü kesinlikle aracını terk etmemelidir. LNG tank hortum ve bağlantı elemanlarını sıkmak için kıvılcım çıkartmayan sarı çekiç ve anahtar kullanılmalıdır.


Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinleme seçeneği. Tureng Dictionary and Translation Ltd. Yüksük Sıkma Pensesi Pabuç Sıkma Pensesi Faston Sıkma Pensesi Konnektör Sıkma Pensesi.


Fiber Sustalar Plastik Sustalar Pvc Sustalar. Kısa Silindirler Uzun Silindirler Multi Sistem Silindirler. Dolum veya boşaltım başlamadan topraklama pensesi tankere takılır. Pensenin üzerindeki sivri uçlar iletken yüzeye kolay ulaşılması için özel tasarlanmıştır.


Güçlendirilmiş tasarıma sahiptir. Vidalı yapısı sayesinde iş parçasına emniyetli bir şekilde tutturulabilir. Hazırlanan iletkenler ek çeşidine göre uygun olan kalıba yerleştirilerek, pota pensesi ile kapatılır. Kalıbın altında açıklık olmadığına dikkat edilir.


Paratoner tesislerinde, topraklama elektrotlarının iletkene irtibatında kullanılması da ileriye dönük olarak iyi sonuçlar verir. Som bakır zamanla bakır-oksit oluşturur. Tamamen erime ve çürüme oluşturmaz. Pota pensesi , potaya takılır. Vidalı tip , sıkılabilmesi sayesinde is parçasına emniyetli bir sekilde tutturulabilir.


Her bir tüpte, ölçülü miktarda metal kaynak tozu ve uygun miktarda gümüş renkli başlatma tozu bulunur. Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır. Dilerseniz hemen mağazamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz.


Teklif almak için mail adresinizi yazınız: Radyal kapanma hareketli hassas bir alettir. Değiştirilebilir sıkma çeneleri vardır. Hidrolik Pabuç Sıkma Pensesi.


Esco, yıldırımdan korunma, topraklama sistemleri. Henüz hiç yorum yapılmamış. Atikerweld Aw-dcınv-2İnverter Kaynak Makinası” Ürünü hakkında ilk yorumu siz yazın.


Topraklama pensesi

Teknik Özellikler : Monostick 160i PFC. Termokaynak Tozu : Termokaynak tozları, plastik tüpler içinde satılır. Topraklama kablosu: 2metre Topraklama pensesi : 160A. Kaynak Pensesi modelleri, kaynak pensesi markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. MASTER KAYNAK PENSESİ 500AMP.


Ersim 3Amper Şase Pensesi. KAYNAK ŞASE PENSESİ 3Amper, ŞASE PENSESİ gozdenalbur. MATSAN KAYNAK PENSELERI: 2A. A - Ise göre en uygun pense, seçme olanagi saglanilmistir. Tam Izole olup, her tOr kaynak isleminde kutlanilir.


TOm elemanlar sOrekli kaynak yapilabiieeek nitelikte seçiimlstlr. Avrupa Tip Bağlantı Elemanı Fişi 6A. Matsan Kaynak Pensesi 6A. Tımbre (ses sanatı) MEYVA SIKACAĞI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar