12 Temmuz 2017 Çarşamba

Ford connect kızdırma bujisi fiyatı

Fiyat : 13TL 13TL Fiyat : 13TL Tweet. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. Ford marka aracımla yaşadığım bir sorunu sizlere de faydası olabileceği gerekçesiyle paylaşma gereği duydum.


Ford connect kızdırma bujisi fiyatı

Bu sayfada ford tourneo connect kizdirma isitma bujisi bilgilerine göz atabilir , ürün fiyatlarına stok durumuna ve kargo sürelerini inceleyip online yedek parça satın alabilirsiniz. Otomobil yedek parça arama fiyatları TOURNEO CONNECT 1. TDCi kizdirma bujisi fiyatları. KIZDIRMA BUJİSİ ADET 03- CONNECT -MONDEO-FOCUS 1. Diğer fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde.


Etiketler: ford connect kızdırma bujisi. Aracınıza en uygun yedek parça! Yönetim Bilişim Sistemimizde, Ankara Yazılım ERP Sistemi Kullanılmaktadır.


Ford connect kızdırma bujisi fiyatı

Değişmesi gerekiyor dedi işçilik dahil 2lira fiyat verdi ve birde kızdırma bujilerini sökerken kırılma ihtimali var dedi ne demek istedi anlamadım yani kırılırsa bir daha mı ekstra ücret ödeyeceğim? Ve orjinal kızdırma bujisi takım olarak mi değişir yoksa. Siz Ford aracınızla ne kadar gurur duyuyorsanız, biz de size sunduğumuz üretim ve servis hizmetlerimizle aynı derecede gurur duyuyoruz.


Amacımız, Ford aracınızın satın alındığı andaki üstün performansını, gerekli bakım ve hizmetleri sağlayarak korumaktır. Online sipariş verilebilir. Masaüstü bildirimlerine ekleyin Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz?


Sipariş Ekranında, Açıklama Bölümüne Şase Numarasını Yazmanız, Satın Aldığınız Parçada oluşabilecek uyuşmazlık sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Fiyatı marka ve modele göre tl ile 1tl arasında değişen ısıtma bujileri çok. Isıtma Bujisi Arızası, Isıtma bujisi dizel arabalar için kullanılır. Connect Model Araçlara Uyumludur. Hocam kızdırma bujisi olsa,sn de sönmez benim bildiğim.


En azından benim diğer aracımda sönmüyordu. Ziyaretçi Hocam kontağı açıyorum, gerekli ışıklar sönüyor, marşa basıyorum, çalıştıktan sonra buji lambası yanıp yanıp sönüyor. Bir süre sonra kesiliyor.


Focus kızdırma bujisi ışığı kara kartal. Unsubscribe from kara kartal? Ford Focus gösterge paneli arızası - MKDashboard Failure - Duration: 1:32. Ayna anten aksesuar silecek;. R) ve bazen hiç gaz yemeyip stop ediyor bazende ışık yanıp sönüyor ve araç normal olarak gidiyor.


Marş Dinamosu Kömürü Değişim Fiyatı. Dijital broşürlerimiz basılı olanlarla aynı içeriğe sahiptir. Hem daha hızlı görüntüleme hem de çevre dostu yaklaşım için lütfen değişiklikleri web sitemizden takip edin. Madeni yağ fiyatları , motor yağı fiyat , benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı ,. Kontağı açınız ve kızdırma bujisi göstergesi sönene dek bekleyiniz.


Ford connect kızdırma bujisi fiyatı

Her araçta silindir başı kızdırma bujisi olur. Kızdırma (ısıtma) bujisi fiyatları ? TL ye tüm bujiler yenilenebillir. Ford Ateşleme Bobin ve Bujileri - Ateşleme Bobin ve Bujileri kategorisinde tane ürün var. Ford Transit, yollarda sıkça görülen bir araba. TDCI - ürününü ParçaPazarı.


Söz konusu parçanın fiyatı oldukça pahalı olup kızdırma bujisi değiştirmediğinizde başınıza gelebilecek pahalı masraflardan birisidir. FORD C MAX FIESTA FOCUS FUSION 1. Ford connect triger kayışı kaç km’de değişir. Denizli Araba Kiralama Fiyatları – Havalimanı Araç Kiralama.


Ford connect kızdırma bujisi fiyatı

TDCİ araçlar için kızdırma bujisi geçmeli modelidir. Sıkıştırılan yakıtın yanması belli sıcaklık aralıklarında daha kolay ve stabildir. Araç Sabahları Çalışmakta zorlanır.


Motor ısındıktan sonra tekrarlamaz. Bazi parçalarin degisik montaj tipleri vardir. D Düz Dizel motorlu araçlara uygundur. Lancia marka orijinal yedek parça. Favori İlanlarım Favori Aramalarım Size Özel İlanlar İlan Karşılaştır.


Kredi Kartı Tek Çeki9TL. Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz. En kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunarak müşterilerimize hizmet ediyoruz.


Değerli müşterilerimiz sayesinde, Türkiyenin dört köşesinden sipariş almanın gururunu yaşıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar