25 Temmuz 2017 Salı

Elektronik kart temizleyici sprey

Onaylanmayan satıcılar, ürünlerden oluşan fiyat farklılıklarından ModaCar sorumlu değildir. Temizlenecek kartların üzerindeki toz ve pasakları kolayca temizler. Hızlı buharlaşıp çabuk kurur. Elektrik motor temizleyici ile elektrik motor temizliği yaparken hattı kesmeliyim mi.


Elektronik kart temizleyici sprey

FLU Flux Temizleyici mükemmel temizlenmiş, kuru bir yüzey bırakır. Kauçuk, plastik ve elostomerlere zarar vermez. Fırçalı veya fırçasız sprey tüplerde bulunur. Mükemmel temizlenmiş, kuru bir yüzey bırakır. TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde Kargo Bedava!


TL Fiyatı takip edin, indirimlerden anında haberdar olun. Etkin formülü sayesinde hızlı kuruma sağlar. MASTERCARE elektronik devre kart temizleyicidir. Her türlü elektronik ve elektrikli hassas devrelerin temizliğinde kullanılır. Yoğunluğu sudan düşüktür.


Yüzeyde kalıntı bırakmaz Kullanım alanı çok geniştir. Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Flash Universal Antibakteriyel Klima Temizleme Spreyi 200ml. Nereden bulunur, nereden satın alınır hiç fikrim yok, bilen yazarsa çok iyi olur.


KART TEMİZLEME SPREYİ SERVI. Onurlu Yapı Market olarak, kaliteli hizmet ve kolay alışveriş. Kuru Köpük Temizleme Sprey , Bu Güçlü Temizleyici Her Türlü İnatçı Lekeleri,yağ,parmak İzleri Ve Kiri Temizler,plastik,lastik Ve Cam Yüzeylerde Rahatlıkla Kullanılabilir. Kirleri Yumuşak Bezle siliniz. Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış.


Elektronik kart temizleyici sprey

Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Perfects Power Duster NF Toz Temizleyici Sprey 4ml Perfects Power Duster NF Toz Temizleyici Sprey 4ml. Güç Duster hızlı ve etkin bilgisayar ve elektronik bakım sağlar.


JVC HA-S4X Ohm 1dB Dj Kulaklık Siyah. WEICON Kontak Sprey elektrik kontakların ve bileşenlerinin koruma ve bakımı için aktif malzemelerin özel kombinasyonuna bağlıdır. Elektrik kontaklarından nemi giderir, kaçak akımı ve voltaj kaybını önler, kontakları, elektrik sigortalarını, kablo bağlantılarını oksidasyon ve sülfit katmanlarından korur.


Sentetik tinerin herhangi bi zararını gördünmü ? Paslanmaz Çelik Yağ Çözme ve Kir Temizleme Sıvısı. Kimyasal Ürünler ( Sprey ,Yapıştırıcı,Çözücü )vb. KULLANIM ALANLARI: Kontakt Temizleyici. Püskürtme ve daldırma yöntemi ile kullanılabilir.


Oksitlenme nedir ve elektronik ürünlerde oksitlenme nasıl temizlenir bu yazımızın konusu olacak. Kart Temizleme Malzemeleri. Ekran Temizleme Spreyi , Mikrofiber Bez Üretici Garantisi: Yıl Üretim Yeri: Çin.


ELEKTRONİK CİHAZ TEMİZLEYİCİ SPREY AK-ENDS-3ELEKTRONİK VE ELEKTRİKLİ CİHAZ TEMİZLEYİCİ Fiyat , özellik ve etkili formül için. ENDÜSTRİYEL BAKIM Kategorisindeki Diğer Ürünler. Yağlayıcı, cam suyu, çelik, Cilt Temizleyici , çinko sprey , dezenfektan,. Fırın Temizleyici Sprey : Electrolux firması tarafından üretilen bu özel fırın temizleyici sprey , özel geliştirilmiş alkaline formülü sayesinde fırınınızda ve tepsilerde birikmiş olan yağları ve yemek atıklarını etkin bir bi.


Tüm Bulaşık Makineleri Yedek Parça ve Aksesuarları. Yağsız Kontak Temizleyici Sprey 4ml - Elektro Sprey - Contakt Cleaner. Kullanma talimatı: Elektrikli cihazlarda kullanmadan önce ağ bağlantısını kesin ve cihazda gerilim düşürülene kadar birkaç dakika bekleyin.


Elektronik kart temizleyici sprey

Elektronik devre, ana kart , cep telefonu, tablet vb. Würth Motor Temizleyici Sprey 5ml (Su Kullanımı Gerektirmez) - ADET. Ulaşılması zor olan noktalara rahatlıkla ulaşır , kolayca nüfuz eder ve temizler.


Mesafeli Satış Sözleşmesi. Tahtakale Hesap Bilgileri. Kişisel Veriler Politikası. ELEKTRONİK KONTAKT TEMİZLEYİCİ SPREY YAPIMI için kullanılan hammaddelerin içerisinde alkol çeşitlerinden butil glikol,ipa veya etil alkol vardır.


Bu alkol çeşitlerinden birisi veya birkaçı beraber kullanılabilir. Bunlara ek olarak çok az bir miktar nonyonik veya anyonik yüzey aktif kullanılabilir. Oksitli Ürünlere Karşı Sprey ürünleri listenin başında gelmektedir.


Bunlar Genelde piyasada krom – metal temizleyicileri olarak’da bilinir. Tüm hassas elektronik tartıların, ölçüm aletlerinin, okuyucuların nem ve korozyona karşı korunmasında kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar