14 Temmuz 2017 Cuma

Ford connect marş motoru

Connect - Kaporta Aksamı. Bir kaç ustaya götürdüm ama çözemediğim sorunu. Dişli değişti kömürler değişti ama sorun giderilemedi maalesef. Arkadaşım araç 1la giderken duman çıkarmadı evet stop etti ve yakında bildiğim bir özel servise getirdim kızdırma bujileri balata vs değişecek deyince çok içime sinmedi bende aracı aldım ford servisine getiririm dedim işim olduğu için ertesi güne bıraktım arabayı çok kullanmadım bir sorun olmadı evet getirdim. Arkadaşlar öncelikle merhaba model tofaş şahin aracımda dünden beri marş basmama sorunu vardı.


Ford connect marş motoru

Araca elektrik sorunsuz geliyordu ama anahtarı çevirdiğimde tık sesi gelip marş motoru çevirmiyordu. Usta öncelikle marş motorunu söktü. Paylaşım için teşekkür ederim. Araba ilk geldiğinde hiç sorun yoktu.


Babam bilmediği için Eurodizel yerine gitmiş petrol ofisinden full Normal mazot koydurmuş, benzinci de hiç uyarmamış, ondan sonra bu durumlar olmaya başladı. Normalde araç marş alıp biraz geç çalışıyordu ama şimdi hiç çalışmıyor. Böylelikle araçlarınızı daha güvenilir ve uzun ömürlü kullanıma sahip hale getirmekteyiz. Aks Askı Bilyaları-Rulmanları. Araç aküsü boşalmıştır veya marş motoru arızalıdır.


Ford connect marş motoru

Hangi arıza olduğunu anlamak zor değil, aracınızın farlarını açın ve marşa basın. Sebebini bilen varsa yazsın Allah aşkına bıktım turbo enjektör kasnak kayışlar şarj dinamosu eğer ne varsa değişti. Artık ben bunalıma girdim. TDCI KDV Dahil Fiyat 133. Diğer fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


PARÇALARIMIZ MUHAYYER OLUP FİYATLARI UYGUNDUR. Akü arızalanmış olabilir veya marş basar iken debriyaja veya gaz pedalına basılmadığından ötürü aracın motoru bir türlü çalışmaz. Hiç bir şey yapmadan marş basmaya devam edilir ise marş motorunun yanma durumu ortaya çıkabilir. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Freewheel Clutch (OAP) Overrunning Alt. Her marka aracınıza ait çıkma yedek parçalar ( kapı, tampon, silindir üst kapak, marş motoru , şarj dinamosu vs.)ücretsiz kargo ile adresinize gönderilir. Online sipariş verilebilir. Bu yazı cikmayedekparca içinde yayınlandı ve ford connect şarj dinamosu, ford connect şarj dinamosu fiyatları, ford connect şarj dinamosu fiyatı, ford connect şarj dinamosu kasnağı olarak etiketlendi. Tabi öncelikle akünün motor ile bağlantısını sağlayan kablolar kontrol edilmelidir.


Kablolarda kırılma, çıkma gibi sorunlar olabilir. Eğer böyle bir durum varsa kontrol edilip hemen yerine koyulması gerekmektedir. Bunlarda bir sorun yok ve akünüzde bitme duruma yok ise şarj dinamosu arızası da gerçekleşmiş olabilir.


Türkçe Türkçe English Türk Lirası TL Türk Lirası TL $ US Dollar. Tüm bunlara rağmen halen ara sıra bu marş motoru sessis kalıyorsa, kontaktan itibaren marşa giden elektrik hattında bazı zayıflamalar olması nedeniyle marş otomatiği yeterli güçte elektrik alamıyor anlamına gelir. Sökülünce bir kaç oto elektrik parçacısına. TDCi gibi kasa tipleri ve motor hacimleri için sahibinden satılık ve 2. Web sitemiz ksa sreli olarak bakma girmitir. Marş motoru ve aksamı yerli ford larda MAKO markalıdır.


En ksa sre iinde yeniden yayn hayatna devam edeceiz. Bir anda aküden fazla miktar elektrik çektiği için marşa basma esnasında elektriğini aküden alan sistemlerde (farlar örneğin) anlık bir zayıflama olur. Eğer marşa uzun süreli basılırsa akü hızlı bir şekilde boşalacaktır. Bu motor kendi segmentinde en düşük yakıt tüketimini sunuyor.


Ford connect marş motoru

RSA marka yan sanayi yedek parça. Kızdırma ışığı söndükten sonra marşa basılmanın haricinde gaz pompalanmalımı ? FORD HONDA HYUNDAI ISUZU JEEP. Cep Telefonu Cep Telefonu Aksesuar Kılıf Şarj Cihaz.


MARŞ DEVRESİNDE ARIZA ARAMA Mars devresinde arıza yerini bulmak için lambalar yakılır ve marş motoru tekrar çalıştırılır. Turbo şarj motorun en zorlu çalışma koşullarında çalışan parçalardan biridir. Motor Sporları FORMULA MOTOGP.


Ford connect marş motoru

Ford çıkma yedek parçalarını uygun ve kaliteli hizmetle sizlerle buluşturuyoruz. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı Bilgi İçin Lütfen Arayınız.


Sitemize erişerek çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Seyir esnasında motor , rölanti devrinden daha düşük bir devirde çalıştırılacak olursa, yağ ikaz lambası yanabilir. Hızlanarak veya vites küçülterek motor devrini arttırın.


Devamı Şarj Lambası Kontak açıldığında ikaz lambası yanar. Bu lamba motorun çalışmasından sonra sönmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar