24 Temmuz 2017 Pazartesi

12V korna

Ferrari Fhavalı korna , tüm 12V otomobillere uygundur ve üniversal tipte elektromanyetik salyangoz modelindedir. Daha hızlı bir alışveriş icin lutfen satın alacağınız urunun stok bilgisini sorunuz. Garantiden değişecek ürünlerin kargo ücretleri alıcıya aittir. Tırlar, otobüsler, minibüsler ve bazı yatlar 24V gücüne sahiptir, dolayısıyla 12V gücüne uyumlu korna çeşidi satın alındığında bu araçlarda kullanılamaz.


12V korna

Otomobiller ve ticari araçlar 12V gücüne sahiptir. Alman araba markası olan Mercedes modellerinde sık kullanılan kornanın daha güçlü sese sahip olan versiyonu olması, farklı bir üretimi olan geliştirilmiş bir ürün olduğunu gösteriyor. HD380K NO SÜPER APOLLO YANKILI KROM HAVALI KORNA. Stebel Nautilus Ferrari Havalı Kırmızı 12V Korna.


Bunların yaklaşık kadarı hoparlör ve korna , lastik hava pompaları ve kadarı hava kompresörleri şeklindedir. Uygunluk : Tüm marka ve model v otomobillerde kullanılabilmektedir. Orijinal BOSCH KORNA , İnce - Kalın ses. Oto Siren Polis Dadat Sireni Kablosuz Uzaktan Kumandalı Sesli 1. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Paslanmaz krom kaplamalıdır.


12V korna

Bu oto yedek parçası aracınızın K. Tüm Tekne ve Yat Malzemeleri eroldenizcilik. Korna Marin Tekli Motorlu 12V Sentinel. Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Borusu pirinç üzerine krom kaplamadır. Güçlü akustik ünitesi dikkatlice korunmuş olup tamamı paslanmaz malzemeden üretilmiştir.


12V korna

Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler. Montaj aksesuarları ile birliktedir. Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz.


V SALYANGOZ KORNA DADAT TK E. RÜN DETAYARI Havalı korna 12V. Pirinç üzeri kromaj. Yeni ve birçok araç tipi üzerinde kullanılabilen bir korna özelliğinde olup, ticari, tarım ve askeri araçlar üzerinde de kullanılabilmektedir.


TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Henüz Oylanmamış metreye kadar tekneler için COLREGkurallarına uyumluluk sertifi kalı kromaj kaplı pirinç trompet korna. LAHUR MARİNE DENİZ VE YAT MALZ.


Kompresör ve montaj kiti dahildir. Motorda Yatak Sesi Nasıl Anlaşılır? Bitik Motor Nasıl Anlaşılır? EL Araba Alırken Bu Sese DikkaT! Elektrikli hava kompresörü.


TEKLİ KORNA BEYAZ 12V İTALYAN MATROMARİN. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Farda anomal solma olmuyor, hatta normal solma da olmuyor, amper 12v için 120watt eder, ince kablo kullanmamak gerekir, akü sağlamsa hiçbir sorun olmuyor. KORNA 12V DADAT yedek parça siparişini ürünü sepete ekleyerek ya da hemen al butonunu kullanarak sipariş verebilirsiniz.


BOSCH yedek parça siparişleriniz için aşağıda bulunan bölümlerden satın alacağınız yedek parça ile ilgili taksitlendirme ve diğer tüm detayları inceleyebilirsiniz. Tüm yerli ve yabancı otomobillerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. OPEL INSIGNIA-FIORINO-LİNEA-PUNTO ORİJİNAL SÖKETLİ KORNA CARUB 4TL.


Devamını Oku Detayları Göster. Listeme Ekle Hızlı Gözat. Toptan satış 12v truck horn Ucuz 12v truck horn Partilerden, Güvenilir 12v truck horn Toptancılardan satın alın. Aramalar: hava boynuz loud araba korna tren boynuz maske boynuzlar. Türkiyenin En Avantajlı Fiyatları İle Aracınıza Dair Herşey.


Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim. V YANKILI KORNA ROLESİ 20A UÇLU ürünü toptan satış sitesi netedarik. Toptan Röle ürünlerini doğrulanmış üretici ve toptancılardan alın az ödeyin.


12V korna

Tüm Volt araçlara uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar