21 Temmuz 2017 Cuma

12V redüktörlü motor

12V redüktörlü motor

Bühler marka, Almanya üretimi, spur ve planet redüktörlü , düşük devirli, yüksek torklu, 12v. DC redüktörlü elektrik motorları. Aşağıdaki tablolarda bulunan modeller stoklarımızda mevcuttur.


Yüksek tork veya hız gereksinimi olan projelerde idealdir. Hızlı çizgi izleyen robotlar ve yüksek hıza ihtiyaç duyulan bütün projelerde kullanabilirsiniz. Otomobili taşıyacak elektrik motoru kendi benzinli motoru kadar olmaz. En iyi 12v redüktörlü motor seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli 12v redüktörlü motor Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Rulmanlı redüktörlü motorumuz.


Elektronik malzeme alırken doğru siteden alın. Engelden kaçan, arazi robotu gibi çeşitli robot projelerinizde kullanabilirsiniz. Volt arası kullanabilirsiniz. Yüksek voltaj vererek devir sayısını ve torkunu artırabilirsiniz.


TL (1) bakayelektronik 100. V-35V 5A 90W PWM DC MOTOR HIZ KONTROL DEVRESİ 12V 24V DİMMER. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Yüksek hıza ihtiyaç duyduğunuz birçok projede kullanabilirsiniz. Bu Ürünün Birden fazla Seçeneği Vardır.


Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Tork ve hıza bir arada ihtiyaç duyduğunuz projeleriniz için idealdir. Sumo, çizgi izleyen ve arazi robotu gibi projelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Reversible High torque Turbo worm Geared motor motor JGY3DC 12V 10rpm. Features-The motor is Gear DC motor with micro-turbine worm, you can change the wiring-connection to change motor rotation. Ben hoverboard yapmak istiyorum.


Bu motorun devrini ögrenmem gerekiyor nasıl öğrenebilirim. V 37MM 400RPM REDÜKTÖRLÜ DC MOTOR. V ’ta yüksüz çalışma akımları 80ma’dir. Metal dişlili motorlardır.


Dişli kutusu düşürme oranı 11:1′dir. Stoklara Girince Haber Almak İster misiniz ? Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler. Motorun ağırlığı 28Gr’dır. Arduino Market güvencesiyle şimdi satın alın.


Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın. TGM TGM TGM TGMve TGMserisi dişli motorları için yukarıda listelenmiştir. Elimde V bir DC motor var. Ben bunu bir rc tekne yapımında kullanıcam redüktörlü olduğu için, ihtiyacım hız değil güç. DC 6V’ta 500Rpm hıza sahip mikro redüktörlü motordur.


12V redüktörlü motor

Tork’a ve hız’a bir arada ihtiyaç duyduğunuz projeleriniz için idealdir. Redüktörlü DC motor sürücüsü. V motor da kullanabilirim, onlarla da çalışacak 24v power supply arıyorum bir yandan. Aynı gün kargo avantajlarıyla hemen sipariş verin! Delta AC Servo Sürücüler.


Belirtilen voltajlar nominal, devir ve akım değerleri, yüksüz (no load) ölçümlerdir. TBY Elektrik web sitesinde, firmanın faaliyetlerine , ürün yelpazesine ve iletişim formuna ulaşabilirsiniz. Toptan satış high torque 12v dc motor Ucuz high torque 12v dc motor Partilerden, Güvenilir high torque 12v dc motor Toptancılardan satın alın.


Doğru akım motorlarına DA motor veya DC motor da denilmektedir. Dönüş hızlarını düşürmek ve momenti artırarak redüktörlü motorlar günümüzde çok kullanılmaktadır. Vergi dahil fiyat Satın Al.


V DC REDÜKTÖRLÜ MOTORLAR. A bağlayıcı: Pin Güç Konnektö. Karşılaştırma listesine ekle. Ben bu platformu iki redüktörlü motor kullanarak döndürmek istiyorum (arkadan çekişli).


Bu kategoride ürün bulunamadı. Bültene Abone Ol Yeni ürünlerden ve özel indirimlerden ilk sizin haberiniz olsun. VDC 1: DC V MOTOR.


Faulhaber marka redüktörlü ve enkoderli DC motor çeşitli hobi, robotik ve endüstriyel projelerde kullanabileceğiniz, kaliteli ve üstün özellikli bir üründür. V çalışma geriliminde motor mil çıkışı 1Rpm olup, enkoder çözünürlüğü 5CPR’dir. Robot motorları , redüktörlü dc motor , step motor , servo motor , çizgi izleyen robot motorları , mini sumo robot motorları , güçlü dişli kutulu dc motor , hızlı robot motoru. Endüstriyel veya hobi amaçlı , elektronik ve mekanik kaliteli ürün gruplarını sizlerle buluşturuyoruz.


Ebmpapst 60x60x25mm Fan 12V 0. Papst 90x90x25mm Fan 12V 0. Etiketler: Salyangoz Fan- 12V. TAVANA AÇILAN GARAJ KAPILARI İÇİN REDÜKTÖRLÜ MOTORLAR. Kompakt dizayn, yuvarlak hatlar, Her tür mimariye uyum.


Kendinden dahili aydınlatma lambalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar