3 Şubat 2017 Cuma

Reno 9 buji kablosu

En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili RENAULT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. BU ÜRÜNÜN ARACINIZA UYUMLU OLDUĞUNA EMİN DEĞİLSENİZ, ARACINIZIN RUHSATINDA YER ALAN ŞASİ (VIN) NUMARASINI BİZE MESAJ, MAİL YADA TELEFON YOLU İLE İLETİN. HEMEN KONTROLÜNÜ SAĞLAYIP SİZE GERİ DÖNÜŞ YAPALIM.


Reno 9 buji kablosu

Hafif gevşyinceye kadar saat yönünün tersine çeviriniz. Bujiler yüksek gerilimli elektriği iki elektrot arasından atlatarak kıvılcım oluştururlar. Yönetim Bilişim Sistemimizde, Ankara Yazılım ERP Sistemi Kullanılmaktadır. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Salı günü kargoya verilir.


ATTACK ürün kodu ile sistemimize kayıtlı olup stoklarımızda bulunmaktadır. Taşdemirler Oto Yedek Parça olarak tüm yedek parça ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. Kargo , stok , ürün görseli vb.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. DAHA NELER NELER YAPACAM VE İNTERNETE YE RENO DEDİMMMİ YADA BRODVEY DEDİMMİ AHA BENİM ARABA ÇIKACAK. Distribütör kapağına veya motor içindeki lpg bağlantılarına, buji kablo uclarına su gelmiş yada oksitlenmiş olabilir. Kontrolleri yapılır ıslaklık varsa kurulanır oksitlenme varsa ince zımparayla temizlene bilir. Takım olarak fiyatı nedir acaba?


Bir de normal buji kabloları gibi rahat bulunmuyor bu ipek kablolar galiba. LPG olarak mı normal olarak mı almak gerek yoksa bu sinin de bir faydası yok normal buji kablosu yeterli midir ? Satıcıya Ulaş Ödeme ve Teslimat Şartları Çalışma Saatleri. Com garantisi altındadır. Etkili bir ateşleme ve performans içim kaliteli buji ve buji kablosu kullanmak gerekir.


BUJİ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR? Sepetinizde ürün bulunmuyor. Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! Dediklerinizi hafta sonu deneyeceğim.


Teklemeye ve düzensiz çalışmaya neden olabilir. Ateşlemenin şaseye atlamasına neden olabilir. Vakum avans bozulmuş olabilir. Motorun düzensiz çalışmasına sebep.


Reno 9 buji kablosu

Kabloların yenilenmesi gerekir. Değerli müşterimiz üzülerek bu ürünün stoklarımızda kalmadığını belirtmek isteriz. En kısa sürede tedarik edip stoğa geldiğinde sizi bilgilendirmemiz için lütfen bu formu doldurup gönderiniz. Hellux RENAULT CLIO II 2. Aracim lpgli oldugu icin lpg buji kablosu olan yerli mali unvar elektronigin kablosu var.


Arkadaslar herkese selamlar. Siz arabanizda orjinal buji kablosumu kullaniyorsunuz acaba veya konu hakkinda bilginiz varmi. Yalnız bana mantıklı hiçbir açıklama sunamadılar. Yoksa benim gibi daha ayın sinde bütün maaşı bitirirsin.


Volvo tüm araçlar için buji kablosu takımı. S4 V4 V5 C3 85 S7 Vmodelleri ve diğer tüm modeller için buji kabloları bulunmaktadır. Orijinal ürün ve üst kalite yan sanayileri vardır. Ortalama fiyatı 1TL’dir. Renault hafif ticari araç modellerinin satın alımlarında, 60.


TL kredi tutarı ve ay vade seçeneği için faiz oranından yararlanabilirsiniz. Buji Değişimi Ne Zaman Yapılır? Bu ürünün daha ucuzu var diyorsanız lütfen aşağıdaki formu doldurup bize gönderin. Renault araçlarınız için hesaplı fiyatlarla sıfır orjinal MOTOR ŞANZIMAN MEKANİK yedek parça satış – temin hizmetini sağlamaktayız.


Aracimin garantisi ay once bitmisti fakat servis bakimli oldugu icin iyi niyet garantisinden yaptirdim. Yardimlariniz icin tesekkur ederim. Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Ducati M 9MONSTER DPR8EIX- Ngk Buji. Bu kontroller sırasında buji kablosu da gözden geçirilenlerde olmalıdır.


Yerinden çıkarılan kablo distribütör üzerinden çıkartılıp motor üzerinde bir kaç. AWM kablosu kablo bağı 132kV kablo ecc kablo kablo kilit kablo kanalı spiral kablo kablo pabuçları Ürün ve tedarikçiler hakkında: Alibaba. Aldığınız ürün ile ilgili düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.


Reno 9 buji kablosu

Split Fire buji kabloları. Elektronik ateşleme sisteminde kullanılan yüksek kaliteli buji kablo seti. Alt katman ise 1 saf silikon ile kabloları sarmalamaktadır. Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Orjinal ve Sıfır Üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar