20 Şubat 2017 Pazartesi

Amerika elektrik prizleri

Nerdeyse tüm elektronik marketlerde bu aparata ulaşabilirsiniz. Resmi adı ile NEMA 1-15’dir. Bu sistemde topraklama hattı bulunmaz. Adaptörü kontrol ettim 110V ve 50Hz ü destekliyor. Dediğiniz gibi basit plastik bir ara priz çeviricisine ihtiyacım var.


Amerika elektrik prizleri

Yarın daha detaylı bakıcam. Fiş, priz , şalter, kablo gibi sistem elemanlarım her ülke kendi standardına göre dizayn ettiğinden farklı elektrik karakteristiğine sahip ülkelerin cihazları diğerlerinde ya kullanılamaz, ya istenilen verim alınamaz, ya da cihaza zarar verilir. Fişlerin ucu da farklıdır. Dolayısıyla eğer dönüştürücünüz veya adaptorunuz yoksa Türkiye’den yanınızda götüreceğiniz hiçbir elektronik eşyanızı orada kullanamazsınız.


Artık Dubai priz , Ukrayna priz , İspanya priz , Almanya priz diye ayrı ayrı aramanıza gerek yok. Online check-in süreleri havayoluna göre neden değişiklik gösteriyor hiç merak ettiniz mi? Amerika ‘da kullanilan fis ve priz asagidaki gibidir.


Cevabı check-in yazımızda. Priz çevirici mı bakmıştınız? Arkadaşlar amerikada farklı prizlerden kullanılıyormuş galiba voltları da farklıymış.


Telefonu filan nasıl şarj edecez? ETIKETLER: almanya elektrik prizi , amerika elektrik prizi , avustralya elektrik prizi , brezilya elektrik prizi , çin elektrik prizi , danimarka elektrik prizi , fransa elektrik prizi , güney kore elektrik prizi , ingiltere elektrik prizi , irlanda elektrik prizi , israil elektrik prizi , isveç elektrik prizi , isviçre elektrik prizi , italya elektrik. Benzer ürünlerde yaşadığım en büyük problem yurtdışından temin ettiğim cihazın priz ucunun dönüştürücüye takarken birbiriyle temasının sağlıklı olmamasıdır.


Amerika elektrik prizleri

Sanki aniden kısa devre yapacak gibi bir hissiyat oluşturur. Fakat Green Life Dönüştürücü bu konuda çok iyi. Bilirsiniz elektrik şakaya gelmiyor. Pek merak ettim, cevaplar için peşinen teşekkürler. A, B, F, I Voltaj : 1V.


Hangi ülke hangi prizi kullanıyor, Hangi ülke hangi fişi kullanıyor, Ülkelerin prizleri , Ülkelerin fişleri konularına yer verdik. Elektronik aletlerimizi yanimizda gotururken gittigimiz ulkenin voltaj degerini ve kullanilan priz seklini bilmekte fayda var. Genellikle donusturuculer isimizi halleder ama fiyatlari konusunda biraz tuzlu olabiliyorlar. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Kimisi priz çevirici kullanıyor, kimisi PSkablosunu kullanıyor. Ben de bir elektronik dükkanın liraya teyp kablosu aldım, sorunsuz kullanıyorum. Evlerin elektrik prizleri en azından çiftlidir.


Elektrik hatlarının da hemen hemen tamamı yer üstündedir. Bazılarında ise üçlü veya dörtlü priz görmeniz mümkündür. AC güç fişleri ve prizler , elektrik enerjisinden güç alan aygıtların, bulunulan konumdaki birincil alternatif akım (AC) güç kaynağına bağlanmasına aracılık eden cihazlardır. Aşağıda ki resimlerde iki adet dünya haritası ve bunlardan biri elektrik fiş ve prizin hangi ülkelerde ne tipte olduğunu gösteriyor, diğer dünya haritası ise hangi ülkelerde kaç volt gerilim ve frekans.


Amerika elektrik prizleri

Tüm dünyada farklı türde elektrik prizleri bulunmaktadır. Hedef ülkeniz kendi ülkenizle aynı çıkış konfigürasyonuna sahip olmadığı sürece bir adaptör gerekir. Dünyada, 110V - 125V veya 220V - 240V elektrik türleri kullanılır.


Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. PRİZ GİRİŞLERİNİN FARKLI OLMASI. En Ucuz Led Aydınlatma Ürünleri Burada. Tüm Japonya’da, evlerde kullanılan elektrik akımı 1volttur.


Ancak iki farklı devre kullanılır: doğu Japonya’da hertz, batı Japonya’da ise hertz. Ancak, bu prizlerin sadece iki yassı girişi bulunur. Büyük otellerde saç kurutma makinesi ve diğer elektrikli aletler mevcuttur. Lviv şehrine tatil için gitmeyi düşünenlerin dert etmemesi gereken bir diğer konu da priz ve elektrik konularıdır. Expo Electrica Meksika, meksika elektrik fuarı, meksika elektrik , mexico elektrik , mexico elektrik fuarı, meksika fuar, mexico electrical fair, meksika otomasyon, mexico city elektrik fuarı, güney amerika elektrik , latin amerika elektrik fuarı, mexico electric exhibition,meksikada fuar, mexico exhibition, amerika fuar, amerika elektrik.


Küba’da, giriş yaparken gümrük memuruna uyarmanız halinde pasaportunuza herhangi bir damga veya ibare vurulmaz. XLink teknolojisinin faydalarını kullanmak, bakım maliyetlerini düşürür ve aynı zamanda tesislerdeki duruş sürelerini azaltır. Ehliyetinizi yanınıza almayı unutmayın.


Bir yolculuğa turist için bir adaptöre mi ihtiyacınız var? Sağdaki fotoğrafın altında görebilirsiniz. Ucuz elektrik malzemeleri, spot elektrik malzemeleri fiyat listesi, herşey burada ! Viko Karre Galata Kulesi Anahtar. Yaylı ürünlerin dış kısmı tamamen yalıtkan plastikten üretilmiştir.


Bulunduğu pazara bağlı olarak elektrik prizleri veya elektrik panoları gibi şarj ekipmanlarının kendi elektrikli. Ayrıca Voltaj yükseltme adaptörü takmalısınız. NILSON GRUP PRIZLERI ALMAN KALİTE VDE SERTİFİKASI ALDI.


NILSON BAYİLERİ İLE BİRLİKTE UMRE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ. Ancak bazı ülkelerin kullandığı elektrik prizleri ile ülkemizdeki elektrik prizleri birbirinden farklıdır. Bu nedenle böyle bir problem yaşamamak için çevirici adı verilen elektronik aparatı almayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar