27 Şubat 2017 Pazartesi

2 1 Cctv kablo

Cctv kablolar görüntü ve güç aktarımı için kullanılır. DIŞ MEKAN 3METRE ERK YERL. TL ( ) elektro_toptan 99. TL 9TL (18) DigitalMağaza 100.


2 1 Cctv kablo

MM YENİ ÜYELİK - BAYİLİK TALEP FORMU Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Satmış olduğumuz kablolarımızın beslemesi 0. Ancak Bazı firmaların daha cazip fiyat verebilmek için fabrikalara 0. Bu Ürünü Peşin Fiyatına Taksit Alabilirsiniz. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik. Listelenen Ürün Adedi : 7. Yapısı itibarıyla yangın esnasında duman ve zehirli korozif gazlar çıkarmama özelliğinden dolayı, insanların ortak kullanım alanları olan yoğun yerlerde tercih edilir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Bu tür kompozit kablolar kullanım amaçlarına göre farklı kesitlerde üretilmektedir. Ar-Ge Merkezi Onaylandı REÇBER KABLO A. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafın. CCTV Koaksiyel Kamera Kablosudur. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


2 1 Cctv kablo

Cctv Kablolar Kategorisini Keşfedin. Bu dört hatlı bir kablodur. Bu hafta en çok satanlar. You must be logged in to post a review. There are no questions yet.


Be the first to ask a question about this product. Tüm güvenlik kamera kablosu modelleri satışı. Güneş , sıcak , soğuk ,nem gibi dış ortam şartlarına karşı dayanıklı olarak üretilmiştir. Online sipariş verilebilir.


2 1 Cctv kablo

ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun. Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Metre- Metre Fiyatıdır. Toplam ürünler (vergi dahil) Toplam kargo (vergi dahil) Belirlenecek. Vergi ₺ Toplam (vergi dahil) Alışverişe devam et Ödeme adımına geçin.


Henüz bu ürün için yorum yapılmamış. Ses, güç, alarm sinyallerini iletebilmek için ise damardan. Sepetinizde ürün bulunmaktadır. Aradığınız ürünü, markayı veya kategoriyi yazın. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


Tekron, bugünün güvenlik sistemleri ihtiyaçlarına yarının teknolojisi ile çözümler sunan, sektörünün trend belirleyicisidir. Dolar Besta güvenlik olarak son teknoloji güvenlik kamerası , güvenlik kayıt cihazları ve güvenlik kamerası aksesuar ve aparatlarının modelleri en ucuz fiyatları ve çeşitleri ile toptan olarak satışı yapılmaktadır. Güvenlik Kamera Sistemleri için 1Mt.


Marka AK-İŞ ATEK ATEK-NET DSC ESTAP LANDE MİRSAN MZ NETLİNK STAMBU TEKSAN W. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Kamera ve DVR Kitler, dünyada ve ülkemizde son yıllarda artan teknik servis ve montaj hizmet bedellerini ödemek istemeyen kullanıcıların ihtiyacına yönelik olarak tasarlanmıştır. Bu kablolar TV yayınlarında ve kapalı devre TV kamera sistemlerinde kullanılır.


AK-CATUTP 24AWG LSZH(BAKIR İLETKEN mmİLETKEN ÇAPI). Birde Vguard marka kameraları önerir misiniz? Veya uygun fiyata kaliteli hangi kamera markasını önerirsiniz? Kablo alırken nelere dikkat etmeliyiz.


En yeni haberleri, özel teklifleri ve indirimleri takip edin. Uçları fabrikasyon olarak çakılı olup 1uyumludur. Görüntü ve güç kablosundan oluşmuştur. PAYNET BAYİ Ödeme Sistemi.


Yardıma mı ihtiyacınız var ? Formu doldurun, satış temsilcimiz hemen sizi arasın! Katılım Mesajlar Beğeniler Puanları 3. Burul Grup Elektronik Reklam San Tic Ltd Şti yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e. TL Kdv Dahil TL Kdv Dahil Üye Ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar