17 Şubat 2017 Cuma

Led lambaların özellikleri

Led lambaların özellikleri

Peki led ampullerin özellikleri nelerdir, avantajları ve dezavantajları hangileridir? Hatta bazı led lambaların ömrünün daha uzun olduğu söylenmektedir. Yıla vurulduğu zaman günde 7-saat. Bu sistemin dayandığı ilke şuydu : Elektronlar küçücük bir diyoddan geçtiklerinde enerji düzeyleri değişip ışık oluşturuyordu.


LED lerin elektriksel özellikleri. Lambaların verdiği ışığın. LED lambaların kullanım ömrü minimum ile yıl arasında değişmektedir.


Light Emitting Diode yani ışık yayan diyot kavramının kısaltmasıdır. Farklı renk seçenekleri ve renk değiştirme özellikleri bulunmaktadır. Renksel geri bildirimi oldukça başarılıdır.


Boyut olarak küçük olduğu için birçok sisteme kolayca adapte edilebilir, farklı formlarda kullanılabilir. Amerikan evlerinin elektrik aydınlatmasında yaklaşık olarak sene sonra çıkan floresan lambanın bilinen ampul ile savaşı günümüze kadar devam etmektedir. Bu da ışığın kesintisiz kullanımını sağlar. Led ampuller daha az enerji ile daha çok ışık veren ampullerdir.


Böylece hem çevreye hem de bütçeye yarar sağlamaktadır. Işık Yayan Diyot anlamına gelmektedir. LED ampullerin ömrü ve elektrik verimliliği akkor lambalardan kat kat daha fazladır ve floresan lambaların birçoğundan da daha verimlidir. Elektrik enerjisinin en çok kullanıldığı alanlardan biri de aydınlatmadır.


Okul, büro ve işyerlerinin aydınlatmasında flüorsan lambaların kullanılması, bu lambalarda nasıl enerji tasarrufu yapılabileceğini gündeme getirmiş ve bu konuda çalışmalar yapılmıştır. Ayrıca led lambaları kullanmak için ekstra hiç bir ekipmana ihtiyaç yoktur. Genellikle evlerde en çok kullanılan Eduylu led lambalar piyasada kolaylıkla bulunabilmektedir. Led lambaların bağlantı yönü önemlidir.


Ledler yarı iletken malzemelerdir. Ana maddeleri silikondur. Mavi ve Beyaz LED Volt gerilimle çalışır. Bağlantıların her birinde karışık led çeşitleri kullanılabilir.


Led lambaların özellikleri

Her çeşidin kendine göre ileri ön-gerilimi vardır. LED ışık kaynaklarının gelişmesi ile birlikte genellikle led lambalar için watt lamba yerine kullanılır ibaresi söylenir. Aşağıda sıraladığınız açıklamalar geleneksel lambaların yerine kullanılan ürünlerin performans özelliklerini belirtiyor. A sınıfı led ampuller yüzde 90’a varan enerji tasarrufu sağlayarak doğayı koruyor.


Gömme LED tavan spot - türler ve fonksiyonel özellikleri. Bugün herhangi bir yerleşim tesis modern pazar en çeşitli senaryolar uygulamaya sahip seçenekleri büyük bir çeşitlilik sunmaktadır basit, aydınlatmak. Bir ışık demetinin rengini tayfsal özellikleri belirler. Yeni portföyümüzü kapsamlı ve basit olarak tutarken portföyümüze daha fazla derinlik ve genişlik katıyoruz. Tasarruflu Ampüller Kanserojen Etki Yapiyor.


Led lambaların özellikleri

Süleyman Dasdag, metreden daha yakin mesafede kullanilan tasarruf ampulünün elektromanyetik kirlilik yaratarak ciddi saglik sorunlarina yol açtigini söyledi. LED gerilim geleneksel lambalara göre daha küçük büyüklük sırasına lambaları beri aydınlatma bu tip operasyon, yeterince güvenlidir. Ledli Asma Tavan Modellerinin Kullanımları Nasıl Yapılır, Özellikleri Nelerdir? Tablo 1’de çeşitli lambaların güç, ışık akısı, renk sıcaklığı ve ışıksal verimleri verilmektedir. LED ’lerin ömürlerinin ortalama 100.


LED Ampül elektrik tüketimi bilgisi lambaların teknik özellikleri arasında yer almaktadır. LED lamba içerisinde bulunan led çip türü ile led sayısı LED ampül doğrudan enerji sarfiyatını belirlemektedir. Bu tasarım sayesinde, ürün dış etkilere her türlü dayanıklıdır. POWER LED Besleme kaynakları çeşitli isimler altında adlandırılmaktadır. Genelde LED sürücü , Led tarfo, led güç kaynakları, led power supply, led besleme , akım sınırlamalı, voltaj sınırlamalı güç kaynakları olarak adlandırılmaktadırlar.


Hella Marine led lambalar bu özellikler doğrultusunda marin kullanım için dizayn edilmiştir. Tamamı ile su geçirmezdir ve dış ortamlara montaja da uygundur. Led teknolojisinin tüm avantajlarını sunar.


Sıva Altı Spot Saten Kasa E-Duylu. Sitede iyi ve yararlı vakit geçirmeniz dileğiyle. Uzmanlar tasarruflu ampul ve floresan lambaların zararlı etkilerinden korunmak için söz konusu lambalar kırıldığında veya patladığında nasıl hareket edilmesi gerektiğini şöyle özetliyor: 1. Kırıklara asla basmayın ve derhal odayı terkedin. Böylelikle tüketicilerin hakları da korunmuş oldu.


Led lambaların özellikleri

Halojen lambalar ( LED aydınlatma) 01. Category: Elektrik ekipmanı, aydınlatma, aydınlatma Category: Elektrik ekipmanı, aydınlatma. LED bir İngiliz ışık yayan diyot (ışık yayan diyot) kısaltmasıdır, temel yapısını bir kurşun rafa yerleştirilen bir elektronik ışıklı yarı iletken malzeme ve sonra dört hafta epoksi reçine mühürlü, iç çekirdek koruma rolü oynamak LED ışık tüp böylece sismik performans, iyi çizgidir. Salonunuza, yatak odanıza veya çalışma odanıza müthiş bir ambiyans taşıyacak olan boyutlu balon tasarımlı gece lambası sevdiklerinizi şımartacak en güzel.


Buna ek olarak sis farlarının da güncellendiğini ve Yeni Mondeo modeline yeni LED arka lambaların eklendiğini de belirtmekte fayda var. Bu lambaların bazı özellikleri karúılaútırmalı olarak aúağıdaki tabloda verilmiútir. Burada en ideal olan, lambanın en az enerji harcayarak en çok ıúığı alabileceğimiz yani en verimli durumudur. Enerji tüketimi düşüktür.


FARKLI RENK KOMBİNASYONU ÜCRETSİZ KARGO ÇİPLİ SU GEÇİRMEZ SİLİKONSUZ MERCEK ŞERİT LED KUMANDALI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar