24 Şubat 2017 Cuma

Arıza tespit cihazı delphi

VAS PC LAPTOP üzerinden araç teşhisi ve elektronik kontrollerinin servisinin yapılmasını sağlar. Motor,fren,hava yastığı,otomatik şanzuman,immobiliser,klima gibi modüllere bağlantı kurabilir,bakım yaptıktan sonra servis ışığını sıfırlayabilirsiniz. Binek ve ağır vasıtalarda kullandığınız Universal Arıza Tespit cihazı yazılım konusunda yenilik ile karşımıza gelmiş bulunmaktadır. Tag: delphi araç arıza tespit programı indir.


Kurulumunun anlatımı ve nasıl. Universal arıza tespit cihazı tüm binek gurubu araçlara bağlanabilen bilgisayarlı bir arıza tespit cihazıdır. Arıza Kodu Okuma-Silme Aracınızın elektronik tüm aksamları ile iletişim kurabilir, oluşan hataları görebilirsiniz.


Size verilen arıza kodları ile arızanın hangi parçadan oluştuğunu bulabilir ve tamirini gerçekleştirdiğiniz arızayı sistem üzerinden silebilirsiniz. Arıza Tespit Cihazı modelleri, arıza tespit cihazı markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Servise gelen araçların bakımları yapıldıktan sonra tüm servis ışıklarını söndürmeniz için son derece gerekli bir teşhis ekipmanıdır.


Delphi Technologies, daha fazla servisin hızlı ve doğru arıza tespiti yapmasını sağlayacak arıza tespit cihazını tanıttı. Ben araba tamircisiyim ve arıza tespit cihazı almak istiyorum daha önceden kullandığım bozuldu ve çok da memnun değildimbana daha kapsamlı abs ,irbag arızalarında daha kesin arıza veren ve güncel olan kullandığınız tavsiye edebileceğiniz iş görür fiyatı da bi o kadar makül marka veya satan bi adres verirseniz memnun. Bilgisayarlı arıza tespit cihazlarının başında gelen Universal Arıza Tespit cihazı , günümüzde neredeyse tüm özel ve yetkili servislerde bulunmaktadır. X-4HD Box Launch firmasının ağır vasıta araçlar için özel olarak ür.


Türkiye’de delphi arıza tespit cihazı tamiri denildiği zaman öne çıkan firmamız, arızalı delphi cihazlarınızın tamirini gerçekleştiriyor. Delphi arıza tespit cihazı ile piyasadaki tüm marka araçlara arıza tespit ve servis fonksiyonlarına müdahale edebilirsiniz. Piyasada birçok otomobil arıza tespit cihazı bulunuyor. Bunların bir çoğu kalitesiz, yan sanayi ürünlerden oluşmaktadır.


Motor, fren, hava yastığı, otomatik şanzuman, immobiliser, klima v. Bu cihaz günümüzde genel tüm araç gruplarını içine alan otomobil, hafif ticari ve agır vasıta araç gruplarına giriş yapabileceginiz kullanımı kolay unıversal arıza tespit cihazıdır. SERİ SİSTEMLERİ-Motor -Enjeksiyon. Delphi DS150E Üniversal Arıza Tespit Cİhazı Full Set. TL, Narlıdere satın al — Ticiz. Online sipariş verilebilir.


Tamamen Türkçe kullanıma sahiptir. Bizleri bu firmaların önüne geçiren kesintisiz desteğimiz, kaliteli ürünlerimiz ve çözüm odaklı çalışmalarımızdır. Honda almak isteyenler için kampanya devam ediyor. Kia satışlarını yüzde arttırmayı başardı.


Arıza tespit cihazı delphi

Araç teşhis soket yeri gösterme. Koca yürekli Opel Corsa Bugatti’ye karşı! Cihaz 1TÜRKÇE olarak çalışmaktadır. EOBDstandardına tam uyumludur.


Aracın şase numarasını ve aracı otomatik olarak tanır. Değiştirdiğiniz veya tamirini yaptığınız parçaların kalibrasyonu ve adaptasyonunu Universal Arıza Tespit cihazı ile gerçekleştirebilirsiniz. Enjektör kodlama, gaz kelebek adaptasyonu, elektronik park freni çektirme, şanzıman yapılandırması, klima yapılandırması ve partikül filtre rejenerasyonu vb. Delphi universal arıza tespit kiti Alfa Kalibrasyonda. Satış arıza ve güncelleme tarafımızdan gerçekleştire.


Arıza tespit cihazı delphi

ARIZA TESPİT CİHAZI YAZILIMI. Arıza Tespit Carbon Clean Mekanik Motor Revizyon Kalorifer Petek Temizlik Delphi Cihazı Carman Scan Cihazi Sigorta Uzman. Oto Arıza Teşhisinin Önemi.


Arıza tespit cihazlarımızla, aracınızda bulunan sorunu hızlı ve güvenilir şekilde tespit ediyoruz. Hata kodu okuma ve silme. Adaptasyon ve kalibrasyon yapapilme. Canlı veri okuma ve kaydetme. Hobi amaçlı almıştım kaliteli NEC röleli, BMW, renault, peugeot gibi çeşitli araçlarda sorunsuz kullandım.


Arıza tespit cihazı delphi

Tabletin garantisi devam ediyor. Ağır vasıta araçların hemen hemen tamamına müdahale edebilen bu cihaz arıza tespiti yanı sıra bakım lambası söndürme, enjektör testleri, motor komprasyon testi, silindir açma kapama testi. Bu sebepten üst sınıf kaliteli bir cihaz arıyorum. Teknik destek garantisi ile en iyi arıza tespit cihazlarını bulabilirsiniz. Karışık marka arıza tespit cihazları genel olarak benzer işler yapar.


Alacağınız firma ve markanın arkasındaki güç önemli. Bosch, Hella Gutmann, Würth). Autocom, Delphi , Eclipse ile aynı arayüzü kullanıyor. Versiyon Obd indirim. ELM3Super mini bluetooth V2.


BMW Serisi E(XX3) İçin Cam Açma Düğmesi Kapağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar