27 Şubat 2017 Pazartesi

Bnc konnektör sıkma pensesi

Bnc konnektör sıkma pensesi

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Bu penselere kablo sıkma pensesi adı da verilmektedir. Genellikle plastik tutacağı bulunan penseler birçok iş için kullanılmaktadır. Emas B100FY Yeşil 1NA Kontaklı Kalıcı Start Butonu.


TeknoGreen TKJ-45PC Krem RJKılıfı (1lü Pake). S-Link SL-BNC4BNC , RG5RG5 RGSıkma Pensesi. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. P6C, 6P4C, 4P4C Erkek ve Dişi, PCB konnektörler , RJ4 Ethernet girişi, Bnc konnektörler ve XLR konnektörleri Direnc. Ceta Form E69-NTİzolesiz Kablo Pabucu Sıkma Pensesi 2MM.


Kaliteli Rj Çakma Pensesi RJRJRJCATPense Uç Sıkma 8. Elektronik malzeme alırken doğru siteden alın. Endüstriyel Tip Kablo Kesici. TL 13TL (2) Antenci 99. Yurtdışı tedarik ile temin edilir. Ortalama teslim süresi online sipariş sonrası 7-iş günüdür.


Bnc konnektör sıkma pensesi

Güncel fiyat ve teslim süresi bilgisi için yukarıdaki iletişim formunu doldurunuz. Yak konnektör jackları sıkmak için kullanılır. Profesyonel Plug Sıkma Pensesi. BNC RG2- LMR4Sıkma Pensesi.


DECT Plug Sıkma Pensesi 4p4c, 6p6c, 8p8c (Rj45), 10p10c plug jackları sıkmak için kullanılır. Yalnızca Sıkma Pensesi ile takılır. Başlıkta belirttiğim gibi kaliteli güzel catrjkonnektörlere ve kaliteli bir sıkma pensesine ihtiyaç duymaktayım. Bir arkadaşım Digitus marka konnektör ve sıkma pensesi tavsiye etti. Tüm fiyatlar (2) Tüm fiyatlar (2) SıralaEn ucuz Kargo dahil Satıcı puan.


Bnc konnektör sıkma pensesi

Kalaem havya, Tabanca havya, Pvc bant çeşitleri, Asansör butonu, Acil stop Butonu, Hidrolik Pabuç. Bu konnektör çeşitine ait ürünlerin listesini aşağıda görebilirsiniz. MXITA RGRGRGcrimper BNC fiber optik Sıkma Aracı için sıkma koaksiyel kablo konnektörleri LS-02Hsıkma pensesi US $15.


Sepete Ekle Ürün Detayları İçin Tıklayınız. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. PROSKİT CP-3UYDU F KONNEKTÖR SIKMA PENSESİ. CP-3Ayarlanabilir Sıkıştırma Pensesi RG-5 RG-5 RG-koaksiyel kablolarına takılabilen F, BNC , RCA, IEC, MINI F gibi konnektörleri sıkma için kullanılabilen pratik bir alettir. Bu penseyle sıktığınız Konektörler daha sağlıklı olduğu gibi Ark oluşmasınıda önler.


Perpa İş Merkezi A Blok Atatürk Blv. EL ALETLERİ (Resimleri görmek için tıklayınız) BNC KONNEKTÖR SIKMA PENSELERİ: KOD: CİNSİ: K. Kablonun açık uçlar Ohm luk direnç ile sonlandırılır. RJ-pensesi ve Tester gerektirir.


Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. YAC-BNC KONNEKTÖR PENSESİ Códe. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz.


Satışını yaptığımız ürünlerin çoğu kendi markamıza ait ürünlerdir. Terminal Sıkma Pensesi Nasıl Kullanılır? Yüksüklü Kablo Ucu Sıkma Pensesi. Rezistans ve Termostat Çeşitleri.


Vade farksız taksit fırsatı burada! Uptech Sıkıştırma Pensesi TTK 524A-CT331. MC Konektör sıkma pensesi. Orjinal Multi-Contact ürünüdür. MCKonektör sıkma pensesi.


Fiyat Komple Set Fiyatıdır. Somun Sıkma Makinaları Vidalama Makinaları Zımpara Makinaları CARASKALLAR Caraskal Hubzug ÇUVAL ÇEŞİTLERİ DEMİR BAĞLAMA MAKİNALARI VE TELLERİ DEMİR KESME VE BÜKME EL ALETLERİ DEMİR BÜKME ANAHTARLARI DEMİR KESME MAKASLARI. Yoktur, el aletleri kategorisinde ücretsiz kargo ve 23TL fiyatıyla ePttAVM. Tork TMALT-DMR7Konnektör Sıkma Pensesi ürününü sitemizde inceleyebilir, uygun fiyat ve hızlı teslimat güvencesiyle satın alabilirsiniz.


Proskit SR-3Mikro Makas. N Erkek - Bnc Dişi Ara Konnektör. Sıkma pensesi ve el aletleri çeşitleri arasında aşağıdaki ürün çeşitleri stoklarımızda yeralmaktadır. Ayrıca ürünleri online olarak internet sitemizden satın alabilirsiniz.


Bnc konnektör sıkma pensesi

Için koaksiyel crimper sıkma RG5 RG5 BNC koaksiyel kablo konnektörleri , LY-04H RGsıkma aracıUSD 6. RGsıkma aracı LY-02HRGRGRGkoaksiyel kablo sıkma aracı BNC.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar