14 Şubat 2017 Salı

Apple usb kablo

Apple usb kablo

M Lightning - USB Kablosu - Previous Gallery Image Native Union BELT 1. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Seçili ürünlere 30dk - saat arasında sahip olma fırsatı. Kablonun üzerindeki yazıyı paketle karşılaştırma Sahte veya sertifikasız kablo ve aksesuarları belirlemek için aksesuarın kendisini ve paketini dikkatlice inceleyin. Bu metrelik USB USB , bir bilgisayarın, yazıcı veya harici bellek gibi çevre cihazlarının bağlanabildiği en yaygın bağlantı noktasıdır.


Apple usb kablo

Aradığınız ürünü bulabildiniz mi? Ekstra indirimli fiyat. TL arasında değişmektedir.


Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Mini usb kablo ise micro usb kablodan daha kalın görünümlüdür ve genelde fotoğraf makinası, cep telefonu ve mpplayer gibi cihazların kullandığı bir usb kablosu çeşididir. KALİTESİ İLE SAĞLAM VE UZUN ÖMÜRLÜ Kopmaz naylon örgü kablo ve bükülmelere karşı kuvvetlendirilmiş eloksallı alüminyum başlıklar ile normal şarj kablolarına göre daha sağlam ve uzun ömürlü tasarım. Sepete Ekle (59) Xiaomi Power Strip USB Çıkışlı Uzatmalı Akıllı Priz - Beyaz 40. Bu ürünün farklı seçenekleri vardır.


Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Apple Lightning - USB Kablo.


Klavyeniz ve fareniz dışındaki diğer tüm USB aygıtlarının bilgisayarınızla bağlantısını kesin. Ardından iOS aygıtınızı yeniden takın. Genel Bakış Bu metrelik USB 2. Yetkili servis kurulumu gereken ürünlerde kutunun yetkili servis personeli ile birlikte açılmaması durumunda ürün garanti kapsamı dışında kalabilir.


En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. APPLE Lightning - USB Kablosu (m) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Evde atıl duran herhangi bir ama biraz kaliteli bir usb kablosunu kullanıyoruz,ben kalın bir usb kablosu seçtim hazır elimde de vardı. Lehimi aynı şekilde seçtiğimiz usb kablosunu da yapıyoruz,ve renklerine göre lehimliyoruz.


Aynı Gün - Hızlı ve Ücretsiz Kargo. TL 2TL (602) muhtesempazar 100. Mağazaya özel adet üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. HDMI Kablo Ofis Malzemeleri Kartuş Toner Hesap Makinesi Kırtasiye Ürünleri Yazıcı Tarayıcı Boş CD ve DVD Modem.


Apple usb kablo

The document has moved here. USB -C güç adaptörleri ayrı satılır. MAH BEYAZ POWERBANK 12₺ Sepete At. Bu hafta en çok satanlar.


Usb Kablo arasında inceleme yap indirim ve fırsatları kaçırma. Son dönemde trend olan Örgü Şeklinde Renkli Şarj Data Kablosu ile şarj etmek için kullandığı şarj data kabloları artık hiç kırılmayacak kopmayacak. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.


Mıknatısların otomatik olarak yerine oturmasına naden olan konektörü saatin arkasına yakın tutarsınız. Micro- USB : Telefon ve taşınabilir cihazlarda kullanılan standart. Type-C: İki yönde de takılabilen bu kablo , önceki USB türlerine göre daha çok güç ve veri taşıyabiliyor. Data ve şarj kabloları arasında yer alan lightning kablo ve micro USB kabloların bir uçları akıllı telefonlara, diğer uçları da USB girişli adaptörlere ya da laptop ve masaüstü bilgisayarlara takılabilir. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır.


Taksit Seçenekleri Renk Seçiniz. Elimde kalmış olan adet - metrelik Lightning - USB Kablosu nu satıyorum. Kapalı kutu ve ilk siz açacaksınız koruma bandı açılmamıştır. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


SERİ NUMARASINI KABLOYU AÇMADAN FOTODAKİ GİBİ BAKARSANIZ GÖREBİLİRSİNİZ KABLONUN ARASINDA DA KALABİLİR , VEYA AÇILDIKTAN SONRA USB UCUNUN KARIŞ VEYA YARIM KARIŞ İLERİSİNDE GÖREBİLİRSİNİZ. Syrox General Mobile Discovery 4G Batarya SYX-B223. Yoksa kablo çöpe gidecek malum apple lisanslı mfi zımbırtısı olduğu için kablo öyle sıradan dolarlıklar gibi değil.


Evdeki alet edevatları kurcalayıp uygun bir usb uç buldum. Benzer ürünler için Telefon Kabloları kategorimizi inceleyin. KATEGORİDE EN ÇOK KARŞILAŞTIRILAN ÜRÜNLER.


Apple usb kablo

Yorumlarda çakma yazmışlar, alanlar iptal etsin arkadaşlar. ADET APPLE LIGHTNING USB KABLO - APPLE İPHONE için özel olarak üretilmiştir. Arızalı şarj aleti yerine birebir kullanabileceğiniz uyumlu şarj aletidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar