4 Mart 2016 Cuma

Ray led spot

TL 4TL (4) elektronikmarkt 92. NEVO Sıva Üstü ve Sarkıt tasarımlarımlarıyla mekan estetiğinize fark katmak için her zaman yanınızda. LED Lambaları ve Tüpleri;. Geri: İç Mekan Aydınlatma Armatürleri Sıralama ölçütü: Görüntüle Grid. Aydınlatma ürünlerinde imalattan montaj aşamasına kadar MasiaLux yanınızda.


Ray led spot

Ray Tipi Spot Armatürler. Bir ortamda tek bir yeri ön plana çıkarmaya yarar. Sergide olan bir ürünü aydınlatmak için tercih ederler. Tek fazlı ray spotlar ve üç fazlı ray spotlardır. Gövde renkleri ve ışık renklerini istediğiniz gibi seçebilirsiniz.


Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Bulunduğu ortamı daha şık gösterir. Aynı lümen değerindeki diğer lamba türlerine göre en az daha tasarrufludurlar.


Ray led spot

Led spotlar, ekonomiktir. Uğraşmadan, Tek Bir Yerden Tüm Kaliteli Komponentleri Alabilir, Kendi Ürününüzü Kendiniz Oluşturabilirsiniz. Favorilerime Ekle Favorilerimde. Birbirinden şık ray spotlar, kaliteli aydınlatma malzemeleri, eşsiz tasarımlar sanal mağazanız trendaydinlatma. Yerli İmalat Proje ürünü döküm nevo kasa soğutucu.


V Kesit Aydınlatma Bar Led. V Zemin Aydınlatma Bar Led. LETİŞİM KURUMSAL Hakkımızda Banka Hesaplarımız. Mozaik Masa Lambası Deve Boynu Orta Boy Cam.


Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Kasa ölçüleri sabit, soğutucusu uzatılabilmektedir. Driver kutusunu kendi bünyesinde bulundurmaktadır. Aylık faiz oranı BSMV ( 5) ve KKDF ( 15) hariç orandır.


Aylık ve yıllık maliyet oranı kolonlarında vergiler ve tahsil edilen tüm ücretler dahil edilmiş oranı görebilirsiniz. Genellikle ray spot ürünlerinde derece ve derece olarak tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra aynı ray üzerinde bulunan farklı ürünü ayrı ayrı dim edebilmek mümkün. TMT Aydınlatma, sarkıt, iç mekan aydınlatma, ray spot , sıva altı aydınlatma, posta ve çeşmeleriyle yapılarınızı estetik bir biçimde ışıklandırmaya devam ediyor. Doğrusal uzanan bir gövde üzerine monte edilen birden fazla spot serisini barındıran aydınlatma elemanıdır.


Ray led spot

Soru ve önerilerinizi bize yazın. Mağaza Ve Vitrin Aydınlatma. TL Vergiler Hariç: 00TL. Küçük Evleri Büyük Göstermek İçin Dekorasyon Önerisi. Karşılaştırma listesine ekle.


Enerji tasarruflu, dekoratif, güçlü ve kaliteli ışık çıkışına sahip olmasına ek olarak, gömme spot lamba fiyatları, hepsiburada. Sıva altı olan modeller asma tavanlarda uygun şekilde açılan deliklere oturtulucak şekilde standart olarak üretilmektedir. Sıva üstü ise asma tavan olmayan bölümlerde kullanıma uygundur dış kasası ile sabit tavana kolayca monte edebilir ve kullanabilirsiniz. Gövde Elektrostatik toz boyalı aluminyum enjeksiyon çerçeve ve aluminyum soğutuculu. Netled Aydınlatma ve Müh.


RAY SPOTLAR - RAY SPOTLAR. Sepete Ekle (1) TveT Kablosuz Spot Dokunmatik Lamba (Adet) 5. Toplam ürün görüntüleniyor. Sıva Altı Spot Saten Kasa E-Duylu. Bu kategoride ürün bulunamadı.


Kişisel Veriler Politikası. Bünyemizde bulunan Elektronik Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Enerji Yöneticisi, Armatür Dizayn ve Test Ekibimizle sizlere projenizin başlangıcından bitişine kadar her safhada teknik destek ve ürün desteği sağlayabiliyoruz. Spot lamba çeşitleri, takılırken dış kenarlarından tutulup yuvaya oturtulması gerekir. Mekanlarınızda aydınlatma yapıyorsanız bunun doğru bir şekilde yapılması gerekmektedir. Bu seçimimizi led ray spotlardan kullanırsak doğru bir seçim yapmış oluruz.


Kapıda Ödeme Seçeneği İle satın alabilirsiniz. Vurgu aydınlatması ile ürünlerinizi en iyi şekilde sergileyin. TL üzeri Kargo BEDAVA Şimdi Alışveriş Yap.


Sloganımız “Geleceği Aydınlatın” da belirttiğimiz üzere çıktığımız bu yolda gün geçtikçe tükenen enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması için düşük tüketimli aydınlatma ürünlerini tasarlamakta, üretmekte ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaya çalışmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar