22 Mart 2016 Salı

Bosch glm 80 lazer metre

Ekstra indirimli fiyat. Bir şerit metre kullanarak mesafeleri ölçmek artık geçmişte kaldı. Yedek parça seçin Online Sipariş Edin Ödeyin. Leica Disto D5Mesafe Ölçer.


Bosch glm 80 lazer metre

Kalite ve Uygun Fiyat Farkına Koçtaş ile Ulaşın! Tek bir sonuç gösteriliyor. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun!


Bu Üründen puan kazanabilirsiniz. Birlikte Satın Alabileceğiniz Ürünler. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Bosch glm 80 lazer metre

KDV Dahil Havaleli Fiyat () 1. PLR C Dijital lazerli uzaklık ölçer 69₺ KDV. GLMLAZER METRE UZAKLIK MESAFE ÖLÇER. TL ( Havale ve Tek Çekim Fiyatı) 20TL den başlayan taksitlerle! Metreler ↳ Mikrometreler ↳. For those who want to take exact measurements quickly. Hırdavat, matkap çeşitleri,elektrikli el aletleri,kaynak makinesi,vidalama araçları,sarjlı, akülü aletler ve daha fazlası isaleti.


Aynı gün kargo ve peşin fiyatına taksit fırsatı. Tüm Uzaklık Ölçerler E-hirdavat. Etiketler: bosch , lazermetre, uzaklık ölçer. Tüm bilgiler, cihazı çevirdiğiniz yönde dönen büyük ve aydınlatmalı ekrandan rahatlıkla okunabiliyor.


Akım Kaynağı Lityum-iyon akü 1. TL ve üzeri alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO! E-POSTA LİSTEMİZE KAYDOLUN! Kampanyaları ve en yeni ürünlerden ilk sizin haberiniz olsun. HAKKIMIZDA ÖDEME SEÇENEKLER.


Lazer Ölçüm Cihazları ve İnşaat Makinaları kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Bosch GLL3-80C Lazer Hizalama. Lazermetreler kategorisini incelemeyi unutmayın! Rahat ölçüm için yüksek teknolojik çözüm.


Aşağıdaki forumu doldurarak siparişinizi verebilirsiniz. Sipariş sonrası müşteri temsilciniz adres ve sipariş teyidi yapacağından isim ve telefon bilgilerini doğru giriniz. Telefon bilgisi olmayan talepler dikkate alınmayacaktır.


Siparişlerim Kullanıcı Bilgilerim İndirim Kuponlarım Adres Bilgilerim Kayıtlı Kartlarım. It is the most complete laser measurer in its class with precision laser measuring technology that measures up to 1Ft. Soluţia hightech pentru măsurarea confortabilă Funcţionalitate ridicată datorită senzorului integrat de înclinare 360° Operare precisă şi simplă datorită display-ului iluminat, cu rotire automată. Lazer diyodu: 6nm, mW Ölçüm aralığı.


Bosch glm 80 lazer metre

The high-tech solution for convenient measurement. Cannot get the unit to function other than a beep when trying to turn the unit on. The battery charge symbol comes on while the unit is plugged in.


En iyi bosch lazer metreler seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli bosch lazer metreler Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Bluetooth üzerinden hızlı ve etkin veri transferi Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü ve aydınlat. Mesafeleri feet, inch, metre olarak ölçme özelliği - Alan ve hacim hesaplama - Lazer. Karterden Yağ Çekme Pompaları.


With an automatic storage of the las. Merhaba, üye girişi için tıklayın. Henüz üye değilseniz tıklayın. Laser Measure GLM C Professional. Havale ile 67TL ( indirim) TAKSİT SEÇENEKLERİ.


Readings are shown almost instantly. Eligible for Free Shipping. Lityum-iyon teknolojisi ile güçlendirilmiş ilk çift eksenli eğim sensörü lazer mesafe ölçer.


Bosch glm 80 lazer metre

Zum fonksiyonu ile dijital vizör, uzak mesafelerde ve karmaşık ortamlarda hassas mesafelere izin verir. Lazer mesafe ölçer, bir nesneye olan mesafenin ölçüsünü alabilmek için lazer ışınını kullanan bir ölçüm cihazıdır. GLM lazer mesafe ölçer ile Akıllı ölçün.


Hırdavat üzerine herşey, peşin fiyatına taksit ve 2₺ üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo seçenekleriyle sizlerle buluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar