21 Mart 2016 Pazartesi

Güç kontrol rölesi

Reaktif Güç Kontrol Rölesi , alternatif güç (AC) sistemlerinde üretilen enerjiden maksimum fayda sağlamak amacıyla geliştirilmiştir bir elektronik cihazdır. Reaktif güç röleleri, kompanzasyon tesisinin reaktif gücünü kontrol ederek Aktif Gücün (W), Görünür güce (VA) oranı olan güç katsayısının değerini kullanıcı tarafından ayarlanan güç katsayısı değerine getirmeye çalışan cihazlardır. Reaktif güç kontrol rölesi , kıyaslama ünitesi, gösterge ve çıkış röle devre katlarından oluşur. Firmamız tarafından üretilen reaktif güç kontrol röleleri, günümüz işletmelerinin ihtiyacına göre, yenilikçi ve kalıcı çözümler sunacak şekilde, uzun yıllar boyunca elde edilmiş tecrübe ve bilgi birikimiyle, yerli ve milli imkanlar ile geliştirilmiştir. Her çeşit ve marka reaktif güç kontrol rölesi montajınıhatasız yapabileceksiniz.


Güç kontrol rölesi

Kompanzasyon panolarınıve kullanım yerlerini araştırınız. Değişik firmalara ait reaktif güç kontrol rölelerini inceleyiniz. Bu sayede faturaya esas ölçüm sonuçlarına dayanarak kompanzasyon işlemlerini yürütür. Varko 1reaktif güç rölesi 2. DVC reaktif güç kontrol rölesi , kullanıcı tarafından tanımlanan hedef güç faktörü veya hedef reaktif güç de ğerini sa ğlamamak üzere trifaze ve monofaze kondansatör bankalarının veya şönt reaktör gruplarının otomatik anahtarlanması için geli ştirilmi ş bir kompanzasyon rölesidir. Dengeli ve Dengesiz Yükler için Güç Faktörü Düzeltme.


Günümüzde işletmelerde ve özellikle ticari binalarda dengesiz yükler gittikçe yaygınlaşmaktadır. ORTA GERİLİM GÜÇ KONTROL RÖLESİ O. Gösterge,kıyaslama ünitesi ve çıkış röle devre katlarından oluşur. Röle durumlarının kontrol ve test edilmesi (.ve paragraflarındaki açıklama).


Güç kontrol rölesi

Sıcaklık ölçümleri: zincir bağlantısı şeklinde maksimum sıcaklık probu bağlanabilir (..paragrafındaki açıklama). Mikro kontrolör ile tasarlanmış olup, fazlı ölçüm yapabilmektedir. Ekranda her faza ait CosQ, gerilim, akım, aktif güç , reaktif güç , görünür güç , sıcaklık ve frekans değerleri görülebilir. Kademe (çıkış) gurubu vardır.


Zelio Kontrol Rölesi Ölçü ve Kontrol röleleri. Bu sorunu aşmak için uzun araştırmaların ve gelişen teknolojilerin kullanımı ile VARkombi faz enerji değerlendirmeli, reaktif güç kontrol rölesi , KAEL Elektronik tarafından geliştirilmiştir. RG3-12CS Kullanma Talimatı Tr v1.


Güç kontrol rölesi

RS4portu bulunmaktadır. Dahili sıcaklık sensörü sayesinde pano sıcaklığını ölçer ve röle çıkışı ile fan kontrol edilebilir. KPC 3F-KPC 3F-Reaktif Güç kontrol rölesi mekanik sayaçlar için fazdan gerilim ve akım ölçerek fazın reaktif gücüne göre kompanzasyon yapar. Merlin Gerin Varlogic nrnrGüç Faktörü Kontrol Rölesi. Kontaktörlü ve tristör hibrit (karma) kompanzasyon rölesi.


RGT-18TH kademeli tristör tetiklemeli haberleşmeli trifaze reaktif güç kontrol rölesi Tense. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor. Gösterge, kıyaslama ünitesi ve çıkış röle devre katlarından oluşur. Her fazın akım, gerilim, güç faktörü, frekansı, aktif güçleri, reaktif güçlerini ölçer ve ekranında gösterir.


Tek bir cihazda aşağıdaki yapılandırmaları seçebilirsiniz. POMPA AŞAĞI, POMPA YUKARI fonksiyon seçimi Çıkış üzerinde ayarlanabilir zaman (-10s) gecikmesi. Smart SVC Sisteminin Özellikleri.


OG rölesi , akım bilgisini orta gerilim tarafında bulunan yada yeni takılacak adet akım trafoları üzerinden alır. Gerilim bilgisi ise alçak gerilim tarafından alınarak her fazın gücü, faz. OCR 102-T Toprak Rölesi Trimpotlu.


Böylece, sistem reaktif gücünü iki yönlü kompanze etmiş olur. Kondansatörler reaktif güç üreteçlerinden ömrü uzun ve ucuz olanıdır. Kurulumu ve bakımı yapılırken oldukça pahalı olan senkron motorlar, kullanımda pek rağbet görmemektedir. Trafo kayıbı için kullanılması gereken kondansatör grubunu ayarlamak yük durumuna göre değişiklik arzettiğinden çoğu zaman sıkıntıya yol açar.


Cihaz aynı zamanda şebeke analizörü olarak çalışır ve çeşitli AC parametrelerin görülmesini sağlar. Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! SET butonuna bir defa basıldığında en alt display değeri flas yapmaya başlar, Yukarı ve Aşağı butonlar yardımıyla istenilen değer ayarlanır ve kayıt için SET butonuna bir defa basılır. Böylelikle istenilen hedef COSQ ayarlanmış olur ve ESC butonuyla bu menuden çıkılır. Power serisi reaktif güç kontrol röle ailesi, üç fazlı veya monofaze, orta gerilimde veya alçak gerilimde, dengeli veya dengesiz yüklerde, normal değişken yüklerde veya hızlı değişken yüklerde,SVC gereken yerlerde ve benzeri her türlü kompanzasyon gereksinimlerine çözüm için geliştirilmiştir.


Güç kontrol rölesi

Siemens Türkiye Satınalma Yapısı. Giriş Uyarılar Fazdan kontrollu VARko-15-TFT reaktif güç kontrol rölesi hakkında bilmeniz gereken tüm bilgiler ve uyarılar kullanıcı el kitabında anlatılmaktadır. Otomatik kompanzasyon sistemleri için akıllı kontrol rölesi.


Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) Kurulum malzemesi. Güvenlik ve Bina Yönetim Sistemleri. REAKTİF GÜÇ KONTROL RÖLELERİ.


Makel RG5serisi reaktif güç kontrol rölesi , üç faz ölçüm sistemine sahiptir. Tıbbi İzole Güç Sistemleri. Cihazı nakliye sırasında oluşabilecek hasarlara karşı kontrol ediniz. Hasarlı cihazı monte etmeyiniz.


Cihaz içinde servis yapılacak parça yoktur. RGK rölesi sistemin ihtiyacı olan kondansatör veya şönt reaktörleri otomatik olarak devreye alıp çıkararak reaktif oranları istenilen değerlerde tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar