11 Mart 2016 Cuma

100K ohm direnç

Bu bize Ohm olarak direnç değerini verir. W değerine kadar enerjiye dayanıklı 100K ohm dirençtir. Renk şeritlerine göre direnç değerini hesaplamak için bu linkten yararlanabilirsiniz. Paket içeriğinde Adet direnç bulunmaktadır. Birinci hane İkinci hane Çarpan Tolerans.


100K ohm direnç

Kahve ( ) – siyah ( ) –. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. K değerinde 2W gücünde sık kullanılan direnç çeşitlerindendir. Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0.


TL Vergiler Hariç: 11TL. Karşılaştırma listesine ekle. Elektronik devrelerinizde kullanmak amaçlı yapmış olduğumuz direnç setidir. Destek kaydı oluşturmadan sitemize giriş yaparsanız taleplerinizi geçmişinizde görebilirsiniz. Giriş yapmadan açılan talepler sadece mail üzerinden takip edilebilir.


Bu sıralamaya göre yapılacak hesaplama sonucunda elde edilen direnç değeri Ohm olarak bulunacaktır. Bazı üreticiler renk kodu yerine direnç değerlerini yazmayı tercih etmektedirler. DC gerilim ile calistigini dusunuruz. Mağazamızdan yapılan 150TL ve üzeri alışverişler kargo ücretsiz olarak kargolanır. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Malzemeler Arduino UNO LCD Modül I2C 100k ohm direnç (adet) 10k ohm direnç (adet) Öncelikle aşağıdaki devreyi kurun. Ardından lcd modül bağlantısını yapın lcd modülünüzün dönüştürücüsünde adet pin çıkışı bulunmaktadır. Kampanyalar, Satış, Etkinlik ve Özel Teklifler Hakkında Bilgilendirilmek İçin Abone olun! ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun.


Daha sonra ise katsayı,çarpan ve tolerans bant değerleri hesaplanır. YARI İLETKEN ENTEGRE , TRANSİSTÖR ,DIOD ,MOSFET , IGBT,RÖLE ,PİL ,AKÜ , NTC,PTC , DİRENÇ TRİSTÖR VE BİNLERCE ÇEŞİT MALZEME İLE SİZLERLEYİZ. Birçok Hobi ve Elektronik Devrelerindede Kullanılan Kompenenet Türüdür. Devre şemalarında direnç değeri 100k , 1M, 56R şeklinde belirtilir.


Direnç üzerinde renk bandları bulunur. Ohm , parçalı bir paket) $ 0. Yeşil ×1M Mavi ×10M Mor ×100M Gri. Sadece aşağıdaki iki adımı gerçekleştirmeniz hesaplama yapmanızı sağlayacaktır.


Ohm (Ω) değişeceğini gösterir. NOT : Şayet ayar çok kritik oluyor ise , 100k yerine 150k veya 220k takıp tekrarlayın. Yine su örneğinden gidecek olursak, kabloları su taşıyan borular olarak hayal edebiliriz.


Bu boruların çapı daraldıkça akacak olan suyun daha zorlanacağını tahmin edebiliriz. Elektriksel anlamda direnç aynı bu etkiyi göstermektedir. The top supplying countries are China (Mainland), Hong Kong, and Taiwan, which supply , , and of 100k ohm potentiometer respectively. Bu yasa, elektriğin temel yasalarındandır. Bir paket içinde adet direnç bulunur.


Bu bandlar sayesinde herhangi bir ölçü aletine gerek olmadan direnç değeri kolayca belirlenir. Bütün elektronik devrelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Diğer Parçalar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Kohm veya Mohm cinsine dönüştürülmelidir. Whatsapp Üzerinden de Sipariş Verebilirsiniz.


PICK ANY RESISTANCE FROM. SMD dirençlerin fiziksel boyutları üzerlerinde harcanacak güç ile orantılıdır. Bu ürünün size özel fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın! Resistor Colour Code Standard Resistor Values Ohm ’s Law Resistors in Parallel Resistors in Series Delta – Y Transformation Calculator.


100K ohm direnç

Robotik Malzeme Satış Eviniz. Bölümünde dirençlerin çeşitleri, renk kodları ve direnç standartları üzerinde duracağız. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Paket ürünlerde kullanılan tüm elektronik malzemeler, üretim hattımızda kullanılan kaliteli ve sertifikalı ürünler kullanılarak oluşturulmuştur.


Picproje Elektronik Sitesi. DC Motorlar Step Motorlar Servo Motorlar AC Motorlar Lineer Motorlar Selenoid Bobin - Valf Titreşim Motorları Drone Motorları Encoderli Dc Motorlar. Kısaca ohm ile gösterilir.


100K ohm direnç

Devreden geçen akımı sınırlayarak belirli bir değerde tutmak. Kitleri kategorisi için mi bakıyorsunuz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar