23 Mart 2016 Çarşamba

Bmw hava akış metresi

Bmw hava akış metresi

Bu parça neredeyse hava ile çalışan tüm araçlarda bulunmaktadır. Bulunduğu nokta emme manifoldunun hemen içindedir. Arkadaşlar aracım 3mazda familiasıralı sitem lpg mevcut araç benzinde çalışıyor gaza geçene kadar hareket edemiyorum hareket etmek istediğimde araç boğuluyır gaz yemiyor motor kaputundan küçük patlama sesleri geliyor bir çok ustaya gösterdim hava akış metre olabilir diyorlar kesin değil bulamıyorlar neden olabilir. Enjeksiyon Hava Akış Metre. Elektrik Isıtma - Soğutma.


BMW SİLECEK KOLU 18TL Kdv Dahil Yeni. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Yüksek Kaliteli Bmw Kütle Hava Akış Sensörü Üreticilerini Bmw Kütle Hava Akış Sensörü Tedarikçilerini ve Bmw Kütle Hava Akış Sensörü Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.


Fiyatların geçerlilik süresi stoklarla sınırlı olup maliyet fiyatlarıyla değişkendir. Sitemizde sergilenen ürün fotoğraflarındaki özellik ve görüntü bozukluklarından şirketimiz sorumlu değildir. BMW 520i Akış Metre İptal Okan Zavalli. Unsubscribe from Okan Zavalli?


Audi Quattro vs Bmw Xdrive vs Mercedes 4matic (Snow test) - Duration: 4:17. BMW Ferrari Hava Akışmetre. Bmw Çıkma Yedek Parça bmw çıkma yedek parça e kalorifer ızgarası.


ALIŞVERİŞ SEPETİ ürün - TL 0. Bmw serisi emmotor 4. Hava filtresinden sonra, emme manifolduna kadar olan yol üzerinde bulunur, motora giren havanın kütlesini ölçerek EKÜ ye bildirir. MAF: Mass Air Flow : Hava Akış Kütlesi anlamına gelir, debimetre ve maf sensörü aynı şeydir. Aracımında bir sorun var ve bunu anlatan bir video çektim. Yorumlarınız için şimdeden teşekkürler.


Kampanyalardan ve İndirimli Ürünlerimizden haberdar olmak İçin kayıt olabilirsiniz. Araçlarınızın orjinal ve yan sanayi parçalarını sanal mağazamızdan sipariş verin, indirimli fiyatları kaçırmayın. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


HAVA AKIŞ METRESİ TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGOMUZ VARDIR İLETİŞİM NO. Doğu Anadolu Kilis Musabeyli. Otomobilin verimli bir şekilde çalışması ve kullanıcının bir problem yaşamaması için dikkat edilmesi gereken çok önemli parçalar vardır.


Bunlardan birisi de hava akış metre parçasıdır. Bu parçanın görevi motor içerisine gelen hava kütlesinin ne kadar olduğunu motor beynine bildirmekle görevli bir parçadır. Hava akış metre pc ye bağlandığında arıza kaydı verir. Yada şöyle test edebilirsiniz araba çalışırken hava akışın fişini çekin değişiklik varsa sağlamdır aptal çalışma motor stop etme gibi her hangi bir değişiklik yoksa bozulmuştur geçmiş olsun.


Orjinal Referans kodlu Hava Akis Metre BOSCH üretimidir bu parça ALFA ROMEO 14 ALFA ROMEO 14 ALFA ROMEO 14 ALFA ROMEO 15 ALFA ROMEO 15 ALFA ROMEO 16 ALFA ROMEO BRERA, ALFA ROMEO GT, ALFA ROMEO GTV, ALFA ROMEO SPIDER, CADILLAC CTS vb otomobillere uymaktadır. Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic. Renault grubu başta olmak üzere Peugeot, Citroen, Dacia, Bmw ve Mini Cooper marka otomobilleriniz için orijinal yedek parçaları en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktayız.


Bmw hava akış metresi

Bir ifade vardır En iyi şöför, en az frene basan şöfördür diye, Ama şimdi sen bunu frene basmayalımda öndekinemi vuralım diye algılarsın, Hayır öyle değil. Bu parçayı sökmek için üstte bulunan kelepçedeki vidayı düz tornavida ile gevşeltiyoruz, daha sonra yine aynı parçanın alt tarafında adet damak var onlarıda açarak parçanın serbest kalmasını sağlıyoruz. BMW SERİSİ araçları İçin En Uygun Ve En Güvenli Oto Yedek Parça Online Oto Yedek Parçada Aracınıza Dair Ne Varsa. Fluke 9Hava Akış Metresi Temel özellikler Fluke 92 rakiplerinden ayrılacak bir şekilde, işinizi nasıl (ve nerede) yaptığınız düşünülerek, performans, sağlamlık ve kolay kullanım sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.


Hava Akış Metre Temizliği (w210) Birinci fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim parça Hava Akış metresidir. BMW CITROEN DACIA DODGE FORD. Lancia marka orijinal yedek parça. BMW otomatik şanzıman vuruntu sorunu neden olur.


Debimetre ( hava akış metre ) Fiat Türkiye Kullanıcı Forum Sitemize hoşgeldiniz. Egr Valfleri ve hava akış metresi orjinal yedek parçaları sadece bizde! Tüm marka ve modellerin hava akış metresi , egr valfleri ve turbolarını bu kategorimizde bulabilirsiniz. Neyse arabayi yaptirdigim yere tekrar goturdum simdi de boyle problem cikti diye o da hava akis debimetresindendir dedi (hatta servise sordum servis hava akis debimetreden yapar dedi dedi).


Merhaba benimde akış metre ile ilgili sorunum olmuştu. BMW ekasanınki 350tl gibi fiyatı vardı geçen ay değiştirdik. Profil bilgileri Mesajlarını Göster Özel Mesaj Gönder Yeni Linea Urban 1. Doğrusal - doğrusal olmayan, kitle - sıvı - gazların hacimsel akış hızını ölçmek için kullanılan araca DEBİMETRE denir.


TDI passat aracımın dün MAF sensörünü temizledim. Bir sıkıntı olmamasına rağmen temizlik sonrası. Maf sensörü arızası nasıl anlaşılır, hava akış sensörü arıza belirtileri nelerdir, debimetre arıza belirtileri, maf sensörü arıza kontrolleri nelerdir, maf sensörü arıza belirtisi,. Lakin hava akis metre arızalandı çalışmıyor.


Balata sprey ile temizledim kuruduktan sonra taktım yine aynı rolan kafayı yemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar