15 Mart 2016 Salı

Clio ısıtma bujisi fiyatı

Clio ısıtma bujisi fiyatı

En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili RENAULT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. Yurt Dışı (2) Türkiye (13) Vazgeç. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Bunun ısıtma bujileri değiştiriliyormu?


Clio ısıtma bujisi fiyatı

Değiştiriliyorsa kaç km de. Araçla seyir halinde giderken arada sırada ısıtma buji arızası yanıyor ve ondan sonra araç ne kadar gaza bassamda km den fazla gidemiyor. Buji , patlamalı motorlarda gazı tutuşturmaya yarayan elektrikli bir parçadır. Yakıt ve havanın temasa geçmesi için bir ateşleme aygıtına ihtiyacı vardır, otomobillerde yakıtın hava ile temas edip yanmasını sağlayan cihazlar bujilerdir.


Her araçta silindir başı kızdırma bujisi olur. TL ye tüm bujiler yenilenebillir. Bosch Bosch Bross Otomotiv Bross. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.


Clio ısıtma bujisi fiyatı

Sizlerle paylaşmak istediğim son husus ise buji seçimi. Ben orijinal ekipmancı biri olarak hep fabrika parçasından yanayım. Bahsettiğim kasa albeaların fabrikadan Beru marka ısıtma bujisi ile çıktığını biliyordum ve söktüğümüzde de öyle olduğunu anladık.


Dci K9k Kızdırma ( ısıtma ) Bujisi 3TL ve ücretsiz kargo ile n11. ASE NO İLE YEDEK PARÇA SORGULAMA. E-BÜLTEN Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için E-Bülten listemize kayıt olun!


Hoş Geldiniz, Kayıtsız Kullanıcılar. Yapılması gereken işlem kızdırma ( ısıtma ) bujilerinin değişmesi gerektiğini söyledir. Clio Kango Megane Logan - 1. Söz konusu parçanın fiyatı oldukça pahalı olup kızdırma bujisi değiştirmediğinizde başınıza gelebilecek pahalı masraflardan birisidir. Dizel araçlarda Kızdırma Bujisi Bozulursa Ne Olur ortaya ne gibi etkiler çıkar vereceği zarar ve masraflar ısıtma bujisi arızalanırsa ne olur sayfamızda.


TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz. Tüm Ürünler Orijinal ve Faturalıdır. Fiat Albea ısıtma bujileri Fiat Palio ısıtma bujileri Fiat Albea kızdırma bujisi Fiat Palio kızdırma bujisi Albea ısıtma buji fiyatı Palio ısıtma buji fiyatı Fiat Palio ve Albea orjinal yedek parçasıdır. JTD EURO motorlu araçlara uygundur. Isıtma Kızdırma Bujisi 1. Opar kutulu BOSCH marka orijinal yedek parça.


Bazı yedek parçalarda aracınızın marka, model vb. RİN TİCARET - GAZİANTEP BU ÜRÜNÜN ARACINIZA UYUMLU OLDUĞUNA EMİN DEĞİLSENİZ, ARACINIZIN RUHSATINDA YER ALAN ŞASİ NUMARASINI BİZE MESAJ YADA TELEFON YOLU İLE İLETİN. Z13DTJ ve Z13DTH Motor No lu Araçlarda Kullanılan Kızdırma Bujisidir. Belirtilen Fiyat Adet Fiyatıdır. Bir Araçta Toplam Adet Bulunmaktadır.


Not: Mağazamızda sadece orijinal yedek parça markalarının ürünlerine yer veriyoruz. Ateşleme Bujisi Adet Fiyatı. Aksi açıklamada belirtilemediği sürece tüm yedek parça.


Web sitemizde bulamadığınız tüm renault yedek parça ürünlerini tarafımıza sorabilirsiniz. TÜRKİYE’ nin her noktasına anlaşmalı kargo ile gönderim. Bunlardan birisi de ısıtma bujisi işaretidir. Bu yandıktan sonra kontağı çevirmek için bunun sönmesi beklenmelidir. Geri Vites Müşürü Ne İşe Yarar.


BUJİ RENAULT CLIO II TWINGO 1. V REA8MCL CHAMPION ATEŞLEME BUJİSİ Turkoilmarket. SOnra elimizde yok, sipariş geçeceğiz dediler. Fiyatı Abartı geldi bana , Lira Müşür, Lira İşçilik ! Check-Up yaparız dediler. Almazsam mecburen Dianogistic bedeli ödeyecekmişim TL. Bu kez de kızdırma buji ikazı ekranda yanıp yanıp sönüyor.


Clio ısıtma bujisi fiyatı

KIZDIRMA BUJİSİ CLIO KANGO MEGANE II 1. Sönmemesi durumunda tekrar kontak kapatılmalı ve yeniden yarım konuma getirilerek ısıtma bujisi ikaz ışığının sönmesi beklenmelidir. Fiyatı marka ve modele göre tl ile 1tl arasında değişen ısıtma bujileri çok hassastır ve zamanla yuvada oluşan tortular yüzünden sökülmesi sırasında yaşanacak zorlama. Ve orjinal kızdırma bujisi takım olarak mi değişir yoksa arızalı hangisiyse onu mu değişecekler. Bu sayede, motorun çalışmasından hemen sonra daha etkin bir yanma sağlanarak, motor gürültüsü azaltılır, rölanti kalitesi geliştirilir ve hidrokarbon emisyonları azaltılmış olur. Kızdırma bujisi arızası nasıl anlaşılır Bu parça genelde dizel araçlarda bulunmaktadır.


Garantisi Devam ettiği için yetkili servise götürdüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar