25 Haziran 2015 Perşembe

Tavan aydınlatma kartonpiyer

Tavan aydınlatma kartonpiyer

Asma Tavan led aydınlatma gizli ışık uygulamalarımız konusunda sitemizden tüm bilgilere ulaşabilirisniz. Farklı renk Veren Rgb Led İle Uzaktan Kumandanız İle İstediğiniz Rengi Tavanınızda Görebilirsiniz. Kartonpiyer asma tavan modelleri uygulamasında hayal gücünüzün kullanımında herhangi bir sınır bulunmaz. Ledpiyer , mekanlardaki tavan led aydınlatma ihtiyacını, temiz hızlı ve zahmetsiz çözen, patentli ve devrim niteliğinde bir buluştur.


Tavan aydınlatma kartonpiyer

Mekanlarda gizli aydınlatma ile tavan aydınlatması için tavanda ve duvarda alçı kartonpiyer ve asma tavana gerek kalmadan uygulama yapılır. Tavan duvar birleşim yerlerine monte edildiği için tavanı alçaltmaz mekanı boğmaz. Tavan kaplama, düz beyaz bir tavanın daha dikkat çekici bir özelliğe kavuşmasını sağlar. Kartonpiyer çeşitleri ile de hareketlendirilen tavanlar bakımlı ve şık görünmektedir. Alçak tavanlı, küçük odalarda tavanda göze batmayacak, odayı daraltmayacak örneklerden biri.


Alçak tavanlı evler için bir başka çözümde tavandan yapılacak spot ya da gizli aydınlatma olabilir. Gizli aydınlatma kartonpiyer arasından yapılır ve lambalar görünmediği için adına ‘gizli ışık‘ denir. Aydınlatma dahil yaptığımız anlasmayı birlikte çalıştığı elektrikçisiyle en iyi şekilde yerine getirdi.


Tavan aydınlatma kartonpiyer

Stropiyer , Dekorasyon Aydınlatma için sonuç bulundu. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. LED SPOT UYUMLU TAVAN GÖBEĞİ STROPİYER KARTONPİYER. SÖVE EPS KÖPÜK SIVALI KANALLI MANTOLAMA STROPİYER STRAFOR. Led gizli aydınlatmalı tavan ,alçıpan asma tavan ,Led Asma tavan modelleri ,Led ışıklı tavan ,şahane tavan modelleri,Hazır tavan ,güzel modeller, kartonpiyer.


Perdelerinizi astığınız kornişlerin görünmemesini istiyorsanız kartonpiyer tavan kaplaması ideal seçenek olurken, evinizde farklı bir atmosfer yakalamak için duvar parkesi tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar